vizeyle ilgili yaşadıklarımı anlatmak istiyorum.eşim 3 hafta falan önce vizem çıktıktan hemen sonra 830 euro yu yatırdı...ben son 2 haftadır kons.baglanmaya çalışıyorum saat 3 4 arası aranması gerekiyormuş bi türlü baglanamadım kons.aramanın nedeni vizenin gelip gelmedigini ögrenmek ve vize almaya giderken götürülmesi gereken evrakları ögrenmek fakat ben bi tülü baglanamadım pazartesi günü iş bank.gidip 21,50 ytl yi bankaya yatırıp pin kodu satın aldım 1gün sonra randövü yerini araman gerekiyomus salı günü aradım pin kodunu girdim görevli kişiyle konuşup ayın 2 sine randövümü aldım.ama aklım hala kons.kaldıkeşke oraylada bi görüşseydim diye sonra mail attım ismim soyismin dogum tarihim gün ay ve yıl olarak yazdım vizemin gelip gelmedigini sordum bide gerekli evrakları bana gelen karşılık buydu
Sayin Yorur,
Onayiniz bize ulasmistir.
Getirmeniz gerekenler:
- evlenme kayit ornegi uluslar arasi (nufus dairesinden alabilirsiniz)
- pasaport fotokopiniz (sadece yazili sayfalar)
- esinizin Hollanda pasaport fotokopisi ya da oturum karti fotokopisi.
Randevu alarak gelebilirsiniz. Randevu icin 0212 340 4431 no lu telefonu arayabilirsiniz.
Vize Bolumu
kısmet olursa ayın 2 sinede gidip vizemi alacam,bu arada fatih abi(fyeşil)çok teşekkür ederim bana çok yardımcı olsu Allah ondan razı olsun.
VİZE RANDeVuMu ALDIM
Hayirli ugurlu olsun, Sormamda bi sakinca yoksa hangi sehire geliyorsun ? :)
hadi hayırlı olsun arkadaşım..saatlerimiz denk gelmio karşılaşamıcaz galiba ama olsun..hayırlı olsun..vizemizi bi alalım da biz.. :lol: ne zaman gitceksin nl ye arkadaşım..hangi şehre..ben dordrecht e gitcem allah nasip ederse..
hollanda rotterdam a gidecem ocak 18 ine bilet aldık şubat 8 dede tekrar dönecem
hayırlı olsun arkadasım gozun aydın ama tekrar nıye gerı donuceksın onu anlamadım ve gerı dondugunde bı sorun olmazmı
girişli çıkışlı alacam vizeyi.geri dönecem çünkü dügnüm olmadı henüz 8.ayda olacak o zaman kadar bi problem çıkabilir diye giriş çıkış yapıyorum.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol