slm arkadaşlar...benim kafam allak bullak sınava girdim gectim..vize için randevu talebinde bulundum tlffnda bana gerekli ewrakları söylediler formül a formül b vs. randewu sırasında görevli bana vize için parayı kim yatıracak diye sordu bende eşim yatıracak dedim.hollandadaki eşimin adresini istediler bende adresini yazdım werdim posta ile eşime bildirilecekmiş..2 aydır bekliyorm hala bi sonuç cıkmadı..eşime posta gönderildikten sonra ne yapcam olayın akabini anlatırmısnz şimdiden tşk ederimm
vize başvurusu
Merhaba arkadaşım,
Size IND den müracaatınızın onaylandığına dair mektup geldiğinde para yatırmanız içinde
hesap numarasınıda onay mektubuyla birlikte gönderiyorlar.Sonrasında o hesaba istenilen
parayı yatırıyorsunuz.PAra yattıktan 5 iş günü içerisinde sen Ankara konsolosluğu arayıp
evraklarının gelip gelmediğini öğreniyorsun,evrakların ank.konsolosluğa geldiğinde zaten sana
randevu verirler son olarak gidiyorsun vizeni alıyorsun. (BİLDİĞİM VE YAŞADIKLARIMA GÖRE ANLATTIM)
Size IND den müracaatınızın onaylandığına dair mektup geldiğinde para yatırmanız içinde
hesap numarasınıda onay mektubuyla birlikte gönderiyorlar.Sonrasında o hesaba istenilen
parayı yatırıyorsunuz.PAra yattıktan 5 iş günü içerisinde sen Ankara konsolosluğu arayıp
evraklarının gelip gelmediğini öğreniyorsun,evrakların ank.konsolosluğa geldiğinde zaten sana
randevu verirler son olarak gidiyorsun vizeni alıyorsun. (BİLDİĞİM VE YAŞADIKLARIMA GÖRE ANLATTIM)
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol