Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Uyum Sinavi Zormu? Kolaymi?

Yorum için giriş yap 18 mesaj · 23.748 görüntülenme
Sinava girecek arkadaslara yol gostermek amaci ile bu anlete sinava girmis tum arkadaslar katilsin Lutfen..

Siz sinavi kazandiniz yada kazanamadiniz.

Sinav sizce zormu?

Calisma Prensipleriniz, tecrubelerinizi paylasirsaniz yeni gireceklere yol gostermis olursunuz !!
merhabalar.sınava çalışırsan ,zaman ayırırsan ,araştıtırsan kolay yoksa zor bence .ben kazanmak için kursa gitmedim devamlı bu siteyi takip ettim her yeni bilgiyi değerlendirdim.çalışmadan asla diyorum.herkese kolay gelsin
eger calisirsaniz kolay arkdslar bende gozumde cok buyyuttum gozumden gunlerce sabahlara kadar uyumadigim kafa patlattigim oldu cok kafama taktim ama calismayida ihmal etmedim,ve calistigim icin kolay geldi,,,bombos hic calismadan gitmseydim eminimki cok ama cok zor gelirdi ve gecemezdim heralde,,

calisma metodlarima gelince bol bol yazarak calistim,,,bolbol kelime calistim esimin tavsiyeleriydi bunlar ve gercekten ise yaradi bende,,,zit kelimeleri karsilikli yazarak onlarinda karsilarinda turkcelerini yazdim ve bu sekilde calistim surekli ayni kelimeleri tekrar tekrar yazdim usanmadan bikmadan surekli okudum,,bide mesela hollandaca kelimeleri yazdim karsilarini bos biraktim ve oralari kendim doldurdum turkcelerini,sonra kontrol ettim yanlislarimi ayirdim onlari tekrar yazdim turkcelerini yazmaya calistim ve boyle boyle 700 e kadar ciktim kelime haznesinde,,,benim calisma metodlarim bunlardi aklima gelirse daha sonra yine yazarim,,,sinava girecek olan arkdslara basarilar,,,
arkadaşalar bende sınava girdim bende kazandım bu stenin çok büyük faydası var ben yeni buldum önceden hep bu steden yardım aldım ve kazandım bende kursa gitmedim çalıştım kendi başıma ve kazandım ama bu ste bi ara hacklediler ondan sonra bulamdım dün araştırdım tekrar ve buldum çok güzel site bu steyi kurandan allah razı olsun bu steyide hackliyenlerinde allah belesını versin diyerek bitiriyorum

sınava gelecek olursak sınav hem zordu hemde kolaydı bana göre kolayda yani çalışana kolay arkadaşlar 2.ci bölüm zordu ama allaha şükürler olsun ilk girişte aldım geride kalan arkadaşlara allah yardımcıları olsun diyorum allah kolay geçitten geçirsin

şimdi ise eşim 5.ci ayın başında başvuru yapacak ve ondan sonra vize bekliyecem inşallah en kısa zamanda çıkar iyi günler arkadaşlar

çalışmaya devam
Tebrik ederim..

Vize islemlemrinde sorunsuz hallolur umarim...
arkadaslar sınava gıren ve bu konuda bılgısı olan arkadaslardan bı rıcam var msn den konusmak...

barboy14@hotmail.com

sohbet etmek ısterım bıraz konusmak bu benım ıcın ıyı olcak saolun
bence uyum sınavı çok kolay değil;tabiki zor da değil.bıraz çalışılarak kazanılabılınecek bir sınav.yeterkı insan istesin.
siirtli sahra yazdı:
bence uyum sınavı çok kolay değil;tabiki zor da değil.bıraz çalışılarak kazanılabılınecek bir sınav.yeterkı insan istesin.

Merhaba sahra ;

Ne oldu sınavın?

Yazdıklarını okuyunca sanırım sınavı kaybettin ! :?
allah korusun yaaaaaa.tabiki kazandım.
siirtli sahra yazdı:
allah korusun yaaaaaa.tabiki kazandım.

pekala o zaman neden sevincini bizimle paylaşmıyorsun sitede?

Uyum sınavı başlığı altında sende kazandığın için bir başlık aç :)

hadi gözün aydın. Gördün değilmi fazla sitres yapacak bir şey yokmuş ;)

Allah vize işlerinde kolaylık versin :geek:

başarılar :ugeek:
sağol arkadaşım bende tecrubelerımı ;) ;) ;) ;) yazıyodum. açtım başlığı.evet korkulcak bişey yokmuş
EvET arkadaslar bende hepınıze katılıyorum. sınav calısana kolay tabıkı..ınsan sevdıklerıne kavusmak ıcın bazı engellerden gecmesı gerekıyor bu sınavıda oyle gorup ıyı hazırlanmak lazım.bana bu sıtenın ınanılmaz faydası oldu.tekrar tekrar tesekkur edıyorum herkese.burada sınava gırenler en ınce datayı bıle anlatsınlar cunku gıreceklere cok faydası oluyor ben herseyı burada ogrendım.

herkese kolay gelsın.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN
bencede calişana kolay rabbim herkese bol şans versin bazen ne kadar calişip ögrensende aksilik olursa sınavı kazanamaya biliyorsun herkese bol şans
evet arkdsm sans da gercekten onemli bi unsur,biraz calisip birazda sansin varsa gecilmicek bi sinav degilmis...yani benim icin oyleydi...
selamun aleykum arkadaşlar bende dil kursuna hazırlanıyorum suan ıcın naar naderland kıtap setını esıme getıttırdim. kıtapta da sadece işe yarar durumda olan 100 adet resım ve sorular var çalısanlar bılıyordur emınımkı ama harıcınde bır kurs felan almıyor sadece bu 100 soruya odaklandım.. baska ne yapılması gerekır acıklama yapan arkadaslar sadece sınavın zor yada kolay oldugunu öne sürmüş tamam ama sınav neye göre kolay yada zor en azından sınavda gecen bır kac örnekle paylasırsak cok guzel olur en azından ne yapmamız gerektıgı konusunda aydınlanmış oluruz.. özellıkle rıca ettıgım tek sey sınava gırmıs cıkmıs bır arkadasın msn adresımı ekleyerek bana yardımcı olmasıdır..! bunu özellıkle rıca edıyorum..

bulenttufan1@hotmail.com çok tşk ederim.. ilgilerinizi bekliyorum..
sitemize hosgeldin arkadasim evet bu bolumde sinavin zorlu kolayli konusuluyor baska bolumlerde soruyun cvp bulursun biraz gezinsen bu sitede hersey var sadece bu siteden calisarak bile kazanirsin sinavi ben oyle yaptim kursa gitmedim allah yardimcin olsun
oleyyyy arkadaslar inburgeren exzamen kazanmisim hepsini!!!!cok mutluyom cok bundan sonra pasaport aanvraag yapacagim insallah
cabbar336 yazdı:
oleyyyy arkadaslar inburgeren exzamen kazanmisim hepsini!!!!cok mutluyom cok bundan sonra pasaport aanvraag yapacagim insallah

Tebrik ederim,başarılar.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol