Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

vize başvurusu

Yorum için giriş yap 8 mesaj · 1.567 görüntülenme
selam ile..

Arkadaşlar ben şu an holandada beni yanına almaya çalışan eşimle 3 yıldır evliyim 2 yıl tr de kaldık ve bir çocuğumuz var. Bu durumda bizim hangi tür vizeye başvurmamız gerekiyor somanvomen mi yoksa????

ilginiziçin şimdiden teşekkür ediyorum. Saygılarımla..
www.iks.com gorusunuz!!!!!!

mvv Aile birlesimi randevulu islemler ve internet uzerinden dil uyum sinavi baslatma bu topic de bir cok bilgiler var oncelikle okuyunuz direk sorunuza cevap almadan once!!(schengen)vize islemleri uyugulaniyor!

devamli bir isde esiniz net maasli kadrolu(is kontratli)en az bir yillik is sozlesmesi net 38 saat net maas 1650 euro aliyor mu?1565,

www.ind.nl bakiniz net maas limit temmuz 09 yeni guncellesmis yukselme net maas isdeyebilir ind!!hollanda icin belcika icin www.iks.com

(suresiz is gorememezlik raporlu mu gak wao )!!

durumunuz tam ne durumda bilgi yetersiz bu kadar aciklama verebilirim!!!

esinizin ne turlu yerlesim kartina sahip hollanda mi pasaport turk mu?

hala tr de mi esiniz! bir en az yil calismis/ yor olmali her hangi bir is yerinde maas ve banka hesabina girmis olmalidir elden maas kabul degil mesaai de haric dir!yollandada gelip calisiyor net kadrolu maasli olmasi gerekir!!

yoksa kacakmi burdasiniz risikolari buyukdur bilginize!
benemsal yazdı:
selam ile..

Arkadaşlar ben şu an holandada beni yanına almaya çalışan eşimle 3 yıldır evliyim 2 yıl tr de kaldık ve bir çocuğumuz var. Bu durumda bizim hangi tür vizeye başvurmamız gerekiyor somanvomen mi yoksa????

ilginiziçin şimdiden teşekkür ediyorum. Saygılarımla..

arkdsm resmi nikahli olarak evliyseniz resmi nikahiniz varsa aile birlesimi olarak basvurmalisiniz samenwonen olmaz size cunku samenwonen demek beraber oturma anlaminda yani hicbi yasal bagliligi olmayan,sevgili,nisanli veya resmi nikahi olmayan imam nikahli,vs, kimseler bu yola basvurabilir...
Selam ile..

Evvela karşılıksız ve samimi ilginiz için çok teşşekkür ederim..Allah razı olsun..

Eşim sekiz aydır hollandada şu sıralar kontrat almak üzere evliliğimiz tc makamları tarafından onaylandı resmi yani..Eşim ınd i aradı ama sağlıklı bilgi vermemişler veya o tam anlayamamış..

Şimdi tam olarak ne kadar maaş alması gerekiyor?

Üç aylık bir çalışma süresi gerekiyormuş bu sürenin belirlenen maaş üzerinden olması mecburi mi? O maaşın biraz düşüğüne çalıştığı zamanları sayılmıyor mu?

Bu üç aylık süre bir yıllık kontrata dahil mi?

Kontratı alır almaz beni davet etse kabuledilir mi?

Eşim kontrat almadan ben burada sınava başvuru yapabilirmiyim? Sınav hazırlık ve sınav ortalama ne kadar zamanımızı alır?

Affınıza ve samimiyetinze sığınarak siz değerli kardeşlerimden cevaplarınızı bekliyorum ..

Kalbi Saygılarımla..
telefonunu yazarsan sana yardımcı olacagımı düsünüyorum cünkü anlatdıklarının aynysı benim içinde gecerliydi ve şimdik vizem cıktı
benemsal yazdı:
Selam ile..

Evvela karşılıksız ve samimi ilginiz için çok teşşekkür ederim..Allah razı olsun..

Eşim sekiz aydır hollandada şu sıralar kontrat almak üzere evliliğimiz tc makamları tarafından onaylandı resmi yani..Eşim ınd i aradı ama sağlıklı bilgi vermemişler veya o tam anlayamamış..

Şimdi tam olarak ne kadar maaş alması gerekiyor?

Üç aylık bir çalışma süresi gerekiyormuş bu sürenin belirlenen maaş üzerinden olması mecburi mi? O maaşın biraz düşüğüne çalıştığı zamanları sayılmıyor mu?

Bu üç aylık süre bir yıllık kontrata dahil mi?

Kontratı alır almaz beni davet etse kabuledilir mi?

Eşim kontrat almadan ben burada sınava başvuru yapabilirmiyim? Sınav hazırlık ve sınav ortalama ne kadar zamanımızı alır?

Affınıza ve samimiyetinze sığınarak siz değerli kardeşlerimden cevaplarınızı bekliyorum ..

Kalbi Saygılarımla..

simdi eger yukselmediyse 1441 euro olmasi gerek tatil parasi haric tatil parasi icinde olunca 1500 kusure denk geliyo...

evet 3 aylik calisma suresi boyunca istenilen maasi almasi gerek cunku bu uc aylik calisma suresinin kagitlarini isticekler sizden..

evet 3 aylik calisma kontrata dahil,ama soyle bisey var aile birlesimi yaptiginiz gunden itibaren 1 yil olmali kontrat yani 1 seneden 1 gun eksik oldugu icin red alan arkdslarimiz oldu,yani diyelimki 18/06/2009 gunu basvurdunuz kontratiniz 18/06/2010 tarihine kadar gecerli olmali ama ellerine gec ulasir bisey olur her ihtimale karsi 2 yillik kontrat almak daha mantikli,,,

kontrati alir almaz sizi davet etse 3 aylik kagitlari isticekler egerki esiniz istenilen miktari kontrattan oncede kazaniyosa sanirim olabilir,,,ama uc aylik kagitlari belirtmek durumundasiniz...

siz her halukarda sinava basvuru yapabilirsiniz yanliz sinavin gecerliligi 1 yildir unutmayiniz...yani siz sinavi kazanirsaniz ve esiniz islemleri kagitlari 1 yil icinde halledemezse yeniden sinava girmek durumunda kalirsiniz...

sinava hazirlik kisiye gore degisir uc haftada kursla hazirlanan var uc haftada kendi evde hazirlanan var,yada konulari aylara dagitarak bikac ayda calisaarak sinava hazirlananlar var bu size bagli bisey...hizli ogrenirim kendim anlayabilirim hazirlanabilirim derseniz 1 ay gibi yada daha kisa yada daha uzun bi zamanda hazirlanip sinava girebilirsiniz girmeden once deneme testi yapabilirsiniz hazirlik setindeki tin kodlariyla./...

umarim isinize yarar bilgiler yazmisimdir,,,kolay gelsin arkdsm,,,
Teşekkür ederim "Şanslı" arkadaşım..

Verdiğin bilgiler gerçekten işime yaradı. Sınavı geçen ay kazandım. Fakat şu kontrat sorunu nu malesef hala halledemedik. Eşim onunla uğraşıyor.. İnşaallah kontrat hallolduktan sonra sizlern Hollanda da ziyaretinize geleceğim:)

Bütün hasret çekenlerin kavuşması duası ile.. muhabbetle kalın..
Darısı basıma

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol