Aanpassing zak-/slaaggrens Toets Gesproken Nederlands uitgesteld
De op 1 december 2007 geplande aanpassing van de zak-/slaaggrens voor de Toets Gesproken Nederlands in het kader van de Wib (Wet inburgering in het buitenland) en de Wi (Wet inburgering) wordt voorlopig uitgesteld.
Op verzoek van de Tweede Kamer heeft de minister een nader onderzoek laten doen naar de nieuwe instelling van de zak-/slaaggrens. De eerste bevindingen van dit onderzoek hebben inmiddels laten zien dat de eerdere conclusie uit het TNO-onderzoek dat de zak-/slaaggrens te soepel is ingesteld, klopt. Om te bepalen wat de juiste instelling voor de zak-/slaaggrens is, is echter meer tijd nodig.
Voorlopig kunnen alle kandidaten het examen dus op basis van de oude zak-/slaaggrens afleggen.
In de loop van december wordt naar verwachting duidelijk of en - zo ja – wanneer nieuwe instellingen van de Toets Gesproken Nederlands van kracht worden
Kisacasi, aralikta zorlasacagi beklenen sinav sistemi ertelenmis. Yani herkes araliktada gonul rahatligi ile sinav girebilir. Nezaman sistemin zorlasacagi henuz belli degil. Daha arastirma suruyormus.
Uyum sinavi ( sinavin zorlasmasi ertelendi )
bu cok güzel bir haber sınava girecek arkadaşlar bu fırsatı kacırmasınlar allah yanlarında ve yardımcıları olsun herkes bizim gibi kazansın ve sevdiklerine kavuşsun ...............
Bencede guzel bır haber,Ben de aralıkta gırecem allah ızın verırse.Insallah bende kazanırım arkadaslar,Destegınıze ve dualarınıze ıhtıyacım var.Allah hepımızın yardımcısı olsun.
Bencede guzel bır haber,Ben de aralıkta gırecem allah ızın verırse.Insallah bende kazanırım arkadaslar,Destegınıze ve dualarınıze ıhtıyacım var.Allah hepımızın yardımcısı olsun.
inşallah bir an önce kazanırsın ve sevdiğine kavuşursun kardeşim.
bu haber güzel oldu benim ikinci istek yapışım ilk istek red geldi ikincisini bekliyoruz ve bu zaman zarfında benim bir senelik sınav sürem doluyor tekrar sınava girmek zorund kalabilrrim allah korusunda.hayırlısı bakalım.allah tüm sınava girecek aradaşların ve vize bekleyen arkadaşların yaardımcısı olsun...
bencede guzel bi haber
eline saglik arkadasim
koaly gele
eline saglik arkadasim
koaly gele
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol