Arkadaşlar 5 martda tr den vize başvurusu yaptım 1 gun sonra 6 mart tarihinde eşim 1 haftalığına yanıma tatile geldi. Aynı gün INDden eşime posta gelmiş istenen evraklar ile 3 hafta içinde 830 euronun yatırılması gerektiği yazıyormuş.Eşim tr de olduğu için postanın geldiğinden haberimiz olmadı tabi eşim 1 hafta sonra nl ye döndüğünde öğrendik. Evrakları teslim etme süreside 2 hafta ile sınırlıymış. Tabi ben buradan başvurduktan 1 gun sonra nl den evrekları isyeyebileceklerini hiç hesaba katamadığımız için evrak teslim süresi olan 2 haftanın 1 haftası malesef bitti. Şimdi eşim evrakları yetiştirebilmek için koşturup duruyor nl de. Bizim gibi vize başvurusnu tr den başlatmak isteyen arkadaşlar olursa, eşlerinin tatile geldiği tarih ile vize başvurusunu başlattıkları tarih konusunda iyi ayarlama yapsınlar. Sonra bizim gibi tr den başvurduk nasıl olsa nl den evrakları istemeleri 2-3 hafta sürer diye yanılmasınlar sadece 1gun sürüyormuşş:))). Böyle bir tecrübeyi paylaşmak istedim, vize başvursunda bulunacak arkadaşlara umarım faydası olur.
vize başvurusu konusunda önemli bir bilgi
arkdsm saol yaa walla cok iyi oldu bunu soylemen ccunku bende tr den basvurucam ve bende esimden 2 3haftayi bulur kagitlari istemeleri diye dusunuyodum cok saol allah razi olsun allahim en kisa zamanda vizenle yuzunu guldursun ins ins ins,,,
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol