Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

vize aldim 6 aylik yardimmm

Yorum için giriş yap 18 mesaj · 3.606 görüntülenme
arkadaslar bugun vizemi elime aldim kendim konsolostan pasaportu elden aldim ama bi arkadasim vardi onunda vizesi cikmisti o hollandadan bas vurmus esi bende tr den bas vurmusttum herkese 3 aylik vize veriyorlar bildigim kadariyla ama ben pasaportuma bakttim 6 aylik vize vermisler acaba yanlismi 3 ay fazla verdiler bilgisi olan varsa paylasin yada vize alanlar kac aylik aldiniz ? tskler simdiden
Arkadaşım MVV vizesimi aldın yoksa turist vizesimi??
tabiki herkes gibi MVV aile birlesim senin vizen kac aylikti
arkadaşım 3 aylık vizeler multi vize oluyor yani birden fazla giriş çıkış yapabiliyorsun o vizeyle.

6 aylık vize ise tek girişli oluyor.
Benimde vizem bugün elime geçti,bizlere verilmiş olan vize MVV oturum alabilmemiz için verilen vize,bildiğim kadarıyla tek girişli ve çıkışlı bir vize. 3 Aylık vizeler genelde turistler için

veriliyor diye biliyorum.Yanlışım varsa düzeltirseniz bende memnun olurum.

Birde benim vizede de aantal binenkomsten : MULT yazıyor MULT ne oluyor bunu pek anlayamadım?
xmultecix yazdı:
Benimde vizem bugün elime geçti,bizlere verilmiş olan vize MVV oturum alabilmemiz için verilen vize,bildiğim kadarıyla tek girişli ve çıkışlı bir vize. 3 Aylık vizeler genelde turistler için

Birde benim vizede de aantal binenkomsten : MULT yazıyor MULT ne oluyor bunu pek anlayamadım?

senin viz bitis tarihine bakarmisin kac aylik 3 deilmi

valla bende baslangic tarihi :01.06.2010 bitiş 28.11.2010 benim gordugum kadiriyla gidenlerde var arkadaslar hepside 3 aylik bende 6 bunu bi turlu cozemedim
akarabektas yazdı:
arkadaşım 3 aylık vizeler multi vize oluyor yani birden fazla giriş çıkış yapabiliyorsun o vizeyle.

6 aylık vize ise tek girişli oluyor.

tamada bende de multi vize yaziyo ama 6 aylik zatten almaya giderken seyaht sgortasi istediler arakadasa 3 aylik yap dedi bana 6 yap dedi :))))) cozmus deilimm cidden
yaram yazdı:

senin viz bitis tarihine bakarmisin kac aylik 3 deilmi

valla bende baslangic tarihi :01.06.2010 bitiş 28.11.2010 benim gordugum kadiriyla gidenlerde var arkadaslar hepside 3 aylik bende 6 bunu bi turlu cozemedim

Benimkiside 7. ay ile 2011-1.ay arası yani 6 aylık.
Arkadaslar 3 aylık MVV vizesinin anlamı,bize süresince hollanda'ya istediğin kadar giris çıkış yapabilirsin demek.

6 aylık vizenin anlamıysa Hollanda'ya sadece bir kere giriş yapabilrsin demek!!

yanlışım veya eksiğim varsa arkadaşlar düzeltsin lütfen.
gencler selam.sanirim 6 aylik neden olabilir diyorsunuz vize icin.normalde artik eskisi gibi 3 aylik vizenin verilmeyecegini soyluyorlar konsolosluktaki gorevliler.mvv icin gecerli tabi bu.3 aylik vize sizin isteginiz dogrultusunda veriior.mvv icin normal sure 6 aylik diye soylediler gorevli.

zaten onemlisi olan vizzenin alinmasi ve hollandaya gidebilmek.3 ay olmus 1 ay olmus o kadar da onemli degil arkadaslar.

size verilen vie ile schengen ulkelerinden sorunsuz gecis yapabilirsiniz.yani karayolu ile gelmek isteyenler icin diyournm.ind deki gorevlinin soyledigi bu sekilde bende arastirdim ve sorun cikmadi.

dedigim gibi onemlisi vizeyi alip nl ye gelebilmek.gerisi problem degil.

sinava hazirlanan vize bekleyen arkadaslara rabbim yardimci olsun.bol sanslar.
conhoney yazdı:
Arkadaslar 3 aylık MVV vizesinin anlamı,bize süresince hollanda'ya istediğin kadar giris çıkış yapabilirsin demek.

6 aylık vizenin anlamıysa Hollanda'ya sadece bir kere giriş yapabilrsin demek!!

yanlışım veya eksiğim varsa arkadaşlar düzeltsin lütfen.

Kesinlikle doğru,ben vize başvurusnu yaparken kadına sormuştum şöyle cevaplamıştı ;

Size verilecek olan vize oturum alma vizesidir ve süresi 6 aydır.

Forum dan takip ettiğim kadarıyla 1-2 ay içerisinde hollanda da belediyeden oturum

alınabiliyor onun için ben fazla gerekli olduğunu düşünmüyorum multi vizenin.
benim vizede 6 aylık ama multi şimdi geçti elime. Hollanda o kadar farklı işler yapıyorki yetişemiyor insan :) geçen yıl benim kuzenim gitti ona 6 ay tek girişli verdiler 3 ay önce eniştem gitti 3 ay çoklu verdiler.
akarabektas yazdı:
benim vizede 6 aylık ama multi şimdi geçti elime. Hollanda o kadar farklı işler yapıyorki yetişemiyor insan :) geçen yıl benim kuzenim gitti ona 6 ay tek girişli verdiler 3 ay önce eniştem gitti 3 ay çoklu verdiler.

6 Aylık multimi ? anlayamadım, peki nerden anlıyorsunuz multi olup olmadığını?
Bu arada akarabektaş vizen hayırlı olsun kardeşim,umarım herşey gönlünce olur.
conhoney arkdsm dogru soylemissin 3 aylik olunca o uc ay icinde tr ye ve diger shengen ulkelerine giris cikis yapilabiliniyor,yavuzkoc arkdsmzn dediklerinede katiliyorum arkdsm "yaram" cokda onemli deil onun suresi zaten sen buraya geldiginde hemen gidiceksin ve sana 6 aylik bi stiker (etiket) yapistiricaklar ozaman o tr den aldigin vizenin bi hukmu kalmicakk zaten en fazla 3 ay diyolar ama genelde okadar uzun surmuyo asagi yukari 1 aydada oturum kartin gelicek (evraklar eksiksiz verirseniz) ozaman zaten o vizede stiker da hicbiseeye yaramicak oyuzden hic stres panik yapma 6 aylik olsun nolcak seni nl ye getirsiin yeter,,,
sansli yazdı:
conhoney arkdsm dogru soylemissin 3 aylik olunca o uc ay icinde tr ye ve diger shengen ulkelerine giris cikis yapilabiliniyor,yavuzkoc arkdsmzn dediklerinede katiliyorum arkdsm "yaram" cokda onemli deil onun suresi zaten sen buraya geldiginde hemen gidiceksin ve sana 6 aylik bi stiker (etiket) yapistiricaklar ozaman o tr den aldigin vizenin bi hukmu kalmicakk zaten en fazla 3 ay diyolar ama genelde okadar uzun surmuyo asagi yukari 1 aydada oturum kartin gelicek (evraklar eksiksiz verirseniz) ozaman zaten o vizede stiker da hicbiseeye yaramicak oyuzden hic stres panik yapma 6 aylik olsun nolcak seni nl ye getirsiin yeter,,,

evet harbiden haa taa aylşar once vize ciksin diye yalvariyoduk simdi vermisler beyenmiyoruz yok 6 niye yok 3 ay yaa girelim hollandaya sevdigimize kavusalim isterse bi gunluk oldum demi :))) herkese sonsuz tskler ben haziran 2 de ucuyorum ins nl den
aman vizeyi alalımda elimize 3 ay 6 ay farketmes :) kargoyu bekletmekte ayrı bi dertmis sorunsuz verirler inşallah vizelerimizi :geek: Allah yardımcımız olsun :geek: :geek:
konyali yazdı:
aman vizeyi alalımda elimize 3 ay 6 ay farketmes :) kargoyu bekletmekte ayrı bi dertmis sorunsuz verirler inşallah vizelerimizi :geek: Allah yardımcımız olsun :geek: :geek:

İnşallah kısa zamanda alırsınız arkadaşım,Allah yardımcınız olsun.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol