Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Vize Başvurumdan Gelişmeler saniye saniye :)

Yorum için giriş yap 2 mesaj · 2.481 görüntülenme
slm arkadaşlar, biz evraklarımızı geçen hafta bugün yani cuma günü göndermiştik ind' ye.

eşim bu sabah ind' yi aradı ve sordu. biz geçen hafta cuma günü evraklarımızı gönderdik, ne durumdadır ?

ind görevlisi şu yanıtı veriyor ; biz postaları 5 günde elde ediyoruz, bir beşgünde bilgisayara kayıtlara geçmesini bekliyoruz ve şu anda size bir bilgi veremiyoruz . eğer Çarşamba günü ararsanız size sağlıklı bir bilgi vereceğiz.

Evet arkadaşlar gördüğünüz gibi evraklarınızı gönderiyorsunuz ve 10 günde ancak ellerine alıp bilgisayara kayıt işlemlerini gerçekleştirmeye başlıyorlar eee tabi o kayıta başlattıkları evraklar, sık sık telefonla arayan ve sıkıştıran müracaatçılara ait olsa gerek ?

Bu arada biz evraklarımızı imza karşılığı güvenli posta ile gönderdik !!

Arkadaşlar benim tavsiyem, evraklarınızı postaladığınız günden, 1 hafta sonra ind' yi arayın ve sorun ne durumda olduğunu?

biz sorduğumuz halde, bu yanıtı aldık. eğer hiç aramazsanız demek ki evraklarınız bilgisayar kayıtına geçirilmeden öyle 1 - 2 ay boş boş bekliyecek.

sonra siz o 2 aydan sonra aradığınız zaman size evraklarınız kayboldu yada daha işlem yapılıyor üzerinde diye size oyalamacı yanıtlar verip daha anca evraklarınızı bilgisayar kayıtına geçireceklerinin inancındayım.

herkese kolay gele
;)
cok guldurdun beni ablam allahda seni guldursun :)

evet bu telde ind yi taciz etme konusu bencede sart . bizim soyle bir islem hizlandirma durumumuz oldu anlatayim . ben tr den basvuru yapmistim ve basvurumu yaptiktan 2 gun sonra esim nl de ind nin hesap numarasini bir siteden bulup bizden para yatirmamiz istenmeden parayi yatirdik . ve 2 gun sonrada aradik parayi yatirdik hesabiniza gectimi diye. kontrol edip parayi hesapta gorunce hemen isleme alindigini belirten bir mektup aldik . tarih olarak soyle diyeyim ben 29 unda teslim ettim evraklarimi , ertesi ayin 5indede isleme alindi diye mektup geldi.

e buda bir öneridir iste .

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol