5 aya yakın oldu ama cıktı darısı bekleyenlerin basına yav harika bi duygu yaaa :))
sona yazcam gelişmeleri arkdaslar :D :roll: :lol: :lol:
VİZEM CIKTIIIIIIIIIIIIIII :)))
hadi gözün aydın
darısı başta olmak üzere bana ve diğer tüm vize bekleyen arkadaşlara ;)
Allah yolunu açık etsin :)
darısı başta olmak üzere bana ve diğer tüm vize bekleyen arkadaşlara ;)
Allah yolunu açık etsin :)
hayırlı olsun arkadaşım gerçek ten bana büyük moral oldu.ben iki aydir bekliyorm.. yeni hayatinda sağlık ve mutlukluklar. :D
gozun aydın arkadasım yolun acık olsun
hayırlı olsun allah kısmet ederse ne zaman gideceksin
hayırlı olsun arkadaşım gözün aydın bundan sonrasındada inşallah her işin yolunda gider :)
Hayirli olsun arkadasim
darisi diger bekleyen arkadaslarimizin basina
kolay gele
darisi diger bekleyen arkadaslarimizin basina
kolay gele
arkadaşım gerçekten süper bi haber allah yolunu açık etsin darısı tüm bekleyenlere inşallah allahım yar ve yardımcımız olsun senin durumun da gerçekten biçoğumuza ümit olcak uzunbi zaman çünki ne diyelim hayırlı yolculuklar ayaklarını sürüme yi ve de dua etmeyi unutma oldumu ...
hayirli olsun arkadasim darisi bekleyenlerin basina...
saolun hepinizden allah razıolsun nasipse 1 aya giderim arkdslar meraketmeyin her zaman dua edicem hepimize ayagımıda sürücem tabiki, :))
hayirli olsun arkadasim..uzun surmus ama sonunda bekledine degmis..allah bundan sonrasi icin de mutluluk,huzur versin..
ya biz parayı bankadan yatırdık kac gunde giderki ind ye iş bankasına da yatırdım bu arada parayı iind ulaştı dicek sonamı arıcaktım ben ankrayı
yolun acık olsun bol bol sür ayanı bizlerede allah nasip etsin izşallah kolay gelsin
ablam gozun aydin cok sevindim duyunca . o 5 ay cektiklerini ben bilirim birde esin. allah mutlulugunu daim etsin .
boyle guzel haberler almaya devam ederiz insallah diger arkadaslardanda .
peynir getirmeyi unutma he (ezine peyniri ) olucak
HERSEYE HASRET KALDIM BEN BU MEMLEKETTE AMA EN COK BIR AILEM BIRDE PEYNIRSIZLIK CANIMA TAK DEDIRTECEK GALIBA :(
boyle guzel haberler almaya devam ederiz insallah diger arkadaslardanda .
peynir getirmeyi unutma he (ezine peyniri ) olucak
HERSEYE HASRET KALDIM BEN BU MEMLEKETTE AMA EN COK BIR AILEM BIRDE PEYNIRSIZLIK CANIMA TAK DEDIRTECEK GALIBA :(
saol ablam :)
ucaga peynir almıoarmıs valla ama genede bi bakcam getirebilrsem getircem :))
ucaga peynir almıoarmıs valla ama genede bi bakcam getirebilrsem getircem :))
Bu ne peyniri bole..
Peynir memleketinde peynir istiyonuz :D
Bu hollandalilarin avrupadaki adi peynirkafadir ( kaaskop ) :D
Peynir memleketinde peynir istiyonuz :D
Bu hollandalilarin avrupadaki adi peynirkafadir ( kaaskop ) :D
ufos piynircokda gercek peynir tr de unutmayalım :)) gidenleröyle diyo nedense:))
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol