2 ayda çıktı enınde sonunda çıktı be biraz olsun rahatladik
Viz€m ÇıKtı aRkAdAsLaaaaaaaaaaaaaR
2 ayda çıktı enınde sonunda çıktı be biraz olsun rahatladik
hayirli olsun arkadasim yeni yasaminda allah kolaylik ve mutluluk versin.
Hayirli olsun arkadasim. Darisi bizim basimiza insallah :geek: Rabbim yeni yasaminizda mutluluk ve saglik versin.
Size bir sorum olacakti...Istegi nereden baslatiniz? benim esim Ankaradan baslatti ve bende burdan gereken evraklari teslim ettim (25-11-2008). yani bugun tam 4 hafta oldu. ama hala haber almadim. Sizce yada bilen bir arkadasimiz varsa, (noal tatilini ve yilbasi) bizim istegimizi etkilermi yani vizemizi???
bilen bir arkadasimiz varsa lutfen cvp versin. inan cok stresliyim.
Bizim icinde dua edin... :geek: :geek:
Size bir sorum olacakti...Istegi nereden baslatiniz? benim esim Ankaradan baslatti ve bende burdan gereken evraklari teslim ettim (25-11-2008). yani bugun tam 4 hafta oldu. ama hala haber almadim. Sizce yada bilen bir arkadasimiz varsa, (noal tatilini ve yilbasi) bizim istegimizi etkilermi yani vizemizi???
bilen bir arkadasimiz varsa lutfen cvp versin. inan cok stresliyim.
Bizim icinde dua edin... :geek: :geek:
vallaha gardas biz hollandadan basvurduk 2 ayda çıktı etkilemez sadece günü uzar
arkadasim vizeyin ciktina cok sevindim allah yolunu acik etsin gulum05 arkadasim yilbasi tatili seni etkileyecek cunku benim vizemde kralicenin dogum gunu ve isanin olumune denk geldi 9 tatil olmustu ama tatil donusu olumlu cvp aldim keske hollandadan bas vursaydiniz cunku bir kac arkadasim ankaradan bas vurdu ret geldi ama yinede tecrubeli arkadaslar cvp versin yinede ank bas vuranlarin vizesi cok gec cikiyor allah yar ve yardimciniz olsun
hayirli olsun arkadasim
umarim sevdiginle her daim mutlu huzurlu olusun
kolay gele
umarim sevdiginle her daim mutlu huzurlu olusun
kolay gele
cok tebrik ederim arkdsm,,,gozunuzaydin rabbim en kisa zamanda esinize kavusmayida nasipetsin ins ins ins...buarada ben ank dan basvurulunca zor cikiyo cikmiyo dusuncesine katilmiyorum,,,ben 1 nisanda ank dan basvurdum 15 mayisdi vizem ankaraya ulasmisti...bu arada gulum05 arkdsmz evet senin vizen ciktiysa bile yada inceleniyosa haala sonucu artik yilbasindan sonra gelir cunku persembeden sonra heryer tatile giriyo...2 hafta tatil var...ama olumlu gelsinde 2 hafta sonra gelsin arkdsm,,,
Arkadaslar hepinize cok tsk ederim.
Bir tanidigimiz bana esimin ankaradan istegi baslatsin diye tavsiye etti. ve bizde ole yaptik. o kiside ankaradan baslati ve tam 8 gunde vizesi cikti. o yuzden bizde inandik ve guvendik. neyse artik yapmis bulunduk. Insallah herkesin vizesi en kisa zamanda cikar :geek:
Resmi yerler yani INDde iki hafta kapali degil sadece persembe ve cuma ve 1 ocak 09.
Neyse gec olsunda guc olmasin insallah.
Bir tanidigimiz bana esimin ankaradan istegi baslatsin diye tavsiye etti. ve bizde ole yaptik. o kiside ankaradan baslati ve tam 8 gunde vizesi cikti. o yuzden bizde inandik ve guvendik. neyse artik yapmis bulunduk. Insallah herkesin vizesi en kisa zamanda cikar :geek:
Resmi yerler yani INDde iki hafta kapali degil sadece persembe ve cuma ve 1 ocak 09.
Arkadaslar hepinize cok tsk ederim.
hhmm dogru oylede olabilir arkdsm ama zaten bugun 24 u carsamba 25 persembe tatil 26 cuma tatil 27 -28 cumartesi pazar tatil,o aradakki 29-30-31 inde onaylanipda gonderilirse ogrenirsin zaten ama olmassa 1 ocakda tatil oldugu icin 2 ocagi beklemen gerekcek ama ins ins ins o aradaki 3 gunluk zamanda onaylanir ve gonderilir ankaraya sende hemen ogrneir alirsin randevunu kavusursunuz esine ve yeni yasamina ins ins ins,,, :geek: :geek: :geek:
6 ocak saat 10,45 randevu saatım ta o zamana verdiler gene yılbasını yalnız gecirecem eşimle giremeyecem of yahu ama enınde sonunda oluyor ya oda yeter
bişey sorabilirmiyim arkadaşım eşin tek işte mi çalışıyodu? ve maaşı net ne kadar dı ? cevap verirsen sevinirim saolun
iki işte çalısıyordu ve iki yerdende aynı anda kontratı baslayaak yanı bir yıllık ve net maası 1500 euro ya yakındı ind yı ararsan sölerler öle dedikleri gibi degil eşim ind yi aradı herşeyı ogrendi ona göre hareket etti bilgi veriyolar yanı ind birde sayfası var ordada yazıyor ne kadar maas olacanı
Sevgili Okurlar ;
MVV için gerekli belgelerini eksiksiz verenlerin vizesi en fazla 8 hafta içinde çıkıyor.
Bu nedenle müracaat sırasında belgelerini eksik vermeyiniz.Her eksik belge sizin için zaman kaybına neden olacaktır.
Saygılarımızla;
Lale Talengroep Ankara
Hollandaca Dil Eğitimi(Uyum Sınavı kursu)
MVV için gerekli belgelerini eksiksiz verenlerin vizesi en fazla 8 hafta içinde çıkıyor.
Bu nedenle müracaat sırasında belgelerini eksik vermeyiniz.Her eksik belge sizin için zaman kaybına neden olacaktır.
Saygılarımızla;
Lale Talengroep Ankara
Hollandaca Dil Eğitimi(Uyum Sınavı kursu)
Sayın Lale Talengroep bu sitede reklam bölümü de var görmediniz herhalde!!!Ufoss abim ve Geluk ablam sizleri de düşünmüş bu bölümde.
O taraflara yazsanız da bizden uzak dursanız diyorum bu forumu da fazla bulandırmadan.
Çünkü biz kendimize fazlasıyla yetiyoruz.Bilmem farkettiniz mi MVV vizesi ve Hollanda hakkında sizden kat kat tecrübeli ve bilgili arkadaşlarımız ve hatta hukuk danışmanlarımız var bu sitede !!!
Sizin izah etmeye çalıştığınız konu defalarca ve ayrıntılarıyla işlendi burada.
Yada uğur abimle temas kurun adam gibi reklamınızı yapın!!!
O taraflara yazsanız da bizden uzak dursanız diyorum bu forumu da fazla bulandırmadan.
Çünkü biz kendimize fazlasıyla yetiyoruz.Bilmem farkettiniz mi MVV vizesi ve Hollanda hakkında sizden kat kat tecrübeli ve bilgili arkadaşlarımız ve hatta hukuk danışmanlarımız var bu sitede !!!
Sizin izah etmeye çalıştığınız konu defalarca ve ayrıntılarıyla işlendi burada.
Yada uğur abimle temas kurun adam gibi reklamınızı yapın!!!
bi sorum olacaktı yardımcı olursanız sewinirim..2 hafta sonra vize için randevu aldım fakat benm vize için yatırılması gereken 850 euro parayı yatırmadım bunun şimdi yatırılması gerekmi yoksa daha sonramı ve ankaraya gittikten sonra nasıl olacak açıklama yaparsanız sewinirim.teşekkürler
hemen yatiracaksin
onlar sana hesap numareasi veririler sende hemen yatiaracaksino paranin gozukmesi 5 gun suruyor okkk
onlar sana hesap numareasi veririler sende hemen yatiaracaksino paranin gozukmesi 5 gun suruyor okkk
özgürlük ama ben randevu için aradığımda bişe söylemediler para yatırılsın diye benm arayıp hesap numarasını almam mı gerekiyo şimdi çünkü 8 günüm kaldı randevu için
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol