arkadaşlar ve sonunda 87.gün de olumlu cevap geldi...ALLAH ŞÜKÜRLER OLSUN...darısı tüm bekleyenlerin başına.....dualarımdasınız arkadaşlar.
ve sonunda .....(vizem cikmiss)
arkadaşlar ve sonunda 87.gün de olumlu cevap geldi...ALLAH ŞÜKÜRLER OLSUN...darısı tüm bekleyenlerin başına.....dualarımdasınız arkadaşlar.
hadi gözün aydın
yeni hayatında başarılar ;)
Gozun aydın arkadasım,
Allah bızlerede nasıp eder ınsallah.
Allah bızlerede nasıp eder ınsallah.
gözün aydın arkadaşım inan çok sevindim senin için :) bundan sonrasında mutlu huzurlu bir ömür yaşarsın dilerim.. :)
teşekkürler arkdaşlar bu o kadar güzel bişeymiş ki anlatamam.allah isteyen herkese yaşatsın..
Ahanda bi mezin dahhhaaaa
Allah yeni yasaminda utandirmasin
Allah yeni yasaminda utandirmasin
gozunuzaydin arkdsm,,,hayirli ugurlu olsun allah mutlu uzun huzurlu vede saglikli yillar gecirmeyi nasip etsin esinizle birlikte,,,
darisi bana ve benim gibi vizeye basvurma gununu bekleyen ve basvuranlara ins ins ins ,,,,bizede yasatir yyuce rabbim o guzel dugyguyu
[attachment=0]okul.gif[/attachment]bizde mezun oluruz birgun hollandaya ins ins ins
darisi bana ve benim gibi vizeye basvurma gununu bekleyen ve basvuranlara ins ins ins ,,,,bizede yasatir yyuce rabbim o guzel dugyguyu
[attachment=0]okul.gif[/attachment]bizde mezun oluruz birgun hollandaya ins ins ins
Gözünüz aydın. Allah inşallah diğer bekleyen tüm üyelere de nasip eder.
Tabi bu siteye üye olmayıp bekleyen tüm sınavzedelere de... ;)
Tabi bu siteye üye olmayıp bekleyen tüm sınavzedelere de... ;)
sevgili kardeşim ceal ne kadar cok sevindigimi inan anlatamam mailini aldım cvb yazamadım bazı sorunlar vardı bilgisayarda. senide hayırlısı ile sevdiğinin yanına yolluyoruz. allah bu mutluluğu herkeze yasatsın. sana demiştim sabretmek acıdır ama meyvesi tatlıdır. cok acı cektin ve meyvesini yiyecen simdi. hadi yolun acık olsun abim bizleri unutmassın ins. hollandada görüşmek umuduyla.
allah yar ve yardımcımız olsun
allah yar ve yardımcımız olsun
tebrikler arkadasim
sonunda sende mezun oldun
Allah yeni yasaminda saglik, mutluluk, huzur verir insallah ;)
kolay gele
sonunda sende mezun oldun
Allah yeni yasaminda saglik, mutluluk, huzur verir insallah ;)
kolay gele
gözün aydın arkadaşım inş. herşey istediğin gb olur ordada. ALLAH BU SEVİNCİ BİZLEREDE YAŞATIR İNŞAALLAH.
SAYGILARIMLA
askerprens
SAYGILARIMLA
askerprens
arkdaşlar hepinize çok teşekkür ederim güzel dualarınız için.evet fatih abi gerçekten sabredince oluyor bu yolda önce sabır lazım gerçekten...yarın randevu almak için arayacam bakalım güzel dualarınız eksik etmeyin.
ALLAh ım bekleyen herkesin en kısa zamanda sonuç alması dileğiyle...
ALLAh ım bekleyen herkesin en kısa zamanda sonuç alması dileğiyle...
ankarayı aradım randevuyu aldım dün evrakları teslim ettim ve bugün elime ulaştı vizem..ben ne zaman renk değiştireceğim uğur abi....
ayyyy canımmmm... çok sevindim adına çok uzun zamandır sende bekliyodun inşallah herşeyin hayırlısı olur arkadaşım senin için.. :D
hadi hayilisi gelince vatanini nekadar cok sevdigini daha iyi anlayacaksin benim anladigim gibi sana
bolsans dilerim umarim hersey yolunda gider basarilar
bolsans dilerim umarim hersey yolunda gider basarilar
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol