Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

VİZE ALIRKEN

Yorum için giriş yap 8 mesaj · 3.511 görüntülenme
arkadaslar bu gun sabah 9 da ankaradan vizemi almaya geldim maille gelen belgeleri getirdim lakin şöyle bişey var

eşinizin pasaport fotokopisi diyorlar içeri girdiğimde verdim tabi lakin eşimin hollanda pasaport fotokopisini istedi oda yok tabi halbuki deseler hollanda pasaport fotokopisi diye ona göre sorarız ayrıca bi cogumuzun hollanda pasaporetu yok onun yerine eşimi aradım ve hemen OTURUM KARTININ faksıonı istedim hollanda pasaportu olmayınca oturum kartını istiyolar numarayı verdim eşimde allahtan bi saate kalmadan cekti yarına biletimi aldım dedim saat 4 de gel dediler hayırlısı ile 4 de gidip alcam pasaportumu bilginiz olsun bu konuda ok PASAPORT FOTOKOPİSİ HOLLANDA PASAPORTU İSTİYORLAR EŞİNİZİN O YOKSA OTURUM KARTININ FOTOKOPİSİNİ ALIN YADA FAKSLATIN :roll:
bi yolcu daha :)

simdiden iyi yolculuklar diyelim

Allah yardimcin olsun arkadadasim

arkadaslarimizi bilgilendirdigin icin tesekkurler..!

kolay gele
sende mezun oluyorsun darısı bize inşallah
bozkarrrrrrrrrrr peynir he unutma parolayi, ucaginin inmesini engelleyebilecek dostlarim var ona gore :)

hayirli olsun ablam ya . seni kendi oglum gibi izliyorum . sinav basvurundan suana kadar adim adim mutluluga ulasmak icin cabalarini izledim . allah hayirli ugurlu etsin ablam .
tsk herkese allah razı olsun

abla ucaga peynir almıyolar ya inan yoksa getircektim :))

bu arada oraya gelince yanınıza gelcez hanımla ona göre cumaya ucucam nasipse ona öre hazılıklı ol sen telini ver hanıma ok c.tei felan tilburga gitcez yada p.tesi ok :)))
arkadaşlar vize randevu aldım bugün 15 şubat saat 10 da ama evraklar konusunda hala tam bir bilgiye sahip değilim:korkuyorum

iks nin istediği:2 adet fotoğraf, pasaport fotokobisi ve mvv formu

konsoloslukda :evlenme kayıt örneği,doğum kayıt örneği,pasaport fotokobisi,2 fotoğraf

ama siteyi inceledim bugün: sınav sonuç belgesi evlilik cüzdanı falan yazıyordu kafam ço karıştı ne olur yardımcı olun ya.bizim evlilik cüzdanımız eşimde fotokobisi olurmu? son bir sorum daha var aile toplum kağıdı ne oluyor.şimdiden çok teşekkürler....
ceal yazdı:
arkadaşlar vize randevu aldım bugün 15 şubat saat 10 da ama evraklar konusunda hala tam bir bilgiye sahip değilim:korkuyorum

iks nin istediği:2 adet fotoğraf, pasaport fotokobisi ve mvv formu

konsoloslukda :evlenme kayıt örneği,doğum kayıt örneği,pasaport fotokobisi,2 fotoğraf

ama siteyi inceledim bugün: sınav sonuç belgesi evlilik cüzdanı falan yazıyordu kafam ço karıştı ne olur yardımcı olun ya.bizim evlilik cüzdanımız eşimde fotokobisi olurmu? son bir sorum daha var aile toplum kağıdı ne oluyor.şimdiden çok teşekkürler....

aile toplum kağıdı = çok dilli evlenme kayıt örneğidir, nüfus müdürlüğünden alınır !

ve son olarak arkadaşım, sen yinede yanında ne var ne yok götür garanti amacıyla. fazla evrak göz çıkarmaz ;)

kolay gelsin !
sağolasın ali tamam onu almıştım bende öyle yapıyım ne var ne yok götüreym diyorum bakalım yarın ayarlama yapıcam.ALLAH gönlüne göre versin.....

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol