Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

vize başvurusu

Yorum için giriş yap 4 mesaj · 1.272 görüntülenme
arkadaşlar bende çok heycanlıyım ben ilk başvurumu gecen sene şubat ayında yapmıştım red sonra tekrar yine red şimdi tekrar istek yaptık 2 kere sınava girdim bakalım çok merak ediyorum çok heycanlanıyorum. bu arada bilginiz varmı dosya durumunu internetten öğrenebiliyomuyuz mesela dosya numarasına göre böle bişeyler duymuştum bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim teşekkürler
Arkadaşım benim bildiğim şöyle bir site var ama bilmiyorum senin aradığın bu mu. İnş işine yarar

https://secure.iks.com/public/cis/info/cisnl.control.iks?lng=tr
Ben bundan hiç bişe anlamadım ben gerekli yazılcakları yazdım ama bu başka bişey randevu diyo zaten ind dosya ne durumda olduğunu ordan öğrenemiyoruz.varmı ki ind den böyle bişeyler:S
aslında çok saçma günümüzde herşey internetten takip ediliyoken ind kendi sitesine online bilgi koyamıyo yazık.. kaç tane insan telefon açmak zorunda kalıyo internetten bakılsa telefon açan azalcak.

şimdi istedikleri evraklarda tamam maaşda tamam ama bakalım bu ssefer ne bahane bulcaklar ind arar eder bişey bulur... herkeze kolay gelsin

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol