Slm arkadaşlar çok şükür vizem çıkmış pasaportum bugun geldi vizeyide vurmuşlar çok güzel bi duygu Allah tüm vize bekleyen arkadaşlarımıza bu duyguyu bu sevinci yaşatsın inşl sevgiyle kalın grşmk üzre...!
VİZEM ÇIKMIŞ ARKADAŞLAR...
Tebriklerr :ugeek:
Allah yeni yasaminda utandirmaz ins... :geek:
Hangi sehire gideceksin?
Allah yeni yasaminda utandirmaz ins... :geek:
Hangi sehire gideceksin?
hayirli olsun yeni hayatinizda basarilar
cok sevındım senator allah hep senınle olsun umarım bızde sevınırız boyle kac ay surdu toplam arkadasım
Allah yolunuzu ve bahtınızı açık etsin..yeni yaşamınızda'da kolaylık nasip etsin.. :ugeek:
Tebrikler,gözün aydın arkadaşım :ugeek: Şimdiden hayırlı yolcukluklar.Allah bir daha ayırmasın.
tebrık ederım.yanı yaşamında allah utandırmasın.başarılar
valla alper kardeş şöyle anlatayım detaylı olarak 01-21-2008 de başvuru yaptım 3 gün sonra eksik evrak var dediler yaklaşık 3 günde de onları tamamladım ve 1 hafta sonra mulakata çağırdılar 02-22-2008 de evraklarım brüksele gönderildi dediler 03-22-2008 de brüksel işleme alındı dedi uzun suren aramalarımızdan sonra en sonunda haziranın 1,i ile 7,si arasıda vizeniz kesin olarak sonuçlanacak dediler ve mayısın 23,ünde vize onaylanmış brüksel ankaraya vizemizin onaylandığını bildirmiş fakat ankara bize bunu bildirmedi en son ben 27 mayısta iks,yi aradım bilgi almak için ve vizeniz ups ye verilmiş dediler yani 5 ay oldu herelde ben bişi anlamadım :D.
haddim olmadan sana akıl vermek isterim eşin yabancılar polisini arayıp devamlı sorsun bence faydası olur diye ümid ediyorum.
haddim olmadan sana akıl vermek isterim eşin yabancılar polisini arayıp devamlı sorsun bence faydası olur diye ümid ediyorum.
ha ufoss kardeş son anda fark ettim kusura bakma hangi şehire gideceğimi sormuşsun antwerpen...
maşallah masallah mezun cogalıyo,,hayırlı olsun tebrıkler.
yenı hayatında bol sans.
emrah
yenı hayatında bol sans.
emrah
Slm arkadaşlar çok şükür vizem çıkmış pasaportum bugun geldi vizeyide vurmuşlar çok güzel bi duygu Allah tüm vize bekleyen arkadaşlarımıza bu duyguyu bu sevinci yaşatsın inşl sevgiyle kalın grşmk üzre...!
alperrr ne yaptın arkadaşım halamı bi haber yokk ya.ama emin ol bu ay içinde vizen çıkacakk...
yok arkadasım senator hıc bı ses yok ınsalah dedeıgın gıbı bu ay ıcınde cıkarr
gerçek diyorum bak bu ay içinde mçıkması lazım yani bu ayın 10 bi haber alabilirsin belki haberin olsun. yada bu tarihler arasında...
Datum visumaanvraag : 21/01/2008
Datum registratie visumaanvraag door Dienst Vreemdelingenzaken : 22/02/2008
Beslissing/Status Dossier : Toekenning van het visum
Datum beslissing/Status Dossier : 23/05/2008
In principe wordt de beslissing verzonden op de dag dat ze getroffen wordt. Het kan echter soms enkele dagen duren voordat de diplomatieke of consulaire post de beslissing effectief ontvangt.
arkadaşlar dofiye yeni yazılmış bilgiler buyrun tarih ve zamanı yazıyo...sizinle paylaşmak istedim
Datum registratie visumaanvraag door Dienst Vreemdelingenzaken : 22/02/2008
Beslissing/Status Dossier : Toekenning van het visum
Datum beslissing/Status Dossier : 23/05/2008
In principe wordt de beslissing verzonden op de dag dat ze getroffen wordt. Het kan echter soms enkele dagen duren voordat de diplomatieke of consulaire post de beslissing effectief ontvangt.
arkadaşlar dofiye yeni yazılmış bilgiler buyrun tarih ve zamanı yazıyo...sizinle paylaşmak istedim
tebrikler hayirli ugurlu olsun vizeniz allah yeni yasaminizda mutluluklar,,,
Yenı hayattında allah yar yardımcın olsun allah bızede nasip etsin inş inş inş... :geek:
alper kardes ne yaptin ya yokmu hala bi haber?
Gozun aydin,hayirli olsun sanator yeni baslayacak hayatinda Allah utandirmasin ve daima seninle olsun.Darisi diger bekleyen arkadaslarin basina.
arkadaslar bodrumdaydım eve dondum ve evıme uc dort gunonce polıs gelmıs kontrol etmıs gıtmıs en son gelısme bu hayırdır ne bu bılen varmı bu ıkıncı kez gelıslerı benım eve kontrole
alper obur sayfaya yazdim eve polis gelmesinin sebebini artik son asama belcikadaki eve polis gelmesi evin aileye uygun olup olmadigini kontrole geliyorlar bu yasa gecen yil tam benim vize geldiginde cikti 1 temmuz 2007 de bununla birlikte 1 yeni yasa daha cikmisti o zaman esim belcikada isci olarak calisiyor ama yinede benim saglik guvencemi burada nasil saglayacakmis buna dair belge gelde sinir olma ama napcan kardes sim burdan arastirdi buldu bulusturdu yolladi bana bende konsolosluga verdim bide tr de alman hastanesinde saglik raposu ingilizce onu istediler gecen yil tam vize alacagim sirada cikan 3 yeni kanun dediler yaptim mecburen.seninde anladigim kadariyla eve polis gelmesi islemin son asamasi eve polis gelmesi hadi hayirlisi olsun gelismeleri bekliyoruz hepimiz :geek:
ıns ıns artık sıkıldım hayırlısı olur ıns
evet haklsn kim olsa ayni seyleri dusunur senin gbi en kisa zamanda cikar insl benimde yazmaya artik pek firsatim olmuyo yazmiyorum diye kizmiyorsunuzdur umarim.evde henuz int yok cekilince daha cok yazarim insl gorusmek uzere Allaha emanet olun by.
hayırlı olsun vizen arkadaşım.allah yeni yaşantında yardımcın olsun.darısı bizimgibi bekleyenlerin başına.daha 3 ayımız varmış...
sabir arkadasim sabir ne zaman basvuru yaptinki 3 ayin oldugnu kim soyledi yani yenimi basvuru yaptin?
selam alper
polısın gelmesıne sevındım bu sefer kesın gelıcek. cunku benım ıslemler sırasında bı ılkıne bıde vızem benım elıme gelmeden tam 1 hafta once polıs gelmıs.esımde dedı polıs eve ben belcıkaya gıtmeden toplam 2 defa gıtmıs bıde ben oraya gıdınce 3 kere oluyo anladın demı. hadı hayırlı olsun sana sımdıden.
polısın gelmesıne sevındım bu sefer kesın gelıcek. cunku benım ıslemler sırasında bı ılkıne bıde vızem benım elıme gelmeden tam 1 hafta once polıs gelmıs.esımde dedı polıs eve ben belcıkaya gıtmeden toplam 2 defa gıtmıs bıde ben oraya gıdınce 3 kere oluyo anladın demı. hadı hayırlı olsun sana sımdıden.
arkadasım en son benım eve polıs geleleı uc bucuk hafta oldu daha bı ses yok ve bu ucuncu gelısı hala bı ses yok cok sıkıldım ben oaraya gıdınce gelırse 4 olacak yanı su ana kadar onemlı degıl cıksında vıze
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol