slm arkadaşlar.öncelikle sınavı kazanan arkadaşları tebrik ediyor gireceklerede başarılar ve şans diliyorum.ben 19şubatta sınava girecem.sınavı geçmiş arkadaşlardan bir ricam olacak.sınavın ikinci bölümünde hikaye anlatımında ve sorular hakkında biraz daha bilgi verbilirlermi aceba?birde sitede sınavı kazanmış arkadaşlarımızın hiçbiri kursa gitmemişmi?sınav öncesi çalışmalarını bize anlatabilirlermi?ben sınava giren biriyle konuştum kursa gitmediğin taktirde sınavı geçmen çok zor dedi :evil: sınava ankarada gireceğim.neyse sınav tecrübesi olan arkadaşlar detaylı bir biçimde 2.bölümü anlatırlarsa sevinirim :D birde puanlama sistemini bilen varsa onuda aktarırmı lütfen!şimdiden teşekkürler.
uyum sinavinin hikaye kismi icin detayli bilgi verirmisiniz?
slm bilge ben sınava girdim kaybettim ikinci bölüm bayagı zor
yani cok hızlı konuşulor onun icin ben bi kursa başladım
sana tavsiyem kursa gitmeyeceksen
terar bölümüne ve kısa cvp lı sorulara iyi calış
bolca hollandaca dinle kulagın alışsın
allah yardımcın olsun inşallah kazanırsın
yani cok hızlı konuşulor onun icin ben bi kursa başladım
sana tavsiyem kursa gitmeyeceksen
terar bölümüne ve kısa cvp lı sorulara iyi calış
bolca hollandaca dinle kulagın alışsın
allah yardımcın olsun inşallah kazanırsın
selam bilge ben sınava kendim hazırlandım evde...bu busiteden ayrıntıları aldım yani neler sorulacağını nasıl çalışacağımı daha sonra zıt kelimeler hallettim cd dinledim bolca(1 ay)sonra of lu sorulara çalıştım eşimle çalıştım telaffuzlara hollanda bi akrabamız vardı onunla çalıştık sürekli tekrar ettim 1.5 ay içinde halledilebilir.100 soru zaten çok kolay onlara da arada çalıştım diğerleinden sıkıldığım zaman böylece hallettim..
bana da bi arkadaş kursa gitmeden yapamassın dedi çok moralim bozuldu ama bende kursa gitmeden yapıcam dedim çünki bu sitede çok fazla kursa gitmeden kazanan ayrıca benim olduğum yerde kurs imkanı yoktu ve 1 sene önce kazandım hatta sürem doldu vize olumsuz olursa tekrar giricem bende...
hikaye bölümündede cd dinlersen çok rahat halledersin ufak bişey dinle hollandaca ondan anladığını kafanda tutmaya çalış bir kaç kez yap bunu hikayenin biri uzun biri kısaydı benim aklıma gelenleri söyledim bilemediklerime ıbilmiyorum dedim birazda tarzanca söyledim benzetmeye çalıştım yani...işte böyle gerçekte korkulacak bişey yok.ben evde kendm çalıştım konsantre olup gittim ve ilk bölüm den 97 , ikinci bölümden 41 aldım...sanada kolaylık diliyorum..
bana da bi arkadaş kursa gitmeden yapamassın dedi çok moralim bozuldu ama bende kursa gitmeden yapıcam dedim çünki bu sitede çok fazla kursa gitmeden kazanan ayrıca benim olduğum yerde kurs imkanı yoktu ve 1 sene önce kazandım hatta sürem doldu vize olumsuz olursa tekrar giricem bende...
hikaye bölümündede cd dinlersen çok rahat halledersin ufak bişey dinle hollandaca ondan anladığını kafanda tutmaya çalış bir kaç kez yap bunu hikayenin biri uzun biri kısaydı benim aklıma gelenleri söyledim bilemediklerime ıbilmiyorum dedim birazda tarzanca söyledim benzetmeye çalıştım yani...işte böyle gerçekte korkulacak bişey yok.ben evde kendm çalıştım konsantre olup gittim ve ilk bölüm den 97 , ikinci bölümden 41 aldım...sanada kolaylık diliyorum..
slm bilge ben sınavı kaybettım ikinci olume cok calıs bende subatın 19 unda ankarada sınava gırecegım allah yardımcımız olsun saat 10 da gırecegım sız saat kacta gıreceksınız 2 ıncı bolume cok cok calıs ıyı gunler beraber gırersek orda orda bırbırımıze yardımcı oluruz
sevgili arkadaşım suraya bakarsan sınavın puanlama sistemi 2. bölüm hakkında görürsün.
viewtopic.php?f=17&t=1035
kolay gelsin
viewtopic.php?f=17&t=1035
kolay gelsin
Selam arkadaşlar bu konuda daha öncede baya yardımcı açıklamalar yazdım forumu gezerseniz bulabilirsiniz. Öncelikle ben kursa falan gitmedim. Kendi imkanlarımla çalıştım eşimlede fazla pratik yapmadım ama aklıma takılan yer olduysada ondan yardım aldım. birinci bölüm kolay 100 soruyu ezberlediğiniz zaman geçersiniz. ikinci bölümde de pörfek biliyormuşuz gb sorular var özellikle çok seri sorular onun için tekrarlarda falan hepsini söylemeye çalışmayın bir kaç kelime aklınızda tutun zaten hepsini tutamazsınız bari bir kaçından olmayın ama şuna dikkat edin arkadaşlar sessiz kalmayın bilmediğiniz yerde anlamadım bilmiyorum çok hızlı konuşuluyor gb hollandaca kelimeler sarfedin ama sessiz kalmayın. eğer fırsat bulursanızda cvp veremediğiniz yerler olursada bir kaç cümle ezberleyin ne bileyim hollanda güzel, merak ettiğim bir ülke, eşimi özledim bu tarz cümlelerde söyleyin zamanınız olur ama öncelikle anlayamadım bilmiyorum kelimelerini tekrarlayın devamlı karınız olur ben bu şekil yaptım. birinci bölümden 90 üzerinde alın ikinci bölümden 20 de alsanız geçersiniz sıkmayın canınızı sadece sessiz kalmayın bilip bilmemeniz çok önemli değil zaten o kadar bilemeyeceğinizi onlarda biliyor sadece dil yatkınlığınızı gösterin yeter ben bir aylık kendi imkanlarımla çalışmayla geçtim haydi başarılar size allah yardımcınız olsun........
SAYGILARIMLA
askerprens
SAYGILARIMLA
askerprens
..........
yaa arkadaslar bende 16 hazıranda sınava gırıcem ama gercekden kazanıp kazanamayacıgımdan emın degılım kıtabı cok ıyı bılıorum zıt anlamlı kelımlerımde ıyı sayılır gerısı nası yapıcam korktugum kısa cevaplı sorular onları yapmak ıcın cok kelıme bılmek gereklı galıba nese herkese basarılar dılıyorum umarım kazanırımm...:(:(
yaa arkadaslar bende 16 hazıranda sınava gırıcem ama gercekden kazanıp kazanamayacıgımdan emın degılım kıtabı cok ıyı bılıorum zıt anlamlı kelımlerımde ıyı sayılır gerısı nası yapıcam korktugum kısa cevaplı sorular onları yapmak ıcın cok kelıme bılmek gereklı galıba nese herkese basarılar dılıyorum umarım kazanırımm...:(:(
Merhaba buse,
Öncelikle söylemek istediğim sınav gerçekten kolay önemli olan iyi çalışmak ki bunu da
gayet iyi bir şekilde yaptığını söylüyorsun bu nedenle korkmana gerek yok.
Tavsiyem şu olacak sınavda bazen ses iyi gelmeyebiliyor,duyabildiğin kadarı ile can kulağıyla
dinlemek ve anladığın ölçüde sorulara cevap vermek,bazı sorular of lu oluyor ki haliyle
cevabını soruyu sorarken vermiş oluyor,dikkatli bir şekilde dinleyin.
Eminim ki üstesinden geleceksiniz ve sınavı gözünüzde lütfen bu kadar büyütmeyin.
Hepinize başarılar diliyorum.
öncelikle sana sınavında bol şanşlar ve basarılar dılerım rabbım yardımcın olsun bacım kımse kazanıp kazanamayacagından emın degıldır ancak allah bılır ama sen rabbıme guven ve ona sıgın,sınavda ne yapman gerektıgı ıcın burayı oku: https://dilogren.com/eski-konu.php?old_topic_id=5790
hikaye için : https://dilogren.com/eski-konu.php?old_topic_id=5365
senın gıbı aynı soruyu soran kardeşimize verılen cevaplar https://dilogren.com/eski-konu.php?old_topic_id=5825
sen sınavdan korkma rahat ol sınavda en onemlı olan sey bırıncı bılgısayardakı sesdır ıkıncı can kulagınla dınle ve duyduklarını soyle kısa sorularda zaten cogu cevapı ıcınde verıyorlar of lu sorulardan bırını yakala ve onu soyle sen bu verdıgın yerlkerı oku sorun olursa sor herzaman rabbım ızın verdıgı surece cevaplarım bıde https://dilogren.com/eski-konu.php?old_topic_id=41 burda tın koduyla yapılmıs sınav var onu ındır dınle ısıne yarayacaktır rabbım yardımcın ve yardımcım olsun hayırlı gunler
arkadaslar cevaplarınız için çok tesekkur ederim gercekdende kafama takılmıyor degıl ama allahın izniyle basarıcam inanın içim rahatladı büyütmemek elde degilkı insan cok tedirgin oluyor bıde yas meslesı var ben 19 yasındayım yası 18e cekdılerye bı surelıgıne oda bı kac haftaya tekrar 21 e cıkar zaten benım ılk sınavda kazanmam kesın yanii yoksa kac yıl buradyım dualarınızı beklıorum şimdiden cok sagolun allah herkesın gonlune göre versin :roll: :|
arkadaslar cevaplarınız için çok tesekkur ederim gercekdende kafama takılmıyor degıl ama allahın izniyle basarıcam inanın içim rahatladı büyütmemek elde degilkı insan cok tedirgin oluyor bıde yas meslesı var ben 19 yasındayım yası 18e cekdılerye bı surelıgıne oda bı kac haftaya tekrar 21 e cıkar zaten benım ılk sınavda kazanmam kesın yanii yoksa kac yıl buradyım dualarınızı beklıorum şimdiden cok sagolun allah herkesın gonlune göre versin :roll: :|
amma karamsar yazmissin cnm yaaa,,,haklisin simdi buyutebildigin kadar buyutceksin gozunde ,,,sinav gunu uyuyamicaksin cok heycan yapicaksin ama girip ciktikdan sonra keske bukadar stres yapip kendimi yipratmasaymisim okadarda zor deilmis diceksin,,,oyle karamsar dusunme iyi dusun iyi olsun ,,,sinavina girer kazanir cikarsin yas konusuda hemen yukselmez basvurunuda hemen yaparsin ins ins ins,,,zaten sizin dosyaniz ind ye ulastikdan sonra yas yukselsede o sizi etkilemez...duaalrimiz seninle kazanip geliceksin ins ins ins,,,
valla iyi dilkelerin için tesekkür ederim insallah gercekden cok iyi morel aldım sagolsun arkadaslardanda insanın içi rahatlıyor işde sınavdan sonra hemen kagıtları verıcez bakalım hayırlısı olsun cok teşekkürler sıteye bugun üye oldum ama kendimi şanslı hissediyorum sınavdan önce en azından birazda olsa bilgi kazandım :|
valla iyi dilkelerin için tesekkür ederim insallah gercekden cok iyi morel aldım sagolsun arkadaslardanda insanın içi rahatlıyor işde sınavdan sonra hemen kagıtları verıcez bakalım hayırlısı olsun cok teşekkürler sıteye bugun üye oldum ama kendimi şanslı hissediyorum sınavdan önce en azından birazda olsa bilgi kazandım :|
rica ederim hissettiklerimi yazdim kazanicaksin yeterki kendine guven,,,dedigim gibi heycan stres sinava girene kadar sonra ilk bolumu yapmaya basladikca yapabildikce cok kolay gelicek ve onun sevinciyle rahatligiyla ikinci bolumude yapicaksin,,,evet hemen basvurmakda fayda var beklemek yas problemi olan icin kotu olur (kendimde 5 sene bekledigim icin cok iyi anliyorum telasini)...sitemize hosgeldin umarim kalici olursun cunku sitemiz sadece turkiyedeki sinavdan ibaret deil,,,hollandaya geldikden sonraki sinavlar,kanunlar,haberler,yasanti,ile ilgili bicok bilgiler var...
ewet insallah sürekli gittikden sonrada sizinle devam etmeyi cok isterim bana gercekden yardımcı oldunuz oradakı sınavlarımda yine bu sitede buluşmakdan memnun olurum çünkü burdan geçince biliorumki bitmiyecek yaş konusundada allah yüzümüze bakdıda 18 eindi yoksa 2 sene daha bekliyecekdim umarım hersey herkesin istedigi gibi olur :geek:
ewet insallah sürekli gittikden sonrada sizinle devam etmeyi cok isterim bana gercekden yardımcı oldunuz oradakı sınavlarımda yine bu sitede buluşmakdan memnun olurum çünkü burdan geçince biliorumki bitmiyecek yaş konusundada allah yüzümüze bakdıda 18 eindi yoksa 2 sene daha bekliyecekdim umarım hersey herkesin istedigi gibi olur :geek:
bizimle kalirsan seviniriz canim dedigim gibi her turlu konuda bilgi var burda,,,ilerde sende senden sonra gelenlere yardimci olabilrisin tecrubelerinle...hepimiz ayni dertten muzdarip oldugumuzdan birbirimizi daha iyi anlayip daha iyi yardimci olabiliyoruz bu yas konusundada yasini bekleyen arkdslarim adina inan cok sevincliyim cunku biliyorum benim icin o donemi beklemek zordu bi belirsizlik vardi elimiz kolumuz bagliydi suan yas sinirinda olan arkdslarim adina cok mutluyum umarim herkes sevdigine kavusabilir bi engel gecicide olsa kalkmis oldu...
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol