arkadaslar sıteden baya bıseyler ındırdım 100 soruyu artı kısa cevapları felan benım elımde fazla kaynak yok ve telafuzda zorlanıyorum esım naar nederland kıtabını yollasın mı?yoksa sıteden ındırdıgım yeterlı olur mu?bıde sınavda telafuz cok mu onemlı ?ben bıraz ıngılızce gıbı okuyorumda sıteden ındırdıgım kısa cevaplı soru tarzları yeterlı olurmu yanı ben baska bıseye calısmıyom sadece onlara bakıyorum bılgılendırırsenız sevınırım ya ıyıkı bu sıte var ya her sıkıstıgımda sızden yardım ıstıyorum ALLAH hepinizden razı olsun ve hepinizi en kısa zamanda sevdiklerinize kavuştursun...
uyum sınavı hakkında yardımcı olursanız sevınırım
arkadaşım telafus önemli ben sınavı kursa gidimde kazandım haklına takılan bir sorun oldumu sor elimden geldiği kadar yardıçı olurum allah yardımcın olsun
kursa falan gerek yok mrk etme.bıraz okuman yazman varsa sıte yeterlı olacak.ben kursa gıtmedım.naar nederland setı elıme ulastıgında sıteyı bılmıyordum.ona calıstım.ama gerı kalan her şeyı buran ögrendım.Allah bu sıteyı kuranlardan ve emek verenlerden razı olsun :geek: :geek: :geek: .her şey var içinde.sınav bölumunu ıyı ıncalersen bulursun.duzenlı calışşma sonucununda ıyı bışey eşde edebılırsın.telafuz kendılııgnde gelır o zaman.bol bol hollandaca dınle.sıtede mevcut.yardıma hazırız.kolay gelsın.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol