mrb arkadaşlar bugün vizem geldi cok sevincliyim ALLAH HEPİNİZE NASİP ETSİN
VİZE CIKTII ARKADAŞLAR
ALLAH devami getirsin kardes..... Mutluluklar
hayirli ugurlu olsun arkdsm,,,gozunaydin rabbim yeni yasantinda mutluluklar ve kolayliklar versin ins ins ins,,,
hayirli olsun arkadasim vizeye belcikadan mi basvurdun eger vurduysan ne kadar surede cikti vizen anlatirmisin eger zamanin varsa sagol
hayırlı olsun arkadasım ne kadar surede cıktı bı anlatsana ıns bı an once benımkıde cıkar artık bunalıma gırdım cok daralıyorum
kusura bakmayın arkadaşlar cvp yazamadım anlatayım arkadaşım özelliklen alper kardeş sana gercekten bende cok üzülüyorum ben vizeye başvurdumda sen 6 ay oldu demiştin senin için dua edecem arkadaşım ayrı kalmak cok zorr ama sen herzaman umutlu ol umutun bitti yerde hiç bişey başlamaz ben.(26.05.2008) iks ye başvurdum mulakata cagırdılar (28.05.2008) sonra (04.06.2008)DOFİ den gözüktü yani işlemdeydi (26.08.2008) yani tam(3)ay da cıktı ups len eve geldi ve vizeyi basmışlar hepsi bu arkadaşlar daha bilgi isteyen varsa sorabilir elimden geldigi kadar yardımcı olurum.birde teprik eden bütün arkadaşlar işalla sizinde en kısa zamanda cıkar vizeniz cok zorlu bir sürec birde ek bilgi eşimin ikinci evliligiydi.
karaoglan evet benimkisi belcıka vizesi ankaradan başvurdum bu soruyada cvp vereyim sormuşsun diyer ayrıntıları bi üst msjda yazdım bişey daha söyleyim 3 ayı gecen vizeler dahada zorlaşıyor sanırsam işalla 3 ayı dolduran alır vizesini ALLAH büyük arkadaşlar ben cok dua ettim sizlerde edin ve işleriniz yolunda gitsin güvenin bana namaz kılmaklan başlaya bilirsiniz ben cok ciddiyyim şaka filan sanmayın bakın kılın 1 ay namaz bakın neler olcak size garanti veriyom zaten 1 ay kılarsanız devamlı kılarsınız saygılar.
tebrikler arkadasim
umarim en kisa zamanda sevdigine kavusur ve onla birlikte mutlu huzurlu bi yasam surersin
darisi diger arkadaslarimizin basina(amin)
kolay gele
umarim en kisa zamanda sevdigine kavusur ve onla birlikte mutlu huzurlu bi yasam surersin
darisi diger arkadaslarimizin basina(amin)
kolay gele
saol arkadaşım ALLAH razı olsun
kardeşim çok sevindim senin adına allah yar yardımcın olsun kardeşim :ugeek: :ugeek:
saltuk saol arkadaşım ALLAH razı olsun sende bekliyorsan işşalla en kısa zamanda alırsın
hayırlı olsun arkadaşım ınşallah herşey dah guzel olur sana benım bır sorum olucak
ben şu an çalışmıyorum ve ıstenen vıze işlemlerını gerçekleştırecek guçte değilim
belçıkaya gıtmem gerekıyor bir aşk hikayesı malum
burada nefes alamıorum ve o uzun zamn gelemck ve ben ona oraya gelme sozu verdım
sozmde durmalıyım bu sebeple sevgılımın kuzenınden yardım ıstedım samımı arkadşım oluyo kendısı belçıka doğmlu bır turk orda memur olarak çalışı ve bellı bır gelırı var
bana senın herşeyını ben karşılacam benım yanıma mısafır olarak senı ıstetıcm ve uçak bıletını alıp gelceksın dedi kavuşmamız için elınden gelenı yapıo sağ olsun
ama benım korkularım var gerçektende dedığı kadr kolay olucakmı benden bır şey ıstenıcekmı
muvzunuyet yada bır bedel bana bu konuda yardımcı olursanız sevınırım SIZ KAVUŞTUNUZ SIRA BIZE GELSIN
TEŞŞEKÜR NECOO
ben şu an çalışmıyorum ve ıstenen vıze işlemlerını gerçekleştırecek guçte değilim
belçıkaya gıtmem gerekıyor bir aşk hikayesı malum
burada nefes alamıorum ve o uzun zamn gelemck ve ben ona oraya gelme sozu verdım
sozmde durmalıyım bu sebeple sevgılımın kuzenınden yardım ıstedım samımı arkadşım oluyo kendısı belçıka doğmlu bır turk orda memur olarak çalışı ve bellı bır gelırı var
bana senın herşeyını ben karşılacam benım yanıma mısafır olarak senı ıstetıcm ve uçak bıletını alıp gelceksın dedi kavuşmamız için elınden gelenı yapıo sağ olsun
ama benım korkularım var gerçektende dedığı kadr kolay olucakmı benden bır şey ıstenıcekmı
muvzunuyet yada bır bedel bana bu konuda yardımcı olursanız sevınırım SIZ KAVUŞTUNUZ SIRA BIZE GELSIN
TEŞŞEKÜR NECOO
LUTFEN YARDIMCI OLUN
BANA DAVETIYELE BELÇIKAYA GITMEKLE ILGILI YAZRSANIZ SEVINIRIM
BANA DAVETIYELE BELÇIKAYA GITMEKLE ILGILI YAZRSANIZ SEVINIRIM
saltuk saol arkadaşım ALLAH razı olsun sende bekliyorsan işşalla en kısa zamanda alırsın
eywll kardeşim ama yardımcı olurmusun sana ben özelden msj attım kardeşim hıc bakmadın ama bır kac sorum olucak sana tabi yardımcı olursan
piton galatasaraylsisn galiba helal sana dostum severiz sitede bole insanlari..
n.c.o (arkadasim o dedigin sekilde olmaz senden cok fazla sey istiyecekler o kadar basit deil senin istiyecek arkadasin kanunlardan haberi yok herhalde ama yinde hayirlisi olsun hakkinda
cozi galatasarayli olmaktan herzaman gurur duyduk duyarizda sende GS lisin sanirimsaygilar :ugeek:
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol