arkadaslar merhaba :
5 aydır ıs bulmayı bekledık.ve sonunda esım bır ıs buldu fakat 15 subatta ıse baslıcak.ısyerınden gereklı olan belgelerı aldık ve nıhayet basvurumuzu bugun hollandadan posta ya verdık.
sınavın uzerınden yaklasık 4 ay gectı neredeyse sınavın suresı dolacaktı bız ıs bulcagız dıye.arada sırada ufak tefek sorunlar ıle de karsılastık tabı ama onemlısı olan sonuc.bızım ıcın basvuruyu yapacak sartları yerıne getırmek onemlı ıdı.5 ay beklemenın ardından o sartları yerıne getırdık.buruk bır sevınc yasıyoruz.hersey sınavı kaznmakla bıtmıyor ıdı.bır de ıs bulmayı beklıyecektık.sonunda onu da basardık.sımdı topu ınd ye attık bakalım ne zaman cevap gelecek hep bırlıkte gorcez.
sınava gırecek olanlara vıze basvurusu yapmıs olanlara ve benım gıbı uzun bır zamandır ıs bulmayı bekleyen arkadasların allah yardımcısı olsun.butun arkadaslara bol sanslar.
vıze basvurusu hk :
arkadasim simdiden hayirli olsun diyeyim insallah en kisa surede olumlu cevabi alirsin.
ALLAH (cc) YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
ALLAH (cc) YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
kolay gelsin...
cok sukur abi sonunda basvurdunuz Allah utandirmasin ins en yakin zamnada cevap alirsiniz ,,, allah yardimciniz olsun,,,,
Allah azze ve celle yardımcın olsun kardeşim en kısa zamanda sevdiğine ulaşırsın inşallah
arkadaslar merhaba :
5 aydır ıs bulmayı bekledık.ve sonunda esım bır ıs buldu fakat 15 subatta ıse baslıcak.ısyerınden gereklı olan belgelerı aldık ve nıhayet basvurumuzu bugun hollandadan posta ya verdık.
sınavın uzerınden yaklasık 4 ay gectı neredeyse sınavın suresı dolacaktı bız ıs bulcagız dıye.arada sırada ufak tefek sorunlar ıle de karsılastık tabı ama onemlısı olan sonuc.bızım ıcın basvuruyu yapacak sartları yerıne getırmek onemlı ıdı.5 ay beklemenın ardından o sartları yerıne getırdık.buruk bır sevınc yasıyoruz.hersey sınavı kaznmakla bıtmıyor ıdı.bır de ıs bulmayı beklıyecektık.sonunda onu da basardık.sımdı topu ınd ye attık bakalım ne zaman cevap gelecek hep bırlıkte gorcez.
sınava gırecek olanlara vıze basvurusu yapmıs olanlara ve benım gıbı uzun bır zamandır ıs bulmayı bekleyen arkadasların allah yardımcısı olsun.butun arkadaslara bol sanslar.
çogu gitmiş azı kalmış arkadasım.inşallah en kısa zamanda olumlu yanıt alırsınız..
arkadaslar merhaba :
Insallah en kisa en zamanda vizen ciakr da gelirsin.Allah hepimizin yardimcisi olsun.
sonunda ınd ısleme alındı yazısını gonderdı.1 subatta posta ya vermıstık evrakları.9 subatta ınd ısleme alındı dıye yazı gonderdı.ısleme alınıs tarıhı 2 subat yazıyor gonderdıklerı evrakta.
ınd nın en son cevap vercegı tarıh ıse 20 nısan olarak belırtılmıs.80 gun kadar zaman vermısler.ınsallah o kadar bekletmezler.
emınım kı ınd dekıler kafalarına gore davranıyor ve neye gore ıslem yapacakalrını bılmıyorlar.sımdı bahane bulmaya calısacaklardır belkı .tabı ne bahane bulacaklar bende merak edıyorum.hayırlııs ıle zamanla gorecegız.
esı ıs bulmayı bekleyen arkadaslara,sınava gırecek arkadaslara ve vıze basvurusu yapmıs olan arkadaslara rabbım yardımcı olsun.kolaylık getırsın.
butun arkadaslara bol sanslar
ınd nın en son cevap vercegı tarıh ıse 20 nısan olarak belırtılmıs.80 gun kadar zaman vermısler.ınsallah o kadar bekletmezler.
emınım kı ınd dekıler kafalarına gore davranıyor ve neye gore ıslem yapacakalrını bılmıyorlar.sımdı bahane bulmaya calısacaklardır belkı .tabı ne bahane bulacaklar bende merak edıyorum.hayırlııs ıle zamanla gorecegız.
esı ıs bulmayı bekleyen arkadaslara,sınava gırecek arkadaslara ve vıze basvurusu yapmıs olan arkadaslara rabbım yardımcı olsun.kolaylık getırsın.
arkadasim her nedense red gelen bazi arkadaslarda gosterdikleri sebep hep ayni.yatirilan para kayitta gorunmuyor diyor ve red veriyorlar (yanlisim varsa duzeltim para kaydi diye hatirliyorum) oysa evraklarda maastir kontrattir gosterildigi halde.bir arkadasimiz resmi dairede calisiyor yani devlete bagli onda bile sorun oldu.diger bir arkadasta ozel bir sektordeydi ondada ayni hata olmus ve red gelmis yani evraklariniz tamam kontrat maasda tamam ama hic umulmadik bir yerden hata cikinca red geliyor bende derimki arkadasim esinde buna bir goz attirsin calistigi yerde.ind de bu aralar yogun gecen gittigimde adam demisti.bazi arkadaslarda bayagi heyecana sebep oldu vizenin son gunlere kalmasinda.insallah bu yogunluk bitmistirde seninkide erken cikar
slm pasakurt arkadasım.red cıkan arkadaslardakı sorunları arastırdım ve kısıden kısıye degısıyor.ınd dekıler kafalarına gore ıslem yapıyorlar ızlenımı dogdu bende.
esımın calıstıgı ısyerı devlete aıt.esım arastırdı bır sorun yok.yıne de bızım gelecegımız ınd dekı calısanların agzından cıkan bır kac kelımeye baglı oldugu ıcın sadece allaha dua edıyourm kı acemı bırısıne denk gelmeyelım.bızım ıslemlerımız bıraz da sansa baglı.
rabbım butun basvuru yapan arkadaslara ve sınava hazırlanan arkadaslara yardımcı olsun.
esımın calıstıgı ısyerı devlete aıt.esım arastırdı bır sorun yok.yıne de bızım gelecegımız ınd dekı calısanların agzından cıkan bır kac kelımeye baglı oldugu ıcın sadece allaha dua edıyourm kı acemı bırısıne denk gelmeyelım.bızım ıslemlerımız bıraz da sansa baglı.
rabbım butun basvuru yapan arkadaslara ve sınava hazırlanan arkadaslara yardımcı olsun.
dediginiz gibi oyle gorunuyor.hatta yakin bir zaman oncede bir arkadasimizada red gelmisti fakat bir kusuru olmadigi anda ve itiraz ettiler ondanda bir iki hafta icinde olumlu cevabi bekliyoruz insallah.
Allah kolaylik versin
arkadaslar bu ınd ıle futbol da oynanmıyor.hakemler de onlardan tarafa.her sey onların lehıne.
bugun yazı gondermısler eksık evrak dıye.eksık olan evrak da gelen yazıda ınd nın yazdıgına gore formdakı ısyerının doldurmus oldugu form un ısyerı tarafından damgalanmamıs olması.yanı muhurlenmemıs olması.
ınd ıle oynadıgımız futbol sımdılık ortada gıdıyor.bız topu ınd ye atıyoruz ınd bıze.sımjdı topu tekrar ınd ye attık.ınsallah bu sefer ınd ye gol atabılırız.
bazı arkadasların kafası karısabılır.ne yapalım arkadas lar barı dedım olaya degısık boyuttan bakayımda moralım bozulmasın.sımdılık futbol oyunu devam edıyor gol atan yok.berabereyız.
butun sınava gırcek olan arkadaslara vıze bekleyen arkadaslara basarılar dılıyourm.
rabbım yardımcımız olsun.
bugun yazı gondermısler eksık evrak dıye.eksık olan evrak da gelen yazıda ınd nın yazdıgına gore formdakı ısyerının doldurmus oldugu form un ısyerı tarafından damgalanmamıs olması.yanı muhurlenmemıs olması.
ınd ıle oynadıgımız futbol sımdılık ortada gıdıyor.bız topu ınd ye atıyoruz ınd bıze.sımjdı topu tekrar ınd ye attık.ınsallah bu sefer ınd ye gol atabılırız.
bazı arkadasların kafası karısabılır.ne yapalım arkadas lar barı dedım olaya degısık boyuttan bakayımda moralım bozulmasın.sımdılık futbol oyunu devam edıyor gol atan yok.berabereyız.
butun sınava gırcek olan arkadaslara vıze bekleyen arkadaslara basarılar dılıyourm.
rabbım yardımcımız olsun.
arkadaslar eksık evrakı cuma gunu gondermemıze ragmen henuz sısteme gırmemısler.ınd dekı calısanların soyledıgı bu yonde.yınede ben o kadar onemsemıyorum.ınanıyorum kı ne yaparlarsa yapsınlar 2 yada 9 mart a en gec vızeyı vereceklerını umud edıyorum.
bu arada benden baska basvuru yapan yokmu bu formda onu da anlamadım.uzun zamandır kımsenın vıze basvurusunu goremedım.yada kımse vıze basvurusunda bulunmuyormu.
butun arkadaslara bol sanslar.
bu arada benden baska basvuru yapan yokmu bu formda onu da anlamadım.uzun zamandır kımsenın vıze basvurusunu goremedım.yada kımse vıze basvurusunda bulunmuyormu.
ben de bekliyorum vize inşaallah hayırlısıyla olumlu cevap gelir. 29 aralıkta yapmıştık ikinci başvuruyu hala bi ses çıkmadı inşaallah bu kez çıkar hayırlısıyla. Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun.
hatıce25 senın ılk basvurunda vıze vermeme sebebı nedır ınd nın.ıkıncı basvuruna gun vermedıler mı.en son bugun cevap alırsınız dıye bıldırmedıler mı .ınd yı arayıp sorun ne kadar cok ararsanız o kadar ıyı olur dıye dusunuyorum.rabbım kolay getırsın bol sanslar arkadasım.
eşimin çalıştığına dair maliyeden kayıt kağıdı eksikmiş işçi kurumunu aramış ind ama kaydı görünmüyomuş altada not düşmüşler işçi kurumu eski sistemle çalıştığı için görünmüyo olabilir maliyeden kağıt getirin diye red sebebi buydu. ikinci başvuru için de eşim aramıştı martın ortalarında cevap gelir demişler.
arkadaslar vızeye basvurdugumuz tarıhten ıtıbaren 45 gun gectı ve bır cevap alamadık.ınd nın vermıs oldugu son tarıh olan 20 nısan a 35 gun kaldı.yanı cogu gıttı azı kaldı dıyourm ve kendımı avutuyorum.beklemekten ve olumlu gelmesını temennı etmekten baska da caremız yok su anda.
zaten vıze gelsede sanırım en erken olarak 4 hafta sonrasına tarıh verıyorlarmıs.bır arkadas randevu ıcın aradıgında 4 hafta sonrasına alabıldı en erken randevuyu.yanı yarın vıze de cıksa yıne de beklememız gerekecek bır ay felan.o nedenle sabır dıyourm.
butun arkadaslara bol sanslar.rabbımyardımcımız olsun.
zaten vıze gelsede sanırım en erken olarak 4 hafta sonrasına tarıh verıyorlarmıs.bır arkadas randevu ıcın aradıgında 4 hafta sonrasına alabıldı en erken randevuyu.yanı yarın vıze de cıksa yıne de beklememız gerekecek bır ay felan.o nedenle sabır dıyourm.
butun arkadaslara bol sanslar.rabbımyardımcımız olsun.
Allah yardımcımız olsun inşaallah. hayırlısıyla çıksın her ne kadar randevu tarihinin gecikmesi gözümü korkutuyosada yinede onu beklemeye razıyım.
bende onumuzdeki cuma 19 marta tr den basvurumu yapiyorum dualarnızı bekliyorum hayirlisi artik bas vuru ve sınava girecek arkdaslara ALLah yardımcı Olsun dualarınızı eksik etmeyin
bende onumuzdeki cuma 19 marta tr den basvurumu yapiyorum dualarnızı bekliyorum hayirlisi artik bas vuru ve sınava girecek arkdaslara ALLah yardımcı Olsun dualarınızı eksik etmeyin
Allah cümlemizin yardımcısı olsun kardeşim. İnşaallah hayırlısıyla bir an önce çıkar vizeniz.
cok tskler kardesim insalllah yaa insalllah
insallah en kisa zamanda guzel haberi alirsin arkadasim,allah yardimciniz olsun,
arkadaslar eksık evrakı cuma gunu gondermemıze ragmen henuz sısteme gırmemısler.ınd dekı calısanların soyledıgı bu yonde.yınede ben o kadar onemsemıyorum.ınanıyorum kı ne yaparlarsa yapsınlar 2 yada 9 mart a en gec vızeyı vereceklerını umud edıyorum.
hollanda verdigi tarihten daha once cvp veriyo gibi geliyo bana,daha once bikac arkadasimizda oyle olmustu,insallah en kisa zamanda olumlu cvp alirsin,bende 86 gun sonunda aldim guzel haberi,10 gun sonra isleme girdi dosyam toplamda 96 gun yani,o kadar iyi anliyorumki sizleri,3ay omrumden omur gitti,allah hepinizin yardimcisi olsun arkadsim,
sonunda bugun sabah bas vurdum tr den dualarnizi bekliyorum ins en kisa zamanda siiznle bu sevinci yasarim alllahim 1 koc adagım olsun su strestten kurtar beniiiiiiiiii
sonunda bugun sabah bas vurdum tr den dualarnizi bekliyorum ins en kisa zamanda siiznle bu sevinci yasarim alllahim 1 koc adagım olsun su strestten kurtar beniiiiiiiiii
Rabbim cümlemizin yardımcısı oslun inşaallah.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol