Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

VİZE BAŞVURUSU

Yorum için giriş yap 12 mesaj · 5.053 görüntülenme
Merhaba arkadaşlar eşim türkiye/ankaradan vize baş vurusunu yaptı bir belge vermişler 830 euro yatırması için ben o gün burdan nl den yatırdım parayı bir gü oldu ama sistemde gözükmedigini söylediler henüz.! eşim sınavı kazandı kendine ait evraklarını türkiyeden baş vuru yaparken verdi zaten .! bende burdan evraklarımı verdim aylik 2100 bruto

1518 euro netto

vakanti ve yol parasi hariz

haric 18 ay kontratım da var hepsını verdım ben ne ıstedılerse butun evrakları verdım yanı bu evralar sonucunda ne olur bılmıyorum ama umutluyum yenıyıl gelmeden ind dekıler cok hızlı calıstıklarını soyledıler normalde 4 hafta 3 ay vs ama hızlı calısıyoruz dedıler bılmıyorum acaba ne zaman haber gelır evraklarımı da parayıda dun yatırdım yanı 3 kasımda basladık sanırım ödenen paralar toplu şekilde İND ye yansıyormuş yani biriktiginde belirli günlerde paraları gorebılıyorlar sanırım benım bu şartlarda olumsuz olacaqını sanmıyorum vizenin ama merak ettıgım yanı kac gunde olur merak edıorum ( ÖZELLİKLE VİZESİ ÇIKANLAR LUTFEN YAZABILIRLERMI KAC GUNDE CIKTI NASIL MEKTUP GELDI ) tesekkurler
arkadaşım biz hollandadan istek yaptık ve iki haftada çıktı.fakat o 830 euroyu istek onaylandıktan sonra yatırdık türkiyeden farklımı bilmiyorum.sabırlı ol evrakların tam ise en yakın zamanda çıkar.
tamam abı anlıyorum ama yanı kımse bu 830 euro meselesını bı anlamadı gıttı esım turkıyeden muracat ettıgınde ona bır kagıt vermısler bu kagıdı esınıze verın 830 euroyu yatırsın dıye bende aldım ona verılen kagıdı yatırdım parayı sonrada ertesı gun gıttım evraklarımı kontratı felan goturdum yanı sımdıde aradım henuz para sısteme gecmedı toplu bı sekılde gecıor dıyolar anlamadım gıttı turkıyeden bas vuru yapmısık cabuk cıksın dıye sızın 2 haftada cıkmıs ne guzel bılmıyorum bızım nasıl olur allah herkese yardım etssın
azee yazdı:
tamam abı anlıyorum ama yanı kımse bu 830 euro meselesını bı anlamadı gıttı esım turkıyeden muracat ettıgınde ona bır kagıt vermısler bu kagıdı esınıze verın 830 euroyu yatırsın dıye bende aldım ona verılen kagıdı yatırdım parayı sonrada ertesı gun gıttım evraklarımı kontratı felan goturdum yanı sımdıde aradım henuz para sısteme gecmedı toplu bı sekılde gecıor dıyolar anlamadım gıttı turkıyeden bas vuru yapmısık cabuk cıksın dıye sızın 2 haftada cıkmıs ne guzel bılmıyorum bızım nasıl olur allah herkese yardım etssın

arkdsm tahminen 1 hafta suruyor dye biliyorum paranin hesaplarina gecmesi siz ne zaman yatirdiniz bir kacgun daha bekleyin daha sonra yine ararsiniz...umarim en kisa zamanda vizeniz cikar kavusursunuz ailenize...
sanslı abı yanı ben parayı yatıralı ayın 3 uncu yatırdım yanı 3 gun olcak bugunle beraber İND yı aradım paralar toplu gelıor dedı hesabımıza dedı olabılır yanı evet sısteme gecmemıs henuz bakalım ıns beklemesı az zor oluor o yuzden sanırım heycan var adamlar cok hızlı calısıyorlar yenı yıl geldıqı ıcın pekı normalde turkıyeden bas vuru yapanların bu ay ıcersınde yanı bas vuranların ne zaman cıkmıs vızelerı merak edıorum
biz parayı yatırdık ortalama burdakilerde on günd falan çıkıyor.bizimkide 18 gün oldu çıkmamıştı.sonra telefn açtık meğer tamammış acele etme.banada daha dün kağıt geldi türkiyeden vizeni alabilirsin diye.sen üç beş gün sonra yine telefon aç para pek mevzu değil ama ufak bir ihtimalde olsa yanlış hesaba yatırmış olmayasın.onun dışında evrakların tamam ise bir dorun olmaz kolay kolay üç haftaya kadar çıkar ALLAH 'IN (cc) izniyle sıkma canını
saol paşa abı ınsallah cıkar beklıyoruz kontratı felan hersey tamam para dogru yattı bekleyelım bıraz daha ya mantıklısıda beklemek yanı daha 3 gun oldu bas vuralı ama nerdeyse sankı 1 sene olmus gıbı valla streslıyım abı madur gor cok sevındım senınde vızenın cıkmasına pasa abı allah razı olsun ıns bende hayırlı haberı verrım sana cıkınca
beni mahçup ediyorsun.ufak bir faydamız olursa ne mutlu bana.önemli olan ALLAH (cc) rızasını almak başka bir maksadımız yok.bende istek yapıldıktan sonra hiç düşünmedim inan sonra birgün telefon geldi ki istek çıkmış.çıkacağını tahmin etmiştim ama erkne olması sadece şaşırttı beni.şimdi sırada vize var oda haftaya tamam olur.sende fazla düşünme herşey olur.

ALLAH (cc) YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
azee yazdı:
sanslı abı yanı ben parayı yatıralı ayın 3 uncu yatırdım yanı 3 gun olcak bugunle beraber İND yı aradım paralar toplu gelıor dedı hesabımıza dedı olabılır yanı evet sısteme gecmemıs henuz bakalım ıns beklemesı az zor oluor o yuzden sanırım heycan var adamlar cok hızlı calısıyorlar yenı yıl geldıqı ıcın pekı normalde turkıyeden bas vuru yapanların bu ay ıcersınde yanı bas vuranların ne zaman cıkmıs vızelerı merak edıorum

arkdsm ben bayanim yaa neden herkes beni erkek saniyo yaa uzuluyorum ama :)

bayanim ve 22 yasindayim,,,:)

olabilir arkdsm 1 hafta fln suruyo genelde paranin hesaba gecmesi ama umarim ve diliyorumki en kisa zamanda bekledigin haberi duyarsin arkdsm kolay gelsin,,,,
şanslı :D yanı ınan okadar streslıkı bu ıs kım bayan kım erkek bakmıyorum bıle:D:D:D dunyam degıstı yemın ederım baq sende arada kaynadın kusura bakma:D bu sancı ne zaman bıterse

ozaman derın bır nefes alacaz ya bız hollandada ıyıkı dogmusuz:D ne varmıs yanı bu kadar hollandaya gelmek ne kadar önemlıymıs valla yenı anlıyorum bırını getırmek harbi zor işmis:D

ısleme alınmıs sımdı aradım az önce İND yı evraklarınız alındı ısleme parada yatmıs hafta ıcı kagıt gelır dedıler ama bakalım ıns beklıyorum korkulu
Ardakasım canını sıkma kısa zamanda cıkar senınkı...
azee yazdı:
şanslı :D yanı ınan okadar streslıkı bu ıs kım bayan kım erkek bakmıyorum bıle:D:D:D dunyam degıstı yemın ederım baq sende arada kaynadın kusura bakma:D bu sancı ne zaman bıterse

ozaman derın bır nefes alacaz ya bız hollandada ıyıkı dogmusuz:D ne varmıs yanı bu kadar hollandaya gelmek ne kadar önemlıymıs valla yenı anlıyorum bırını getırmek harbi zor işmis:D

ısleme alınmıs sımdı aradım az önce İND yı evraklarınız alındı ısleme parada yatmıs hafta ıcı kagıt gelır dedıler ama bakalım ıns beklıyorum korkulu

olsun arkdsm saka yapiyorum nasil anlicaksin isimden anlasilmazki erkekmi bayanmi,,,bak stres yaptin okadar tamam seni anliyorum ama tecrubeli arkdslarin tecrubelerine kulak verin benceki fazla yipratmayin kendinizi bak ne guzel yatmis para hesaplarina umarim en kisa zamanda vizeniz cikti haberinizde gelir arkdsm,,,,

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol