Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

VİZE CEVABİ RED

Yorum için giriş yap 14 mesaj · 6.816 görüntülenme
Öncelikle demekki rabbim böle hayirlisiymis ama yilmak yok yola devam asla pes etmeycegim.!!

Biz esimle nl de basvuru yapmistik ve yaklasik 2 ay sonra red cevabi geldi red gerekcesi ise esim uitzendbüroda is bulmustu ve o is buldugu uiztzendburo 3 aydan 3 aya vergi yatiriyormus ins ise her ay istedigi icin bu yüzden red verdiler...!!biz nlde basvuru yaptigimiz icin itiraz hakkimiz sanirim yok arkadaslar..!!eger bi cikar yol bilen varsa ve yardimci olabilecek bi konu varsa yardim ederlerse sevinirim.!!!ne yapabiliriz..!!!saygilarimlaa allaha emanet olun.!!
celikoglu yazdı:
Öncelikle demekki rabbim böle hayirlisiymis ama yilmak yok yola devam asla pes etmeycegim.!!

Biz esimle nl de basvuru yapmistik ve yaklasik 2 ay sonra red cevabi geldi red gerekcesi ise esim uitzendbüroda is bulmustu ve o is buldugu uiztzendburo 3 aydan 3 aya vergi yatiriyormus ins ise her ay istedigi icin bu yüzden red verdiler...!!biz nlde basvuru yaptigimiz icin itiraz hakkimiz sanirim yok arkadaslar..!!eger bi cikar yol bilen varsa ve yardimci olabilecek bi konu varsa yardim ederlerse sevinirim.!!!ne yapabiliriz..!!!saygilarimlaa allaha emanet olun.!!

Hsg..

Her zaman iletiyorum Acele bir ise baslamayiniz......Itiraz etmediniz mi ?isyerinin sucu ,bizlerin degil biz vergimizi oduyoruz calisarak.Elinizdeki kontrat gecerlidir..Deseydiniz!!!.........Oyle olsaydi Digerlerindede oyledir!!!!

Terbiyesizlik bu Ozel is bulma Ofisinin yaptigi.....Savunmasini iyi yapmamis.....Uitzendburau..............Bizleri kandirabilir belki. kanunlari kandiramazlar. http://www.digid.nl de aninda gozukur...................olup bitenler.............!!!verginumarasi digital gise..........

Tum is yerlerimi malesef Avrupa Bikmis bu turk Parayi kapip Iscinin hakkini aninda-primlerini-issizlik primlerini-Hastalik primlerini-

Gelir vergi primlerini ne anlatiyi, Vergi dairesi veya Devlet dairesi kontrol altina alinca 3 aydan bir odeniyormus deyip geciyorlar.parayi cepe endir sonra iflas et......Bu insanlardan uzak durunuz.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TEMIZ(ISVERENLERIMIZ) INSANLARIMIZ HARIC>!!!!

Korkmayiniz hilmayiniz guzel bir is yeri bulup duzenli maasinizi(Taninmis isyerleri-buyuk firmalarda calisiniz)..iscinin alacagi parada(aylikda gozu Olmuyani....)arayiniz!!!baska bir is yerinde Duzgun Calisiniz ve 6 ay sonra iyi calisip kontratli yada katrolu calisiyor iken.......

buraya dikkat ediniz,, tum eksiklikleri tamamlayinca... Basvurmadan once mvv.....is yerinden yeni kontrati..net maasiti 1495.00 tatil parasi icinde 38/40,saat uzerinde calisiyor olmaniz gerekir@@@@.....................ind sartlarini hic olmazsa, simdi iyi anlamis olursunuz!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.apostilleinfo.com/turkey.htm

http://www.iks.com

http://www.ind.nl.

http://hollandaca.youprog.com/viewtopic.php?f=9&t=807

http://hollandaca.youprog.com/viewtopic.php?f=9&t=803

http://hollandaca.youprog.com/viewtopic.php?f=9&t=802

Aylik maasiniz salaris (banka dekont)bankafschrijf=lariyla ayni olmalidir!!duzenli maas odeniyor olmali(elden para almayiniz)cek dahi olmaz,bunu yapmayiniz!!!!

38/40 saat uzerinde calisiyor olmalisiniz!!!

ayni firmada yetismiyor ise ayliginiz ikinci is devam edmeli.....

birinci isyari...0rnek vereceksen........1495,99 olmali eger olmazsa 38 -40 saat calisiyor olmali ,ikinci isiniz ise de..buna yakin olmali..en az 4 saat.calismalisiniz..maasinizin gerekli olan net maas limiti olmali ind bakiniz aile birlesimi net gelir limiti.....

devami devam edecektir...izlemeye devam ediniz linkden ayrilmayiniz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kolay gelsin..

bizler osmanliyiz urkmeyiz,sag olsun turkiyemiz.....................
Uzulme eninde sonunda verecekler vizeyi....

Sabir onemli.....

Allah yardimciniz olsun
sıkma canını eninde sonunda yoluna girer ve sen istediklerini salıklı bir şekilde verdiğin taktirde mecburlar sana vermeye sadece kaybın zaman oluyor onun içinde sabır etmelisin. allahım yolumuzu açık etsin.

SAYGILARIMLA

askerprens
arkadaşım seni o kadar iyi anlıyrum ki anlatamam ama yılmak yola devam bende red cevabı alınca çok kötü olmuştum hemde düğün arefesiydi çok moralim bozulmuştu ama herzamanki gibi zaman en iyi ilaç ve tekrar isteği yapalı 26 gün oldu sonuç bekliyoruz hiç bir evrağımız yok eksik allahın izniyle en kısa zamanda bekliyoruz bakalım.dualaşalım.aa.e.o
inşallah çıkar arkadaşlar rabbim yardımcınız olsun sabır verdin.
bizede ayın 12 sinde arayın dediler inş. cvp iyi olur :(

ama olmasada napalım ölüm yok sonunda pisliklerin eline bakıyoz resmen

allah herkesin yardımcısı olsun
slm gerçekten okuyunca çok üzüldüm ama yılma arkadaşım ben yılmadım benimde evraklarımı kaybettiler başıma getirmedikleri iş bırakmadı ama sonunda ben kazandım yarın akşam 6 uçağıyla nasipse hollandaya gidiyorum darısı herkesin başına hazal öztaş :lol: :P :P
arkadaşım sıkma canını dediğin gibi vardır bundada bir hayır herseyinizi halledip tekrar başvurun allah kolaylık versin gercekten zor bende türkiyeden başvuru yaptım 7 kasımda halaa bekliyorum bu hafta bişiler olacak gibi geliyor neyse herkese kolay gelsin allah yardımcımız olsun
slm arkadaşım..çok üzücü bi durum gerçekten..inş bi daha böle şeylerle karşılaşmassın..sen moralini yüksek tutmaya çalış,zor bi durum ama...allah hepimizin yardımcısı olsun..tez zamanda sevdiklerine kavuştursun(amin)
sitemizde bi arkadasimizinda cevabi red gelmisti ama sabir edip tekrar basvurdu ve simdi vizesi geldi.!

Allah yardimcin olsun arkadasim, biraz daha sabret eninde sonunda kavusacaksin sevdigine

dualarimiz seninle

insallah en kisa zamanda mujdeli haberini aliriz..!

kolay gele
öncelikle geçmiş olsun arkadaşım.bende senin gibi red aldım .seni çok iyi anlıyorum.hani demişya bir vatandaş bana damdan düşeni getirin o anlar halimden .hayırlısı olsun hayat devam ediyor.bizde eylül 26 da samen wohnen olarak başvurmuştuk yaklaşık2 ay sonra ek form gönderdiler.onlarıda doldurup.gönderdik.15 gün sonra red.gerekçe inandırıcı bulmamışlar.biz 8 yıl önce nl de tanıştık partnerimle.son 1 yıl da tr de beraber yaşadık.amacımız oraya gidip evlenmekti.inandırmak için ne yapmak gerekir acabaa.bu arada ilginç olan ne biliyomusunuz .partnerim biz çok mutluyuz deyince neden oraya gitmiyosun demişler.neyse yeniden başvuru yapıcaz artık.önümüze bakmalıyız.takılıp kalmanın faydası yok....lütfen kimse yanlış anlamasın böyle olumsuz şeyleri yazmak istemezdim.ama hayatın bir gerçeği bu.böyle şeylerin olabileceğini bilelim şok olmamak için.inş bekleyen herkese olumlu cvp gelir...saygılarımla ....ati
gecmiş olsun ati ve celikoglu gercekten üzücü bir durum. ati dediğini cok iyi anlıyorum benim eşimdende eski yazdıgımız mektupları istemişlerdi. ama sorun olmadı şimdiye kadar sanki onları kandırmak için yapiyoruz işimiz gücümüz kalmadı sırf hollanadaya gidebilmek için aylarca sabredecez sonra sınava girmek için calısacagız. biraz akıl olsa inan buna katlanılmayacagını yani yalandan birşeyler olmayacagını kendileride bilirler. yok değilmi böle insanlar var. ama onların yanında bizlerde yaniyoruz. sahte evraklar hileyle iş yapmalar yani işimiz gercekten cok zor allah heğimize sabır selamet ve akıl versin. dert etme yeniden dene çünkü bizde yıkılmak yok onlar sadece sendelediler ama görsünler biz hala dimdik ayaktayız.

allah a emanet olun kolay gelsin
rabbim hayırlısını versin vardır bundada bir hayır diye düşünün inşallah tez zamanda sevdiklerinize kavuşursunuz Allah sabır ve kolaylık versin...

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol