slm arkadaşlar, biz evraklarımızı geçen hafta bugün yani cuma günü göndermiştik ind' ye.
eşim bu sabah ind' yi aradı ve sordu. biz geçen hafta cuma günü evraklarımızı gönderdik, ne durumdadır ?
ind görevlisi şu yanıtı veriyor ; biz postaları 5 günde elde ediyoruz, bir beşgünde bilgisayara kayıtlara geçmesini bekliyoruz ve şu anda size bir bilgi veremiyoruz . eğer Çarşamba günü ararsanız size sağlıklı bir bilgi vereceğiz.
Evet arkadaşlar gördüğünüz gibi evraklarınızı gönderiyorsunuz ve 10 günde ancak ellerine alıp bilgisayara kayıt işlemlerini gerçekleştirmeye başlıyorlar eee tabi o kayıta başlattıkları evraklar, sık sık telefonla arayan ve sıkıştıran müracaatçılara ait olsa gerek ?
Bu arada biz evraklarımızı imza karşılığı güvenli posta ile gönderdik !!
Arkadaşlar benim tavsiyem, evraklarınızı postaladığınız günden, 1 hafta sonra ind' yi arayın ve sorun ne durumda olduğunu?
biz sorduğumuz halde, bu yanıtı aldık. eğer hiç aramazsanız demek ki evraklarınız bilgisayar kayıtına geçirilmeden öyle 1 - 2 ay boş boş bekliyecek.
sonra siz o 2 aydan sonra aradığınız zaman size evraklarınız kayboldu yada daha işlem yapılıyor üzerinde diye size oyalamacı yanıtlar verip daha anca evraklarınızı bilgisayar kayıtına geçireceklerinin inancındayım.
herkese kolay gele ;)
Vize Başvurumdan Gelişmeler saniye saniye :)
cok guldurdun beni ablam allahda seni guldursun :)
evet bu telde ind yi taciz etme konusu bencede sart . bizim soyle bir islem hizlandirma durumumuz oldu anlatayim . ben tr den basvuru yapmistim ve basvurumu yaptiktan 2 gun sonra esim nl de ind nin hesap numarasini bir siteden bulup bizden para yatirmamiz istenmeden parayi yatirdik . ve 2 gun sonrada aradik parayi yatirdik hesabiniza gectimi diye. kontrol edip parayi hesapta gorunce hemen isleme alindigini belirten bir mektup aldik . tarih olarak soyle diyeyim ben 29 unda teslim ettim evraklarimi , ertesi ayin 5indede isleme alindi diye mektup geldi.
e buda bir öneridir iste .
evet bu telde ind yi taciz etme konusu bencede sart . bizim soyle bir islem hizlandirma durumumuz oldu anlatayim . ben tr den basvuru yapmistim ve basvurumu yaptiktan 2 gun sonra esim nl de ind nin hesap numarasini bir siteden bulup bizden para yatirmamiz istenmeden parayi yatirdik . ve 2 gun sonrada aradik parayi yatirdik hesabiniza gectimi diye. kontrol edip parayi hesapta gorunce hemen isleme alindigini belirten bir mektup aldik . tarih olarak soyle diyeyim ben 29 unda teslim ettim evraklarimi , ertesi ayin 5indede isleme alindi diye mektup geldi.
e buda bir öneridir iste .
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol