Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Vize Başvuru Formu- Belçika Aile Birleşimi-Yardım Lütfen

Yorum için giriş yap 5 mesaj · 3.693 görüntülenme
Öncelikle herkese merhaba ve iyi günler. Bu forumu bir süredir takip ediyorum ve içinde son derece yararlı bilgiler var. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık.

Ben Belçika aile birleşim vizesi için başvuru sürecindeyim. Eşim Belçikalı. Vize bavuru formunu İngilizce olarak kendim doldurmaya çalışıyorum, ama bazı takıldığım noktalar var. Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mıdır?

Başvuru formunda 24 no.lu bölümde talep edilen giriş sayısı yazıyor. Tek giriş, iki giriş ve çoklu giriş var. Neyi işaretlemeliyim?

25 nolu bölümde de öngörülen, amaçlanan kalış süresi var. Sonuçta eşimle birlikte yaşamaya gidiyorum. Ne yazabilirim ki?:-) Bir de gün sayısı olarak belirtin denmiş :-))

28 nolu bölümde de asıl gideceğiniz ülkeye giriş izniniz mevcut mu, izin kim tarafından ne zamandan ne zamana verilmiş gibi bir alan var. 29 ve 30 nolu bölümde de Schengen alanına öngörülen giriş ve çıkış tarihleri isteniyor. Valla stres yaptım ve kafam karıştı. İKSyi arayıp yardım istesem, edeceklerini hiç sanmıyorum. Vize veren şirketlerden birisine sordum, onlar da aile birleşimi teferruatlı bir vizedir ve bu konuda size yardımcı olamayız dediler :-(

Bu forumda bu işi yapmış, başından geçirmiş pek çok arkadaş var. Bana yardım edebilirseniz çok sevinirim. İnşallah forumdaki herkes, sevdiklerine tez zamanda kavuşur.
Merhaba

24 - Tek giris

25 - Always

28 - Transit giris ise dolduruyorsun

29 ve 30 kafana gore yazabilirsin .

Gidis tarihi falan hep formalite . Fazla telaslanma eger bir e"ksiklik olursa Iks de duzeltiyorlar oyle teslim ediyorsun .

Sikintin oldugunda tarat koy buraya elimden gelen destegi veririm .

Esin Belcikali oldugu icin vizeni cok kolay alirsin

Kolay gelsin

Selam
Çok teşekkür ederin Nevilen. Seni daha önce okuduğum forumlardan hatırlıyorum. Ve hatırladığım kadarıyla senin de eşin Holandalıydı. Sen de zorluklar çekmişsin, umarım hayatının geri kalan bölümünde her şey gönlünce olur. Allah senden razı olsun.

Transit giriş yapacağım ben, yani Avrupa turu yapmadan direkt Belçika'ya, kocamın yanına gideceğim

:-) Şaka bir yana, herkes gibi ben de eşimi özledim. 23 mayısta evlendik ve balayımızdan sonra o geri döndü. Biz uzun süre ayrı kalmaya alıştık mecburen, ama evlenince daha zormuş, anladık.

Neyse, Bu durumda gideceğim ülkeye giriş izni nasıl bir şeydir? Nereden alınıyor? çünkü verilen yer, ve geçerlilik süresi de soruluyor.
Bu giris izni konusunu falan karistirma sen . Mevzu ile ilgisi yok .

27. In the case of transit, have you an entry permit for the final country of destination?

No yu isaretle gerisini bosver.

Kolay gelsin .
Teşekkürler Nevilen.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol