selam arkadaşlar bende kazandım.çok mutluyum :lol: :lol: :lol: :lol: bir o kadar da üzgünüm :cry: :cry: :cry: .çünkü vizeye yaştan dolayı başvuramıyoruz :roll: :roll: :roll:
28 ınde gıttım.offffff yolculuk çok sıkıcıydı 1 saattı ama sankı 1 hafta surdu...heyecan korku stres hepsı karışmıştı.salı günü oldu benım sınavım 2 deydı ve biz belkı inanmazsınız ama 12 de gittik.görevliye sorduk 13:40 dedi.bizde o saaate kadar bekledık.geçırdıgım en kötü saatlerdi..sınav saatı geldı ve biz içeri gittik.benle beraber bir kişi vardı.onunla sohbet ettık içerde o da benım gibi hayacanlıydı.yeşil ışık yandı içeri girdik.birinci bölum kıolay zaten onu bitirdik.hı unutmadan yazımı sınava girmeyen arkadaşlardan okuyan varsa onlara bir tavsıye.sakın ha sakın 100 soruları ezberlemeye kalkkmayın.sadece resımlerı cevaplarıyla hafızanıza yukleyın.yoksa sizde benım gibi baya zaman kaybı yaşarsınız....düzenlı olmadıgından llsa gerek 5 ay sadece soruları ezberlemeye kalktım.neysebol bol nl ce dınleyın.benım gibi yapmayın.ve tabı sınavda hiç susmayın.sonucu saçmalamak bile olsasusmayın :lol: çunku ben öyle yaptım.ikinci bölum benı başta mahfetthiç birşey anlmadım ses o kadar kötuydu kı anlatamam.soruları hatırlamıyom.sadece kısalardan
omhoog omlaag
schuldıg onschuldıg,kind volwassenen,vraag antwoord
kısa cevaplardan da
wat doe jein je portemonnee?geld bunu hatırlıyom.
ilk hıkayeyı azda olsa anladım ve o konuyla ilgili bildiğim tum kelımelerı başladım okumaya ve elimdekı kağıdı okumaya başladım.ikincisini anlamadım..ok hızlıydı.aklımda kalna kelımelerı söyledım ve elimde ki kağıdı okudum ve bıttı
ama yılmadım sacmalamaya devam ettım.sınav bitti.ben ağlamaya başladım.kesın kazanmadım dedim.içerdekı bayan bekle dedi bakın kazandın mı dıye.biraz bekledıkten sonra ve tebrık ederım dedi hanımefendı kazandınız.arkadaşlar bu sınavdan sonra şunu anladım hollandaca kelıme olsunda ne olursa olsun.çunku galıba bunlar dogru cevaba değil hollandaca kelımelere bakıyo.o rada serbest olmaya çalışın.grışken olmaya çalışın.ben öyle yaptım.içerdekiyle gayet rahat konuştum.susmayın.hep hollandaca konuşun.sınavda
ve sonunda sınav stresten bende kurtuldum
hadi gösün aydın ;)
tecrübeni paylaştığın için teşekkürler. :ugeek:
tecrübeni paylaştığın için teşekkürler. :ugeek:
tebrikler arkadasim
umarim vize islemlerin kisa surede biter ve sevdigine kavusursun
darisi diger arkadaslarimizin basina
kolay gele
umarim vize islemlerin kisa surede biter ve sevdigine kavusursun
darisi diger arkadaslarimizin basina
kolay gele
(yenı yeşillendı fındık dalları) ından esinlenerek ''yenı yeşillendi siirtli sahra'' :lol: :lol: :lol: :lol: valla yeşil görünce bu kım dedım bır baktım kı aaaaaaaa ben :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: teşekkür ederim.darısı dıger arkadaşlarıma inş inş inş :geek: :geek: :geek: :geek:
tebrikler :ugeek:
Allah vize islemlerinde utandirmasin..... :geek:
Bol bol sut ic :P Cabucak buyu vizeyede basvur :lol:
Yesil yakismis hakikaten :ugeek:
Allah vize islemlerinde utandirmasin..... :geek:
Bol bol sut ic :P Cabucak buyu vizeyede basvur :lol:
Yesil yakismis hakikaten :ugeek:
Hadi gozun aydin arkadasim,
Senin adina cok sevindim,
Insallah vize islemlerinde bir an once biterde sevdigine kavusursun. :geek:
Senin adina cok sevindim,
Insallah vize islemlerinde bir an once biterde sevdigine kavusursun. :geek:
Tebrikler,hayırlısıyla Allah kavuştursun :ugeek:
tebrikler allah kavuştursun :ugeek: :ugeek:
Haydi gözün aydın sahra.Tebrikler :ugeek: Sende becerdin bu işi.Demiştimsende beceririsin diye.Bak yüzün kara çıkmadın sınavdan.İnşallah vize işlemlerinde çabuk başlar da sende sevdiğine biran önce kavuşursun.
Bu arada 3 günden beri burda yoktum marmariste işlerim vardı.Biraz geç tebrik oldu.Sorry
Bu arada 3 günden beri burda yoktum marmariste işlerim vardı.Biraz geç tebrik oldu.Sorry
tebrıkler aslında en zor sorun sınav gıbı gelıyo ama gerıye donupde bı bakıyoruz kı en kolay sey sınav vıze ıslemlerı daha zor bence neyse allah untandırmasın vıse ıslemlerınde basarılar :geek:
tbr ederim sahra bu başarının şansının vize işlenlerinde de devam etmesi dileğiyle.inş tez zamanda vize işin hallolur sevdiğine kavuşursun
cok sevindim senin adina sahra arkadasim allah vize islemlerindede kolaylik versin
ALLAH devamını getirsin arkadaşım darısı vizene olsun.gülüm
:ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
TEBRIKLER TEBRIKLER TEBRIKLER SAHRACIM... sonunda sende yesillendin inan gorunce agladim sevincten,,ama biliyodum kazanicagini herseye herkese ragmen o konsolosluktan alninin akiyla cikicagini biliyodum,,,eminim esin havalarda ucuyodur sevincten,,,ve cok gururludur herkese seni anlatiyodur esim sinavi gecti diye,,,bu cok guzel bi mutluluk allahim hic ama hic bozmasin mutlulugunuzu umarim vize islemlerinde en enn enn kisa zamanda ilk seferde halloluur ve esine yeni hayatina kavusursun bian once ins ins ins
:geek: :geek: :geek:
bikac gundur giremiyodum siteye simdi girdim ve gordum tbrik etmem zaman kusura bakma inanki coook ama coook sevindim seenin adina,,,tekrar tekrar tebrikler arkdsm allah vize islemlerinde yardimcin olsun,,,
TEBRIKLER TEBRIKLER TEBRIKLER SAHRACIM... sonunda sende yesillendin inan gorunce agladim sevincten,,ama biliyodum kazanicagini herseye herkese ragmen o konsolosluktan alninin akiyla cikicagini biliyodum,,,eminim esin havalarda ucuyodur sevincten,,,ve cok gururludur herkese seni anlatiyodur esim sinavi gecti diye,,,bu cok guzel bi mutluluk allahim hic ama hic bozmasin mutlulugunuzu umarim vize islemlerinde en enn enn kisa zamanda ilk seferde halloluur ve esine yeni hayatina kavusursun bian once ins ins ins
bikac gundur giremiyodum siteye simdi girdim ve gordum tbrik etmem zaman kusura bakma inanki coook ama coook sevindim seenin adina,,,tekrar tekrar tebrikler arkdsm allah vize islemlerinde yardimcin olsun,,,
teşekkür ederim hepınıze arkadaşlar
teşekkür ederim şanslı.evet çok sevindik herkese herşey ina kazandım.kazandım ama kendım kazandım kendım çalıştım kımsaden yardım almadan kımsenın bilgisiyle değil kendı emeğimin karşılığını aldım.bunu kımse kendıne mal edemez dimi.oh be.ugur abınınde dediği gib çok süt içmek lazım daha tam iki ay var vızeye başvuru için offfffffffff.neyse bizim için zor olan sınavdı.onu atlattık ya gerısı çorap söküğğü gibi gelişir inşlh.Allah buyuk
:ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
teşekkür ederim şanslı.evet çok sevindik herkese herşey ina kazandım.kazandım ama kendım kazandım kendım çalıştım kımsaden yardım almadan kımsenın bilgisiyle değil kendı emeğimin karşılığını aldım.bunu kımse kendıne mal edemez dimi.oh be.ugur abınınde dediği gib çok süt içmek lazım daha tam iki ay var vızeye başvuru için offfffffffff.neyse bizim için zor olan sınavdı.onu atlattık ya gerısı çorap söküğğü gibi gelişir inşlh.Allah buyuk
tabiki kendin kazandin arkdsm,,,kendi bilginle kendi emeginle,,,deemek istedigim esinin basida ailesine karsi dik oldu simdi esim yardim almadan kendi cabaladi basardi ve kazandi diye gurur duyuyodur,,,kimse kendine mal edemez tabiki bu basli basina senin basarin kazancin,,,o iki ayda su gibi gecer merak etme bak biz 5 sene nasil gecer diye dusunurken basvurumuzun ustunden 18 gun geldide gecti bile,,,zaman yasarken degil gectikten sonra nasilda hizla akip gittigini gosteriyo insana,,,ins ins ins arkdsm onlarda gelir gecer basvuruunuda yaparsin vizende cikar gidersinde colugun cougunda olur okuluna gidersin isin gucun olur hersey duzene girer ve girecek emin ol kalbini ferah tut,hersey olcak bizim icin hayirlisi neyse o olacak,,,
tebrik ederim siirtli sahra. sınava ne zaman girdin? sınava girdiğim gun siirtli bir bayan vardı senmisin acaba merak ettim.
sahracim bu aralar pek giremiyo galiba nete eger yanlis anlamassa ben vermis olayim sinav tarihini arkdsmz 29 nisanda girdi sinava ve kazandi,,,
teşekkür ederim şanslı evet yanılmamışım birlikte girdik sınava ve sahranında anlattığı gibi ikimizde sınava girerken hehecanlıydık ama ikimizde kazandığımızı öğrenince heyecanımız mutluluğa dönüştü ;)
evet bendım ,.çok heyecanlıydık.offfff.ama çok şükür ki sonuç iyiydi.
tekrar karşılaştığımıza sevindim. başarılarının devamını dilerim.
sahraa tebrik ederiimm canım :ugeek: senin adına çok sevindim innş. vizendede böle yüzün güler darısı bana ve tüüüm sınava gircek arkadaşların başınaaa du önce ben bi amin diyim herkesee bol şans
sahraa tebrik ederiimm canım :ugeek: senin adına çok sevindim innş. vizendede böle yüzün güler darısı bana ve tüüüm sınava gircek arkadaşların başınaaa du önce ben bi amin diyim herkesee bol şans
arkdsm sahra arkdsmzn vizesi cikti zaten kendisi hollandada suan,ama kendisi uzun zamandir yazmadigi veya yazamadigi icin onun yerine yazmak istedim bilgilendirmek acisindan,ayrica evet darisi senin ve dgier bekleyen butun arkdslarimizin basina ins ins ins,,,(hem sinavda hem vizede) :geek: :geek: :geek:
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol