Arkadaşlar biz 3. başvurumuzu yapmıştık 17 aralıkta. eşim nisan 10da aramıştı nisan sonunda cevabınız gelir demişlerdi hala bişey gelmedi üstelikte eşim bu gün aradı tekrar ve böyle bir başvuru yapılmadığını söylemişler memur eşimden dosya numarası istemiş oda bize son iki başvuruda mektup göndermediler eşim ilk başvurumuzdaki dosya numarasıyla soruyomuş hep yarın o numarayı getir bide onla ara demişler yani bizim adımıza bir başvuru yokmuş. bu ne demek oluyo arkadaşlar başına gelen biri var mı?
yıldırmak için yapıyolarsa artık cidden yıldım bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sewinirim.
vize başvurumuz sistemde görünmüyormuş!!!
hatice arkdsm seninkide yilan hikayesine dondu wallahi aaaa,,,,ama inanki bence ugrasmak istemeyen bi memura denk dusmustur esin ve oda oylesine bi bakip bulamadim deyip kapatmis telefonu ,,,yarin bida arasaniz baska bi memur ciksa oda dicekki belki aa evet burda arkdsmz bulamamis,,,yani seninde artik bildigin gibi ind de de kimsenin kimseden haberi yok birinin var dedigine oburu yok diyebiliyor....skma canini bidahaki aramanizda guzel haberler duymani diliyorum arkdsm....
Sevgili Hatice
Bu tur insanlar bu tur olaylar benim basimdan oyle siklikla ve oyle ard arda gecti ki , birbaskasindan aynilarini duyunca uzuluyorum . Hollanda hakkinda ,Vize hakkinda hic bir bilgim yok keske yapabilcek birsey olsa .
Fakat bu konunun benzeri Unknown isimli uyeninde basindan gecti . Elcilige ,IKSye,Dofi'ye mail atmistik .
Hem Ingilizce,hem Flemence,hem Turkce . Gerekli olursa maillerimden bulabilirsem sana yollarim .
Onunda evraklari 3 ay kayip olmustu . Iks Elcilige teslim ettik ,Elcilik Bruksele yolladik,Dofi biz oyle birsey almadik diyordu . En son evraklar Elcilikte cikti .
Bak bu 3. basvurunuzmus birde , yapilabilecek herseyi yapin,elcilik mi aranacak arayin hemde hergun.IKS mi aranacak arayin hergun,Hollanda da mi sorun var hergun arayin . Hem dilerseniz,durumunuz uygunsa 50 Euro 'ya 1 defalik Avukat tutabilirsiniz ,olayi cozer birakir .
Solvit isimli Kurumdanda yardim alabilirsiniz ,haksizlik yapildigina karar verirlerse cok yardimci oluyorlarmis.Bu konudada OZL isimli uyeden yardim alabilirsin .
Allah kolaylik versin .
Bu tur insanlar bu tur olaylar benim basimdan oyle siklikla ve oyle ard arda gecti ki , birbaskasindan aynilarini duyunca uzuluyorum . Hollanda hakkinda ,Vize hakkinda hic bir bilgim yok keske yapabilcek birsey olsa .
Fakat bu konunun benzeri Unknown isimli uyeninde basindan gecti . Elcilige ,IKSye,Dofi'ye mail atmistik .
Hem Ingilizce,hem Flemence,hem Turkce . Gerekli olursa maillerimden bulabilirsem sana yollarim .
Onunda evraklari 3 ay kayip olmustu . Iks Elcilige teslim ettik ,Elcilik Bruksele yolladik,Dofi biz oyle birsey almadik diyordu . En son evraklar Elcilikte cikti .
Bak bu 3. basvurunuzmus birde , yapilabilecek herseyi yapin,elcilik mi aranacak arayin hemde hergun.IKS mi aranacak arayin hergun,Hollanda da mi sorun var hergun arayin . Hem dilerseniz,durumunuz uygunsa 50 Euro 'ya 1 defalik Avukat tutabilirsiniz ,olayi cozer birakir .
Solvit isimli Kurumdanda yardim alabilirsiniz ,haksizlik yapildigina karar verirlerse cok yardimci oluyorlarmis.Bu konudada OZL isimli uyeden yardim alabilirsin .
Allah kolaylik versin .
çok teşekkür ederim arkadaşlar. hayırlısıyla bir sabah olsun bir daha arasın eşim yoksa hemen bir avukatla görüşmemiz gerekicek inşaallah bi yanlışlık olmuştur bu kez inşaallah bir aksilik çıkmadan hayırlısıyla alırım vizemi.
arkadasım Allah yardımcın olsun, inan ki her actıgımda senden vizem cıktı adlı konu varmı diye bakıyorum. sanslininda dedigi gibi hepsi ayrı kafadan konusuyo sanırım, inşallah biran önce vizen olumlu cevaplanır :geek: :geek:
Allah hepimizin yardımcısı olsun :geek:
Allah hepimizin yardımcısı olsun :geek:
Allah razı olsun konyalı inşaallah hepimizin vizeleri bir an önce çıkar. bende foruma her girdiğimde vizem çıktıııı diye başlıklar görmeyi umuyorum çünkü her çıkan vizede onlar kadar olmasada bende çok sewiniyorum Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun inşaallah.
hatice kardes bizde nisan 13 de basvuru yapmistik , aradan 2 hafta sonra aradigimizda esim adımı soyadımı vs.. verdi baktı bayan dosya bulunamadi dedi esim ısrarla birdaha bakarmısınız diye diretince tekrar baktılar ve sorry dosyanız buradaymis dediler , IND de bu tür şeyler olabiliyor kafanı takma eminim bi yanlislik vardır. Bide o isleme alında mektubu bizede gelmedi aradık sorduk dedikki boyle boyle bize isleme alindi mektubu gelmedi dedik orada gorevli dediki Postalarımızda problem var o yüzden gelemiyor olabilir dedi ve dosya numaramizi soyledi bizde not aldik bu numarayla ögrenebilirsiniz herseyinizi dedi sizin dosyanızı bulduktan sonra dosya numaranızıda ögrenmeyi unutmayın allah hepimize yardımcı olsun.
inşaallah bizimki de öle olmuştur yarın bi olsunda içimiz rahat edicek inşaallah.
Arkadaşlar eşim aradı biraz önce nisanın 23nde gönderdik demişler ama eşime posta gelmedi yeni eve taşındı oranın adresini vermiş oraya fotokopisini gönderceklermiş inşaallah olumlu gelir nolur dua edin arkadaşlar bitsin artık kabusta hayırlısıyla
Arkadaşlar eşim aradı biraz önce nisanın 23nde gönderdik demişler ama eşime posta gelmedi yeni eve taşındı oranın adresini vermiş oraya fotokopisini gönderceklermiş inşaallah olumlu gelir nolur dua edin arkadaşlar bitsin artık kabusta hayırlısıyla
Hadi hayirlisi insallah bu sefer olumlu haberlerini allariz.Herkese hayirli cumalar.
inşaallah kardeşim Allah razı olsun. şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine rabbim bana da bekleyen herkese de o mutluluğu hayırlısıyla yaşatsın inşaallah.
hatice bak gordunmu demistim sana o telefona cikan kisi oyalanmak istemedigi icin oylesine bakip kapatmis telefonu halbuki yardimci olsaydi belkide postanin size gonderildigini ogrenip size bildirebilirdi ama o napmis bakmis sistemde yok ,,,sistemimizde gozukmuyo demis ama hanfendi adamlar size demmiski biz basvuru yaptik bi baksana demi ama yok telefonda konusmaya useniyolar ,,,neyse arkdsm umarim bu sefer cvp olumludur....esin tasindigi yer uzakmi tekrar gitse baksa oturanlar varsa esinin ciktigi evde postaya ulasabilirsiniz belkide,,,ama yok ind bugun yarin hemen yollicaksa fotokopisini ozaman problem yok demektir,,,hadi bakalim hayirli haberlerini bekliyoruz...
teşekkür ederim şanslı inşaallah inşaallah hayırlısıyla olumludur. eşim geçen hafta taşındı hergün iş dönüşü postayı kontrol ediyo ama yok malesef. inşaallah bu kez bir sorun çıkmadan gelsinde bakarsınız bir müjdede ben verebilirim foruma vizem çıktı diye inşaallah.
ins ins ins arkdsm hayirli haberlerini bekliyoruz,,,,buaralar burda cok tatiller oldu yok kralicenin gunu yok 4 mayis yok 5 mayis simdide mayis tatili var belkide posta ondan gecikmis olabilir yakinda guzel haberi duyacaksinizdir ins ins ins da artik hatice25 yazan nickin turkuaza dogru yol alir diye dua ediyoruz,,,inanki siteye her girdigimde gozum senin vizem cikti yazini ariyo cunku sen gercekten hakettin artik yani 3.basvuruyu yapacak sabri gostermekle....
:geek: :geek: :geek: dualarim seninle kardesim.insallah hayirli haberini verceksin.rabbim yardimcin olsun.
bol sanslar .
bol sanslar .
Rabbim hepinizden razı olsun inşaallah. ve bütün sewenleri hayırlısıyla bir an önce kavuştursun.
iste bu sefer olumlu gelecek hic merak etme sen hatice kardes , iyi düsünki iyi olsun allah yardımcın olsun ve tabiki bizlerinde
inşaallah kardeşim hayırlısıyla olmuştur inşaallah cümlemizin yardımcısı olsun Rabbim
hatice Rabbim hakkinda hayirlisini versin arkadasim insAllah.Sabret,sabrin sonu selamettir. insAllah en kisa zamanda hayirli bir sonuc alirsin canim.Vardir bunlarda da bir hayr.
Rabbim yar ve yardimcin olsun.
Selam ve Dua ile.
Rabbim yar ve yardimcin olsun.
Selam ve Dua ile.
bu gün posta gelir diye bekledik ama gelmedi salıya kaldı artık inşaallah o zaman gelir ve inşaallah hayırlısıyla olumlu gelir. çok teşekkür ederim inşaallah bu kez olur tabii hayırlısıyla olur. beklemek çok zor ve gittikçe daha da zorlaşıyo rabbim cümlemizin yardımcısı olsun inşaallah.
İnsanın sevdigi şeyleri beklemesi zordur kardeş ama
bu sabrı gösterende istediğini alır,sen sabrını daim tut ve
senin vizen yakında elinde olacak!!
Allah duaları bosa çıkarmaz.
bu sabrı gösterende istediğini alır,sen sabrını daim tut ve
senin vizen yakında elinde olacak!!
Allah duaları bosa çıkarmaz.
inşallah kardeşim Allah razı olsun
canim konuyu biraz gec gordum.insallah bu kez olumlu cvp gelir de seninde yuzun guler artik.o kadar bekledin ben inaniyorumki bu kez vizen gelicek.Rabbim yardimcin olsun...
inşaallah zeyna çok sağolinşaallah bende foruma bir müjde verebilirim.
:geek: :geek: :geek: dualarimiz seninle
Allah razı olsun kardeşim inşaallah bu kez olucak
hatıce sabret bacım keske elımızden bırsey gelse kopa kopa yardımına kosardım ama elden gelen bırsey yok rabbım yardımcın olsun rabbıme bol bol dua edıyorum allahım ınsallah herkesın sıkıntıları bır an once cozulur ve sevdıgıne kavusur dıye ınsallah senın bu sıkıntında tez zamanda cozulur rabbım yardımcınız olsun rabbım bol sabır versın
Rabbim binlerce kez razı olsun kardeşim gönlünüze göre versin inşaallah.hepimizin güzel hebrlerini duymayı nasip etsin hepimize inşaallah.
amın bacım amın rabbım bu guzel dualarını kabul etsın bunlarda gececek bacım inşallah senınde tez zamanda vızen hayırlısıyla cıkar gercekten bunu cok ıstıyorum rabbım işlerinizi kolaylaştırsında zorlastırmasın bacım uzulme bundada vardır bı hayır sen sabırlı ol ve ALLAH de rabbım ol dedıkten sonra o zaman kımse bırsey yapamaz ve yapmayada gucu yetmez inşallah inşallah bu sounların ortadan kalkar ve tez zamanda hayırlısıyla sevdıgıne kavusursun amın amın darısı bızlere olsun benım de derdım bıtmıyo bacım tam bı sorun cozuldu derken baska yerden bırsey cıkıyo yıne buna sukur dıyoruz bundada vardır bı hayır dıyoruz bunlarda gececek deyıp rabbıme sıgınıyoruz allah buyuktur rabbım herkesın yar ve yardımcısı olsun amın
Amenna Rabbim ne dilerse o olur. Sağolasın kardeş Rabbim yardımcımız olsun cümlemizin.
1
2
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol