Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

VİZEMİ ALDIMMMM

Yorum için giriş yap 10 mesaj · 3.056 görüntülenme
slm arkadaşlar vizemi sonunda aldım konsoloslukta yaşadıklarımı anlatayım:

pazartesi günü saat 10 a randevu almıştım ama 11:30 da girebildim içeri içerde ise istedikleri evrakları verdim ve 3 aylıkmı 6 aylıkmi vize istiyorsun sorusu ile karşılaştım bende 6 aylık istedim sonra tekrardan parmak izimi aldılar sonrada kargo ücretini ödedim çıktım geldim ve tam bir gün sonra vizem elime ulaştı. inş. sizlerde biran evvel alırsınız.
:P :P tebrik ederim,darısı biz vizeyi bekleyenlere inşallah.sormak istediğim bi şey var randevu aldığınız zaman tarihi en erken veya en geç ne zaman verebiliyolar.bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim,şimdiden teşekkürler..
en erken yarına en geç ne zamöana bilmiyorumama ben dün aradığımda mayısın 13üne randevu aldım
sağol selin,yakın zamanda alabilme ihtimalimizin olması iyi.yanlız neden bu kadar geç bi tarihe verdiler yada sen mi mayısın 13 olmasını istedin?
tebrikler :ugeek:
teşekkürler arkadaşlar.
askerprens yazdı:

pazartesi günü saat 10 a randevu almıştım ama 11:30 da girebildim içeri içerde ise istedikleri evrakları verdim ve 3 aylıkmı 6 aylıkmi vize istiyorsun sorusu ile karşılaştım bende 6 aylık istedim sonra tekrardan parmak izimi aldılar sonrada kargo ücretini ödedim çıktım geldim ve tam bir gün sonra vizem elime ulaştı. inş. sizlerde biran evvel alırsınız.

Merhaba arkadasım,

Tebrık ederım,ne guzel vızen elınde.

Benım bır sorum olacaktı,3 aylık ve 6 aylık vızenın arasında kı fark nedır?
asker prens senın yazdıklarını devamlı takıp edıyorum ve sana bı sorum olucak arkadasım.sanırım sen basvuruyu hollandadan yaptın dımı,yani eşin,kız arkadasın..bılmıyorum okadar ama 42gun sonra cevap geldı sanırım sana ve sen ınd'ye hangı evraklarını gonderdın bana eger detaylı bı sekılde yazarsan cok sevınırım arkadasım,ve eşin,kız arkadasın hangı evrakları gonderdı ve maası nekadar? sımdıden cok tesekkurederım arkadasım

saygılar,emrah
askerprens yazdı:

vizen hayirli ugurlu olsun arkdsm inan cok sevindim senin adina,,yanliz su dikkatimi cekti 6 aylikmi 3 aylikmi diye sordular demissin bunu basta sormamislarmiydi sana bana basvuruyu yaparken sormustu bayan 3 aylikmi 6 aylikmi istiyosun diye,neyse vizemizi versinlerde ne zaman sorarlarsa sorsunlar,,,tekrar hayirli olsun arkdsm darisi bana ve benim gibi bekleyen tum arkdslrn basina ins ins ins,,,
hepinize çok tşk ederim arkadaşlar bu aralar fazla giremiyorum nete kusur bakmayın sorularınıza cvp veremiyorum.

sorularınıza cevaplar:

1- 3 aylık vizde istediğin kadar giriş çıkış yapabilirsin 6 aylık vizede ise hollandaya girersin ve çıkamazsın fark bu

2- benim burdan eşime gönderdiğim evraklar benim açmış olduğum bir başlık var GENEL OLARAK İSTENEN EVRAKLAR DİYE orda var. başvuruyu nl den yaptım eşimin maaşı 1580 euro ordan tamam lanan evraklar hakkında fazla bilgim yok başvuru formu nikahı belediyenin onaylama yazısı oturum kartı gb evraklar ama detaylı olarak inş. haftaya yazarm.

SAYGILARIMLA

askerprens

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol