arkadaşlar 27 mayıs istanbulda sınava giricem sınavda neler soruyorlar strese gerek varmı gerçi 7 ay hollandada okula gittim baya öğrendim ama günlük hayatta gerkenleri cvp bekliyorum :?:
uyum sınavı
:)) SU GİBİ İÇERSİN , stres ve panige gerek yok ama konuları bi kere gör , en azından forumda biraz arastır hemen anlarsın dolu konu var bunun hakkında ....
en son giren "merveyle" isimli arkadasımız pm atarsan ona özel sorular sorabilirsin , cevap vermek isterse cevap lar , yardımcı olur....
biz hiç bişey bilmeden girdik , sınavı gecebildik ... ( bilmedik derken konuya cok hakim degildik )
kolay gelsin ALLAHCC yardımcın olsun .. slmlar
en son giren "merveyle" isimli arkadasımız pm atarsan ona özel sorular sorabilirsin , cevap vermek isterse cevap lar , yardımcı olur....
biz hiç bişey bilmeden girdik , sınavı gecebildik ... ( bilmedik derken konuya cok hakim degildik )
kolay gelsin ALLAHCC yardımcın olsun .. slmlar
arkadaşım ben iki kez girdim diyeceğim tek şey şu ki.ilk bölümün barajı 70 ikinci bölümün 16 ben bunu bilmiyordum ondan hep ikinciye çalışmıştım ama sonra ikinci bölüme çalışıp sınavı rahatlıkla geçtim.sana tek önerim eğer söylenileni tekrar edebiliyorsan o zaman ikinci bölüme bakma hele bazıları zıt kelime ezberliyorlar 300 400 tane bunlara gülüyorum.ben hepsinin başına on koydum ve 97 53 aldım.allah yar ve yardımcın olsun
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol