1 eşim holl. ben şuan sınava hazırlanıyorum sınava girmem için adım adım yapmam gerekenler neler.
2 sınava girmeden passaport çıkartmalımıyım
3 sınava giricegimiz zaman ordaki yetkili görevliler yani ordaki insanlar sürekli holl.dacamı konuşuyorlar
uyumluluk sınavına çalışmaya çalışıyorum...yardımmm
uglyser,
aramiza hosgeldin. panik yapmana gerek yok. aradigin tum bilgileri forumda bulabilirsin.
bu forumda; hollandaca ve uyumla ilgili bildiklerini, duyduklarini, ogrendiklerini ve gorduklerini kimse kimseden saklamaz.
adim adim yapman gerekenleri forumdaki konulari incelersen rahatca bulursun.
tabiki pasaportun olmak zorunda. sonucta yurtdisi ile ilgili bi ise ugrasiyosun.
konsolosluk gorevlileri Turk ve Turkce konusuyolar. Son derece de kibar ve yardimci olmak isteyen insanlar. rahat ol.
selamlar...
aramiza hosgeldin. panik yapmana gerek yok. aradigin tum bilgileri forumda bulabilirsin.
bu forumda; hollandaca ve uyumla ilgili bildiklerini, duyduklarini, ogrendiklerini ve gorduklerini kimse kimseden saklamaz.
adim adim yapman gerekenleri forumdaki konulari incelersen rahatca bulursun.
tabiki pasaportun olmak zorunda. sonucta yurtdisi ile ilgili bi ise ugrasiyosun.
konsolosluk gorevlileri Turk ve Turkce konusuyolar. Son derece de kibar ve yardimci olmak isteyen insanlar. rahat ol.
selamlar...
tşk ederim formu inceledim ben birşey daha sormak istiyorum formun baya yabancısıyım da burda soruyorum bi skıncası yoktur umarım benim tecilim 31 ekim 2009 da bitiyor bu yurt dışına çıkmamda bi engel teşkil edermi
Sınavı kazanıp MVV vizesini bir an önce alırsan sorun teşkil etmez.Askerliğini tekrar uzatırlar.Bir an önce sınavı kazanıp oturum vizeni almalısınki rahat hareket edebilesin.Aynı durumda olan bir arkadaşım vardı kurstan tanıdığım ve Filiz hocam onun askerlikle ilgili prosedürlerini halletmişti.Şu an hollanda da ve ikinci oturumunu bile aldı.Hocamın telini ö.m olarak atıyorum ona detaylı sorabilirisin.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol