Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

UYUM SINAVI PAKETINI, TIN KODLARINI PAYLASMAK ISTERMISINIZ..

Yorum için giriş yap 16 mesaj · 28.251 görüntülenme
selam arkadaslar,

uyum sinavina girdiniz ve artik pakete, tin kodlarina ihtiyaciniz kalmdiysa, burda elinizde olan malzemeleri, diger arkadaslara verebilirsiniz..!

eger elinizdeki malzemelerini asagida bizimle paylasirseniz, ihtiyaci olan arkadaslara yardimci olmus olursunuz..!

kolay gele
Tabiki arkadaş :) Neden paylaşmayalım işe yarıcaksa ben iki tanesini bulabildim ama üçünçüyüde bulunca eklerim sanırım cadece numarayı yazıyoruz.toets identificatie nummer 4589 3743ikincisi 61119898meraktan hemen aradım ama kendimi sudan çıkmış balık gibi hissettim çünkü tek kelime bile anlamamıştım,dondum kaldım.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
emeğiniz için teşekkürler arakadaşlar yalnız sorun olacak TIN KODLARI ile neyi kast ediyorsunuz.. bu ne anlama geliyor ilginiz için teşekkürlerr
selam Gokhan

Tin kodu, uyum sinavina girmeden once, telefon araciligiyla yapilan deneme sinavi demek..! ;)

kolay gele
ya benım bi sorum olacak.bı tın konlarını klavuzun neresınde yazılı.tum setı taradım ama bulamadım.hangısı bilmiyorum ya......nısanın 29 unda sınavım var ve deneme yapmadım.içinde yoksa bende istiyorum fazla tın numarası.(tabi vermek isteyen olursa) şimdiden teşekkur ederim.
siirtli sahra arkadasım ben eger set aldıysan sen,,o sınavı anlatan kıtap varya,,her dıl var ıcınde,,bayagı bı dılli olan o kıtapın en son sayfasında bulunmaktadır tın kodları ama sen farketmeyebılırsın cunku ilk banada öyle olmustu onun ıcın benım eşim gösterdi..

kıtapın en son 3 sayfasında tın kodu var..goruceksın zaten..onlar kıtabın orjınal sayfası gıbı duruyorlar fakat onlar kolayca kopuyo oradan..onlar TIN kodu yanı..
siirtli sahra yazdı:
ya benım bi sorum olacak.bı tın konlarını klavuzun neresınde yazılı.tum setı taradım ama bulamadım.hangısı bilmiyorum ya......nısanın 29 unda sınavım var ve deneme yapmadım.içinde yoksa bende istiyorum fazla tın numarası.(tabi vermek isteyen olursa) şimdiden teşekkur ederim.
ya arkadaşım teşekkür ederim.fakat ben bulmadım.set elime geçen sene geçtı.toplam 3 parçadan oluşuyo.biri fotoboek,diğerı dvd ler 4 tane.bir diğeri de dediğin kitap.çok dilli olan.sınavın içeriğini anlatan.fakat içinde yok bu kıtap toplam 100 sayfadan oluşuyo.en son cılt kısmında yanı mavı kapta 11-333 diye giden bır no var.o olamaz çümkü bildiğim kadarıyla 3 tane olması lazım bu sadece birtane.anlamadım.offff.yok gibi içinde ya ne yapacam şimdi... :cry: :cry: :cry:
ARKADASLAR BASLIK NASIL ATILIR YAPAMADIM

AMA UM ARIM MUJDEYI ALMISSINIZDIR.ARTIK SINAVA GIRME ZORUNLULUGU KALKTI DUN HOLLANDA RADYOLARINDA VE GAZETELERINDE YAZDILAR UMARIM BU GELMEK ISTEYENLER ICIN IYI BIR HABERDIR
siirtli sahra yazdı:
ya arkadaşım teşekkür ederim.fakat ben bulmadım.set elime geçen sene geçtı.toplam 3 parçadan oluşuyo.biri fotoboek,diğerı dvd ler 4 tane.bir diğeri de dediğin kitap.çok dilli olan.sınavın içeriğini anlatan.fakat içinde yok bu kıtap toplam 100 sayfadan oluşuyo.en son cılt kısmında yanı mavı kapta 11-333 diye giden bır no var.o olamaz çümkü bildiğim kadarıyla 3 tane olması lazım bu sadece birtane.anlamadım.offff.yok gibi içinde ya ne yapacam şimdi... :cry: :cry: :cry:

evet Amsterdam mahkemesi karari ile aile birlesimi ile gelecekler kendi ulkelerinde sinava tabi tutulmayacaklar.Bu sinav buraya is yada baska turlu yerlesmek isteyenler icin uygulanacak.Burada uyum sinavlarini ve nt sinavlarinin barajini biraz daha yukselttiler.
arkadaslar bana da bır tane tın kodu verebılırmısınız sımdıden allah razı olsun
arkdaslar TIN kodu ile ne yapılıyor ve nerede nasıl kullanmak gerekiyor;((
kardesım ben tın koduyla sınav adlı yenı bı konu hazırlıyorum orda detaylı anlatıyorum şimdi kısa bılgı verıyım tın kodu naar nederland kıtabını aldınmıydı yada ozel olarakda tın kodu paketı alabılırsınız sızde uc tane kagıt oluyo uste tın kodu ve telefon numarası yazıyor sız sınava hazırlanıyorsunuz sonra kendınızı denemek için bu tın kodunu kullanarak sınav yapıyorsunuz ve kendını denıyorsun
sınavın kalktıgını neye dayanarak söylüyorsunuz?

Bir seye dayandırınkı insanlar bosuna sevinmesin. Ben askerken askerlik 5 defa dusecek diye haberler duyulurdu, askerlık dusmeden ben askerlıgı bitirmiştim.

Bu da onun gibi biraz galiba. Baskalarıda oturum paranızı geri alabilirsiniz demişlerdi. Ama, asılsız haberler hep.

Kaynak gösterin, eger varsa!
kardeşim iyimisin yanlıs yazdın galıba ben sınav kalktı dıye bırsey yazmadım sınav 7. ayın 1 ınde degişecekmiş dedım onduda bana ayse hoca soyledı ve bana verdıgı sıte ısmınıde yazdım kardesım ben kaynagıda verdım kardesım
ORTAKÖY, neden üzerine alındın anlamadım. Birkac ileti yukarıda birileri yazmış.
kardesım bende bana dıyon zannettım neyse ben sınav degısıyor lınkını verıyım http://www.vrom.nl/pagina.html?id=33216 bu sıteden sınavın degısıp degısmeyecegını gorursunuz ayse hocam yenı yazdı

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol