Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

VAKİT TAMAM SENİ TERKEDİYORUM !!!!

Yorum için giriş yap 13 mesaj · 5.904 görüntülenme
Küçük yaşımdan beri şiir okuyan ve yazmaya çalışan biriyim bu şiiirin manası bende farklıdır çünkü onu her uçağa bindirdiğm aklıma bbu şiir gelirdi hep hüzünle ama artık işler tersine döndü

Evet arkadaşlar bu kardeşinizinde vizesi çıktı çok şükür tüm yardım edenlere dua edenler aklıma gelmeyen herkese tek tek teşekkürler daha ne diyeyim : Allah razı olsun

uzun bir süreç bitti sonunda

arkadaşlar son birkaç ay içinde tr den başvurupda vizesi çıkan arkadaşlar vizeniz kaç gün içinde geldi acaba veya hollandadan başvuranlar içinde geçerli soru ben en kısa zmanda gideceğim kısmetse şimdiden teşekkürler
el lobo sevindim kardeşim allah hayırlı eylesin vizenin ıktığına sevindim. eylül ve ekim ayı sınav ayı oldu ve genelimiz geçti kasım ve aralık ayıda vize ayı olacak bunu şimdiden anladım hayırlısı bizlere vizesi çıkan tüm arakdaşları tebrik ediyorum yeni yaşamlarında mutluluklar diliyorum. vize bekleyen arkadaşlara allahtan sabır ve hayırlı haberler diliyorum. sınava girceklerede allah zihin acıklığı versin

kolay gelsin arkadaşım
Hayirlis olsun arkadasim,

artik huzun bitmek uzere desene ;)

kolay gele
SELAM ellobo arkadaşım inan çok sevindim gözün aydın inşallah biran önce kavuşursun eşine inan bu haberleri duyunca çok mutlu oluyoruz öyleki insanlar hergün bir yorum yapıyor zorlaştı çok inceleniyor bunları duyunca çok canım sıkılıyor o kadar agrasifleştim ki anlatamam önüme gelen herkese gerekli gereksiz çatıyorum neyse allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşım senin vizen nekadar sürede çıktı acaba şimdiden hayırlı yolculuklar...
çok sevindim arkadaşım gerçekden.. sonunda sende mezunlardan oldun darısı biz bekleyenlere diyorum.. allah herkesi sevdiğine kavuştursun dilerim.. tekrar tebrik ederim allah bundan sonrasında pişmanlık vermesin.. herşey gönlünce olsun... :)
Cok sevindim arkadasim hayirli olsun ve ilerki yasaminda mutluluklar dilerim..
gozun aydin arkadasim tebrikler allah bu yuregindeki seinci daim kilsin . zor ve gereksiz bir asamadan gecip sevdamizi birde milletlere ispat etmek zorunda kaldik. belki ukalalik diyenlerde olacaktir biliyorum ama inaniyorumki bu sitede bir cok kiside benim gibi dusunuyordur , bizim sevdamiz oyle alelade sevdalardan degilmis bunuda bu cabalarimizla ispat etmis olduk .

allah seninde yolunu acik etsin .

hayirli olsun vizen
tebrikler el lobo çok güzel bir haber verdin bize yüreğimze su serptin.yeni hayatında mutlukklar dilerim.allah yardımcın olsun.
yazı yazan ve iyi dileklerini ileten herkese teşekkürler ne desem az o yüzden çok sağolun darısı benden sonrakilerin başına ne diyeyim tüm dualar sizlerle
hayırlı olsun kardeş..valla nasıl sevindim anlatamam..allah bu sevinci biz vize bekleyenlere de nasip eder inş..inş yeni yaşamında sorunsuz, sevdiğinle güsel bi hayat geçirirsin.. ;)
tebrikler arkadaşım...herşey gönlünce olsun....hayatı şiir gibi yaşa.....ati
merhaba arkadaşlar bu mesajı ankaradan yazıyorum bugün gündüz vizemi almak için gittim 5 dakka sürdü sadece ve 2 gün içinde eve gelecek şimdi arkadaşta dinleniyorum 3-4 içinde hollandada olucam başlasın bakalım şimdide okul-dil kursu macerası herkese söylüyorum burdan herhalükarda ne olursa olsun size referans olan kişinin pasaport fotokopisi ve-veya oturum kartının tüm fotokopisi bulunsun bugün 2 kişiye bundan dolayı işleri gecikti benden ufak bi uyarı herkese tekrar selamlar ve teşekkür
HAYIRLI OLSUN ARKADASIM.RİCA ETSEK BİRAZ BU ASAMADAN BAHSETSEN MEMNUN OLURUZ.ALAN ARKADASLAR ALACAKLARA YARDIM EDİNCE MUTLU OLUNUYOR. HAYIRLI OLSUN VİZEN KARDES..

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol