vize alındıktan sonra ne kadar sürede gidilmeli?
VİZE ALINDIKTAN SONRA NE KADAR SÜREDE GİDİMELİ?
Vize almaya giderken once mvv formu aliyorsun. O formda kac gunluk vize istedigini soruyorlar. 90 yada 180 gun , bu ikisinden birini secebilirsin ancak. 90 gunluk vizeyi alirsan 90 gun icerisinde hem hollandaya giris hemde cikis yapabilirsin. Ama 180 gunu secersen sadece trden cikis yapabilirsin. Sectigin vize suresine bagli olarak gunlerin dolmadan gitmen gerekir 90 / 180 gun icerisinde gitmen gerekir.
arkadaşım birşey sormak istiyorum.
bu vizeler için sanırım ayrı bir para ödemiyoruz herhalde? açıklarsan sevinirim :)
bana kalırsa 6 aylık vize daha uygun gibime geliyor ;)
en azaından oradaki işlemlerim sonuçlanıncaya kadar 6 ay kesin garantili bir şekilde kafam rahat olur ve vizem bitecek korkusu olmaz.
en azından 3 aylıktan kat kat daha iyi olduğuna inanıyorum ;)
bu vizeler için sanırım ayrı bir para ödemiyoruz herhalde? açıklarsan sevinirim :)
bana kalırsa 6 aylık vize daha uygun gibime geliyor ;)
en azaından oradaki işlemlerim sonuçlanıncaya kadar 6 ay kesin garantili bir şekilde kafam rahat olur ve vizem bitecek korkusu olmaz.
en azından 3 aylıktan kat kat daha iyi olduğuna inanıyorum ;)
Yatirdiginiz 830 euro bu vize icindir zaten. Ama oraya gittikten sonra vizenizi uzatmaniz gerekecek. Dedigin gibi 6 aylik bencede iyi. Ama herseyi dusunmek gerekir, acilen geri donmen gerekirse ne yapacaksin? Onun icinde gidisli gelisli 3 aylik ideal bence.. Yani ikisininde ayri guzelligi var, herkes kendine gore en iyisini secmeli.
yani 90 günlük süreyi seçersem 90 gün içerisinde gidip gelebilirim 180 gün sonunu seçersem 180 gün içerisinde giderim fakat tekrar gelemezmiyim yani demek istedigim şu.benim dügnüm yazın 7 veya 8 inci ayda dügünden öncede gidemem yani o zamana kadar durabilirmiyim egerki vizem 1 2 aydan çıkarsa.
özom sende o zaman bi karar vereceksin ama her halükarda 1-2 ay içinde çıkıyorsa en azın çok girişli 3 aylık al birkaç kere kısada olsa git gel yap böylece hem oturum hemde okul için burda beklemiş olursun bence ama yinede arkadaşlara bi sor ben 6 aylık aldım daha avantajlı diyorlar bakalım ne olacak
İYİDE BENİM DÜGÜNÜM OLMADI BU ŞEKİLDEDE GİDİP GELEMEM OKUL FALAN YOK ÇALIŞIYORUM AMA ÇIKARIM O PROBLEM DEGİL AMA NASI GİDİP GELEYİM BEN 1 YIL GEÇERLİ SANIYORDUM OKUYUNCA ÇOK ŞAŞIRDIM.
okudukce bende sok olmaya basladim . yarin vizem icin konsolosluga gidicem bende . simdi bana yarin 3mu 6 aymi diye bir secenekmi sunacaklar yani .
kafam karisti 2 ay sonra kardesimin tr de dugunu var . ve ben islamlari halletmis oluruz o arada dugune gelirim diye dusunmustum . 6 alik vizeyi secersem kardesimin dugunune gelemicemmi yani ben .
yada 3 aylik secersem ve ordaki islemler bitmezse terketmi dicekler yani bana.
eeeeeee neden sinava girdik o zaman mvv basvurumuzun amaci 3 aydan daha fazla kalmak icindegilmiydi . madem 3 aydan fazla kalmak icindide neden boyle iki secenek sunuluyorki
acil imdattttttttttt yani artik ya offfffffff
kafam karisti 2 ay sonra kardesimin tr de dugunu var . ve ben islamlari halletmis oluruz o arada dugune gelirim diye dusunmustum . 6 alik vizeyi secersem kardesimin dugunune gelemicemmi yani ben .
yada 3 aylik secersem ve ordaki islemler bitmezse terketmi dicekler yani bana.
eeeeeee neden sinava girdik o zaman mvv basvurumuzun amaci 3 aydan daha fazla kalmak icindegilmiydi . madem 3 aydan fazla kalmak icindide neden boyle iki secenek sunuluyorki
acil imdattttttttttt yani artik ya offfffffff
arkadaşım kardeşinin dügnünde burda olursun 2 ay sonra diyosun eger 3 aylıgı seçersen 3 ay içerisinde gitmen gerekiyor.bu arada 3 aylıgı seçtiginde gidip tekrar gelebilirsin.fakat 6 ay sonnrasını seçersen 6 ay sonra gidiyor fakat dönüş yapamıyormusun.benim anladıgım bu.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol