Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

VİZEM ÇIKMIŞŞŞŞŞŞŞ ARKADAŞLARRRRR :):):)

Yorum için giriş yap 14 mesaj · 3.721 görüntülenme
Herkese slm arkadaşlar!!İşlerimden dolayı siteden biraz uzak kalmıştım.Zaman oldukça ara ara girip bakıyodum.Ben dahil birçok arkadaş vizesinin çıkmasını bekliyordu.Nihayet bugun sevinçli haberi aldım.Allah ım ne iyi haber yaaaaa. :mrgreen: :mrgreen: Allah herkese bu sevinçli haberi duymayı nasip eylesin :geek: :geek: :geek:

Arkadaşlar ben 24 nisan 2008 de sınava girdim.11 kasım 2008 de ankaradan (samenwonen) basvurdum ve beklemedeydim.Partnerimde ordan avukat aracılıgıyla başvurdu ve bugun güzel haberi aldık. :ugeek: Sonunda bizde bu kervana katıldık. :) Umarım diger arkadaşların cevaplarıda tez zamanda gelir.Herkese kolay gelsin.
hayırlı olsun arkadaşım :ugeek: allah yolunu açık etsin darısı benim gibi vize bekleyenler başına
hayirli olsun allah yolunu acik etsin
cok sevindim arkdsm gozunuzaydin,ins rabbim tez zamanda esinize kavusmayida nasip etsin...
flaky yazdı:
hayırlı olsun arkadaşım :ugeek: allah yolunu açık etsin darısı benim gibi vize bekleyenler başına

Saol arkadaşım umarım sende sevinçli haberi yakın bi zamanda alırsın ;)
Teşekkür ederim acer ve sansli arkadasım.Vizeyi aldıktan sonra Allah nasip ederse en kısa zamanda ordayım.İnşallah sizin keyiflerde yerindedir orda ;)
badcat yazdı:
Teşekkür ederim acer ve sansli arkadasım.Vizeyi aldıktan sonra Allah nasip ederse en kısa zamanda ordayım.İnşallah sizin keyiflerde yerindedir orda ;)

saol arkdsm ben kendi adima konusayim,suanda bitek sey disinda hersey yolunda geldim 1yillik oturum kartimi aldim,hemen okuluma basladim,ehliyetime basladim onun sinavlarini kazandim ehliyetimi aldim,ilk arabamida aldim(gerci otobanda dumanlar cikararak bozuldu ve bana bida otobana cikamama korkusu asilayarak aldigim yere geri gitti ama)ikinci arabamida aldim oburunu geri vererek,allaha sukur bu iyi gidiyo simdilik sesi cikmio(INS INS INS DA cikmaz)yakinda ikincii otutrumada basvurucam,yani allaha sukur ki bin kere,hersey yolunda iste dedigim gibi tek problemim su portfolio dedikleri okul icin yani sinav icin dosya hazirlama isi cok karisik ve zor gelio bi problemim o simdi...rabbim baska problemler vermesin ins ins ins,,,onun disinda keyfim yerinde yani...
cok sevındım arkadasım hatırlarsan senınle bırdaha konusmustuk ve bugun senın vızenın cıktıgını gordum sıtede hayırlı olsun kardesım bende 11 kasımda ankardan basvurdum ama hala beklıyorum ben ınsllah bende senın gıbı mutlu olurum vıze konusunda allaha tamamına erdırsın arkadasım allaha emanet ol :ugeek: :ugeek: :ugeek: :geek: :geek:
sansli yazdı:

saol arkdsm ben kendi adima konusayim,suanda bitek sey disinda hersey yolunda geldim 1yillik oturum kartimi aldim,hemen okuluma basladim,ehliyetime basladim onun sinavlarini kazandim ehliyetimi aldim,ilk arabamida aldim(gerci otobanda dumanlar cikararak bozuldu ve bana bida otobana cikamama korkusu asilayarak aldigim yere geri gitti ama)ikinci arabamida aldim oburunu geri vererek,allaha sukur bu iyi gidiyo simdilik sesi cikmio(INS INS INS DA cikmaz)yakinda ikincii otutrumada basvurucam,yani allaha sukur ki bin kere,hersey yolunda iste dedigim gibi tek problemim su portfolio dedikleri okul icin yani sinav icin dosya hazirlama isi cok karisik ve zor gelio bi problemim o simdi...rabbim baska problemler vermesin ins ins ins,,,onun disinda keyfim yerinde yani...

Evet araba konusunda biraz şansızlık yaşamışın arkadaşım.ALLAH beterinden korusun.Ufak promlemler çözülür.önemli olan mutlulugun yerindeyse kafan rahatsa problem yok ;) İnşallah diger işlerinde yerinde gider.bugün ankaradan geldim ve pasaportumuda arkamdan gönderdiler.yarın yda çarşamba elimde olur.Hayırlısı bakalım iki hafta sonra orda olurum:D Şimdilik kib şanslı arkadaşım.Kolay gelsin ;)
Gülüm05 yazdı:
cok sevındım arkadasım hatırlarsan senınle bırdaha konusmustuk ve bugun senın vızenın cıktıgını gordum sıtede hayırlı olsun kardesım bende 11 kasımda ankardan basvurdum ama hala beklıyorum ben ınsllah bende senın gıbı mutlu olurum vıze konusunda allaha tamamına erdırsın arkadasım allaha emanet ol :ugeek: :ugeek: :ugeek: :geek: :geek:

Saol kardeşim.sonunda istediğimiz oldu.Çok şükür ALLAH ıma.Evet bi ara konuşmuştuk hatırladım.Başvuru tarihlerimiz aynıydı.İnşallah sende bu günlerde hayırlı haberini alırsın :geek: Strese gerek yok rahat ol kardeşim.Hayırlı haberlerini bekliyoruz ;)
cengiz yazdı:
gozune aydin arkadas...

sen bu gece uyuyamazsin tabiki dogal olarakta ahaklisin...

Saolasın kardeş.Biraz öyle olucak galiba.Sabaha anca uyuruz.:D
Evet araba konusunda biraz şansızlık yaşamışın arkadaşım.ALLAH beterinden korusun.Ufak promlemler çözülür.önemli olan mutlulugun yerindeyse kafan rahatsa problem yok ;) İnşallah diger işlerinde yerinde gider.bugün ankaradan geldim ve pasaportumuda arkamdan gönderdiler.yarın yda çarşamba elimde olur.Hayırlısı bakalım iki hafta sonra orda olurum:D Şimdilik kib şanslı arkadaşım.Kolay gelsin ;)

evet arkdsm benim icin cok kotu bi tecrube oldu,simdi otobanin ucu gorunse yolda giderken hemen saga yada sola kiriyorum yan yollara girip geri donuyorum cikamiyorum otobana,,,amin amin amin arkdsm beterin beteri vardir tabiki rabbim beterinden korusun :geek: :geek: :geek: ...kafam rahat aile icinde mutlulugum yerinde binkere sukur rabbime,,,tek derdim dedigim gibi okul isleri sinavlar onlarida basarili bi sekilde atlatabilirsem cok iyi olcak hersey,,,ins ins ins hepimizin isleri yolunda gider arkdsm,,,cok sevindim en kisa zamnda pasaportun eline gecerde nl ye gelir esine kavussursun ins ins ins,,,sende kib arkdsm ,,,
hadi bakalim kiyemtli kardesim,

hayirli ugurlu olsun.

yeni hayatinda basarilar sana.

herseyin gonlunce olmasi dilegiyle.

insallah yain zamanda,benim gibi bekliyen diger

arkadaslarda ayni mutlulugu yasar.
tebrikler.. hayırlı olsun..

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol