29 ekimde vizeye müracat edilmişti dün postaneye kagıt gelmiş bugün nişanlım almış kagıdı yani vizem çıkmış 1 ay gibi bi sürede.rabbim hepinize yardım etsin inş.hepinizinkide çıkar...
VİZEM ÇIKMIŞŞŞŞŞ ( ÖZOM )
hayırlı olsun büğün ikinci defa kutlayım seni sevgili elticim :P :P :P
canım benim tşk ler darısı başına inş.
hadi gözün aydın hayırlı olsun arkadaşım ;)
tebrikler hayırlı olsun.büyük bir moral oldu bize özom bizdde 12 sinde başvurduk hayırlısıyla bizimkide çıkar inşallah
allah hayırlı eylesin arkadaşım. yolun açık olsun.
Allah hepinizden razı olsun arkadaşlar biraz önce nişanlımla konuştum bi evrak eksik göndermiş onu istemişler sonradan onuda göndermiş eger o eksiklik olmasaydı dahada erken çıkardı diyor tam olarak ayın 1 inde göndermiş belgeleri 30 undada belli olmuş tam 1 ay yani,inş.bekleyenlerin hepsininki çıkar,ben bu kadar erken olacagını sanmıyordum çünkü çevremde bile bekleyen bi kaç kişi var mesela birisi ortalama 2 ay önce müracat etti hala belli olmadı,digeri ise 6 ay önce müracat etti ve red geldi.hayırlısı olsun inş.geç olsun güç olmasın.rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin.
Ahanda mezunlar artmis....
Darisi digerlerine insallah...
Allah yeni yasaminda utandirmasin....
Darisi digerlerine insallah...
Allah yeni yasaminda utandirmasin....
hayırlı olsun arkadaşım darısı başımıza inşallaaahhhhh...
gözün aydın arkadaşım çok sevınıyorum böyle duyunca darısı tüm bekleyenlerin başına başvuruyu nerden yaptınız
başvuruyu hollandadan yaptık çok şükür bi aksilik çıkmadı vizemide ank.1 2 hfta içinde alıcam...
bu arada vize almam için hangi evraklar lazım bide aldıktan sonra ne kadar sürede gitmeliyim...
sevgili özom eksik evrak istemişler demissin ne istemişlerdi birde eksik evragi yolladıktan kaç gün sonra vizen cıktı haberi geldi. eger cevaplarsan sevinirim.
arkadaşım 1 kasımda nişanlım belgeleri göndermiş baya bişeyler istemişler tam bilmiyom neler isedini nişanlım pasoportun biyerinin fptokobisini istiyolarmış orayı göndermemiş 1 hafta falan sonra o eksik evragı istemişler nişanlım hemen onuda yollamış 12.ayın birindede vize çıktı diye postaneye kagıt göndermişler ayın 3 de kagıt gelmiş.benim vizem tam 1 ayda çıktı yani.sonnra para yatırmış 1 haftadanda vizeyi almaya gidecem.benim işlemlerimle nişanlım ilgilendigi için ben fazla bişey ilmiyom.nişanlım roterdamda kısmetse bende oraya gidecem kısmet olursa oradada görüşürüz inş.
Cok sevındım özom,hadı gozun aydın,hayırlı olsun.Darısı tum bekleyenlerın basına ınsallah.
Allah hepımızn yardımcısı olsun.
Allah hepımızn yardımcısı olsun.
allah hayırlı eylesin özom benim eşimde rotterdamda inşallah bende oraya gidecem artık nasip görüsürüz inşallah. allah yar ve yardımcımız olsun
hayırlı olsun arkadaşım..darısı başımıza...
gerçekten burda bi ayle gibi olduk stedeki bütün arkadaşlarımla holl görüşmek isterim inş.ordada karşılaşırız zaten bi kaçının resmide var stede inş.bütün arkadaşların vizesi çıkar sevdiklerine kavuşurlar...
hayirli olsun arkadasim cok sevindim darisi butun bekleyenlerin basina
bende bekledim ve sonunda hollandaya geldim ve bugun tam 2. haftam hersey guzel ;)
bende bekledim ve sonunda hollandaya geldim ve bugun tam 2. haftam hersey guzel ;)
tşk ler arkadaşım çıktı ama yazın gidebilecem ancak daha dügünüm olmadı çünkü hayırlısı olsun nası alışabildinmi peki loşay gelsin.
ahanda bi mezunumuz daha cikti :)
Allah yeni yasaminda utandirmaz insallah Nalan.!
senin gozunle hollandayi anlatirsan seviniriz..!
hersey gonlunce olmasi dilegiyle..!
kolay gele
senin adına cok sevindim inşallah herkesin vizeside seninki gibi kısa bi sürede cıkar allah izin verirse nezaman gidiyosun hollandaya :)
Hayirli olsun..
Yeni hayatinizda basarilar
Yeni hayatinizda basarilar
ahanda bi mezunumuz daha cikti :)
Allah yeni yasaminda utandirmaz insallah Nalan.!
senin gozunle hollandayi anlatirsan seviniriz..!
hersey gonlunce olmasi dilegiyle..!
kolay gele
tesekkur ederim burcu abla allah herkesin gonlune gore versin
evet artik bende mezun oldum :P burasi gayet guzel ve buraya geldigimden beri dikkatimi ceken cok fazla bisey olmadi ama carsida gezerken yada asansore binerken yada hastanede yani her yerde birbirlerini tanimayan insanlarin birbirlerine selam vermeleri sohbet etmeleri ve surekli tesekkur etmeleri cok hosuma gitti
burasi soguk bir ulke ama gordugum kadariyla insanlari soguk degil
hollandacam cok iyi degil ve buraya geleli cok kisa bir sure olmasina ragmen insanlarin bu yonunu gordugum icin cekingenlik hissini biraz olsun ortadan kaldirdim ve dun tek basima alis verise gittim gayette basariliydim :)
rabbim hepimize yardim etsin burda olmak gercekten guzel darisi butun bekleyen arkadaslarimin basina
Hollandanin kendide soguk insanlarida.. Onlarda selamlasmak bi adet olmus, tanisada selam verirler tanimasalarda.. :!: :mrgreen:
hayırlı olsun nalancım..valla ne güsel..gün geçtikçe giden arkadaşımız da artıo..inş bize de en kısa zamanda gitmek nasip olur hayırlısıyla..
gözün aydın arkadaşım......
hayırlı olsun nalancım..valla ne güsel..gün geçtikçe giden arkadaşımız da artıo..inş bize de en kısa zamanda gitmek nasip olur hayırlısıyla..
tesekkur ederim elif
insallah hayirlisiyla sende ve diger arkadaslarimiz buraya en kisa zamanda gelirler
canım arkadaşım nalan sende sonunda gittin bir haber bekliyodum inşalah bizlerde en kısa zamanda oraya gelir ve bir ufos günü yaparız ve bir araya geliriz öpüorum kocaman senii canım benim..
selam NALAN ve ÖZOM ikinizide tebrik ediyorum arkadaşım ne güzel ya sounda bitti dimi darısı bizlerin başına inşalllaaahhhhh nolur dualarınızı eksik etmeyin bizden yeni yaşamınızda mutluluklar diliyorum ve özom sana da hayırlı yolculuklar arkadaşım hoşçakalın
1
2
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol