Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

VE RUYALARIN GERCEK OLDUGU AN....

Yorum için giriş yap 25 mesaj · 3.677 görüntülenme
ARKADASLAR VİZEM CİKMİS MEKTUP GELMİS POZİTİF...

Basvuru :26.11.2009

Vize :02.02.2010
ALLAH (cc) utandirmasin arkadasim hayirli ugurlu olsun
Hayirlisi olsun arkadasimm simdiden hosgeldinnnnn :)
gardasım hayırlı olsun varya bugun iki mutlu haber aldım vay bee bizde sevinebilecezmi
Hadi gozun aydin cartell en sonunda hayirli sekilde geldi vizen:)
cartel en çok senin vizenin geldiğine sevindim şu forumda inan :)

o kadar ümitsiz ve karamsardınki mesajlarını okudukça ne yapabilrim cartel için diye düşünüp duruyordum... hayırlı olsun inşallah, allah hayatının bundan sonraki kısmında dilediğince güzel bir hayat yaşamayı nasip etsin...
hayirli olsun ... hollandacaya biraz calisda gel ...
hayırlı olsun kardeşim darısı bizimde başımıza inşaAllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
cartel yazdı:

Hayirli ugurlu olsun arkadasim allah yeni yasaminda saglik ve mutluluk versin.allah hepimizin yardimcisi olsun.
cartel yazdı:

hayırlı ugurlu olsun arkadasım vizen...
cartel hayırlı ugurlu olsun arkadasım.Sonunda senin haberini de aldık.Allah utandırmasın inşAllah.

Diger işlerinde kolaylıklar.

Selam ve Dua ile.
gozunaydin arkdsm cok sevindim,,,sana demistik bukadar karamsar olma diye,,,bak ne guzel haber aldin ama kendine stres yaptiginla kaldin bundan sonraki yasaminda kolayliklar versin rabbim,,,sag salim esine yuvana yeni hayatina kavusmanida nasip etsin ins ins ins,,,
cartel sen cok senın haberıne sevındım ınan hayırlı olsun ayrıca cok gecmıs olsun en buyuk sıkıntıyı da atlatmıs bulunuyoruz yeni yasamında basarılar kolaylıklar senınle olsun
:) cartell süper bir haber senin adına çokk ama çok sevindim....sana demiştim inşallahh 10 güne kalmadan vizen çıkacak diye bak öylede oldu....bütün güzellikler senin olsun....
hayırlı ugurlu olsun cartel:)
tebrikler.allah utandirmasin , pismanlik vermesin.darisi diger vize bekleyen arkadaslara. :geek:
cartel arkadaşım tebrikler inan seni çok merak ediyordum inaşllah çıkar diyordum çıkmış çok sevindim Rabbime şükürler olsun
HEPINIZ COK IYI DOSTLARSINIZ BU SUREC INSANA COK SEY OGRETIYOR UMUDU KAYBETMEYIN BEN COK KARAMSARDIM VIZE BEKLEMIYORDUM... VIZE CIKTIGINA INANMIYORUM HALA HERKESIN GONLUNE GORE VERSIN YARADAN HERKEZE SELAM GORUSURUS ARKADASLAR...

NOT:Lutfen yazilarinizda sadece vurgu yapmak istediginiz bolumu buyuk harfle diger tarafini kucuk harf kullanarak yaziniz,cunku buyuk harfle yazmak site icerisinde bagirmak anlamina gelmektedir,,,Anlayis gostereceginizi umarak tesekkur ederim,,,

saygilar

sansli,,,
artık benıkıde cıska 14 gun oldu yaw
arkadaslar gecen oturum karti ind ye gittigimde bize cok yogun olduklarini soylemislerdi ve okullarda bile sira bekleyenlerin oldugunu soylediler sanirim cartel seninki ve diger arkadaslarinki bu sebepten dolayi gec cikiyor yinede sabirli olun
abi anlayamadim gec cikan ne:d benim vize cikti ytirilan paradanmi bahsediyorsunuz ?
yok vizenin gec cikmasindan bahsediyorum.seninkide son gunlerde ciktiya ind deki adam dedi cok yogunuz ondan vizeler gece cikabilir umitlerini kesmesin diger arkadaslar
ewet arkadaslar pasakurt abimize katiliyorum Allah biliyor ben red bekliyordum umidimi kaybetmistim ama son anda vize haberi geldi simdi randevu bekliyorum ... parayi yatirali 6 gun oldu pazartesi ekranda gorunur galiba goturecegim evraklarin hepsini hazırladım... Arkasdaslar ben nufus toplum kagidini tercume ettirmedim a-b formullerinede apostil vurdurmadim sorun olmucani yazmislardi oyle yaptim ...
yarin randevu aliyorum arkadaslar.. 20 subata kadar doluymuss aradim
Arkadaslar yarin ankaradayim 19 subata sabah 9 da randevum var pasaportu vercem vize icin yarin gelen arkadas varmi....

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol