Arkadaşlar yazdıklarımı herkes okumustur simdiye kadar bugun esime mektup gelmis vizem onaylanmıs :D 27 ocakta basvuru yapmıstık sonunda aileme bebeklerime kavusuyorum herkese cok tsekkurler benimle dert ortağı oldugunuz için hepnizden allah razı olsun çok mutluyum darısı bekleyen herkese
VE SONUNDA ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR BENİMDE VİZEM ÇIKTI
yaa tuh mutlu haberi ben vercektim saka saka okadar sevindimki anlatamam yaaa oglenden beri bekliyorum gelsede cvp yazsam diye ,,,,allah mutlu mesut etsin ins ins ins bundan sonraki yasaminda bugun 3 bayan senin icin dua ettik arkdsm ins ins ins bebeklerine kavusssun die ben vermeden duymussun mutlu haberi walla cok sevindim yaaa gozunaydin arkdsm hic vakit kaybetme al biletini cik git esinin cocuklarinin yanina,,,
Gözünaydın arkadasım darısı bizlere :geek: :geek: :geek:
inşallah kardesler ya varya hala soktayım sevincten ne yapacağımı sasırdırm ŞANSLI kardesime özellikle tesekkur edyorum benimle ilgilendiği için süprizini bozmak istemezdim ama bir an önce haber vermek istedim herkese benbimle birlişkte herkesin bu sevinxci paylastıgını biliyorum umarım butun bejkleyenler en kısa zamanda cevablarını alır bu arada kızlarım TÜRKİYE ve TÜRKŞAHta sizleri cok seviyorlar babalarıyla ilgilendiğiniz için
rica ederim arkdsm naptimki bildiklerimi paylasmak icin burdayim zaten,,,olsun esinden duyman daha guzel olmus boylesi daha sevincli olmustur...sonuc guzel oldu gerisi onemli deil arkdsm,,,kizlarinin ismi enteresan ve guzelmis allah uuzun saglikli ve en onemlisi bundan sonraki yasamlarinda anne babali buyumeyi nasip etsin onlara ins ins ins,,,
Arkadaşlar yazdıklarımı herkes okumustur simdiye kadar bugun esime mektup gelmis vizem onaylanmıs :D 27 ocakta basvuru yapmıstık sonunda aileme bebeklerime kavusuyorum herkese cok tsekkurler benimle dert ortağı oldugunuz için hepnizden allah razı olsun çok mutluyum darısı bekleyen herkese
Hayirli olsun arkadasim, ne kadar guzel dualarimiz kabul oldu bebeklerine ve ailene nihayet kavusuyorsun, yeni yasamain sana sans huzur ve basari getirsin .. ;)
Hersey gonlunce olsun arkadasim.
Hayirli olsun arkadasim ALLAH cocuklarinla mutlu bir hayat nasip etsin umarim turkiyede verdigin ugrastan daha az ugras verirsin burada(hollandada) bu zorlu bir surec!!!ALLAH yardimcin olsun....
Hadi hayirlisi olsun arkadasim allah yeni yasaminda saglik ve huzur versin.Allah hepimizin yardimcisi olsun.
gozun aydin arkadasim
benim vizem çıksa ancak bu kadar sewinebilirdim o kadar mutlu oldumki başlığı görünce çok şükür bebeklerinize kavuşuyorsunuz inanın benim vizeme bu kadar sewinirmiyim bilmiyorum gözünüz aydın Allahım bundan sonraki yaşantınızda hiç keder yüzü göstermesin.
allah razı olsun hatice kardesim sevinirken burukluklarda yasıyorum insallah seninkide bir an evel cıkar sende cıkıntını atarsın mamislerime kavusuyorum sonunda cok sagol dusuncelerin iyi dileklerin ve duaların için
arkadasim inan cok sevindim,esine kiziyodun kendi kafasina gore hazirladi evraklari diye ama bak demekki oyle deilmis,inan iletini gorunce cok sasirdim ayni zamanda bebeklerine kavusacaksin diye cok sevindim,Rabbim dualarini kabul etti,bundan sonraki yasaminda cok mutlu olursun insallah
HAYIrli ugurlu olsun ... bebisleri yerimize opersin artik :) ...
arkadaşım hayırlı uğurlu olsun inşallah... allah yar ve yardımcınız olsun. darısı biz bekleyenlerin başına...
hayırlı ugurlu olsun arkadasım.nl de kı yasamında rabbım huzur ve mutluluk versın.bol sanslar.
yaa gercekten allah sonunu hayır etsın ıns darısı bekleyenlerın ve yenı basvuru yapacakların basına
herkese ayrı ayrı tesekkurler
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol