Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

VIZE BASVURUSU ICIN EVLILIK CUZDANI ISTIYORLARMI

Yorum için giriş yap 5 mesaj · 1.765 görüntülenme
selam arkadaslar vıze bas vurusu ıcın yanı ılk kez evraklarımı goturcem ama evlılık cuzdanının fotokopısı yeterı oluyormu bırde esıme dogum belgemı gondermem gerekıyormu evrakları prosödurde yazdıgı gıbı deılde yanı bas vuruda bulunmus bırı yazarsa ınanın cok sevınecem carsamba gunune randevu aldım belge olarak ne ıstıyorlar bu ılk bas vurum olacak tsk ederım
şimdi vie ile isteği bazen karıştırılıyor yada ben anlamıyorum.istek eşlerden birinin yurtdışından yada türkiyeden istek yaparak eşini yanına yada eşinin yanına gitmek için yapılıyor.istek çıktıktan sonra da konsolosluktan vize işlemleri yapılıp yurtdışına gidiliyor.ondan istek ile vizeyi karıştırmayalım.

eğer istek ise forum a forum b apostil olucak şekilde nufüsta sor söylerleryalnız forum a her ikinizde ayrı ayrı var ikisinide al.evlilik cüzdanı fotokopisi, pasaport fotokopileri bütün sayfalarının ikinizinde, bir yıllık iş kontratı ,maaş kağıdının örneği 1500 den az olmasın ayrıca işe başlamdan önce başvuruda bulun.hatırladıklarım bunlar eksiğim varsa arkadaşlar tamamlayın.

eğer istek çıktı vize için gidiceksen bundada çoğu kişiye göre değişiyor zaten telefon açtığında randevu almak için neler getirmen gerektiğini söylüyorlar.fakat hollandadan 830 euro yatması gerekiyor ve yattığına dair mektup geldikten sonra ancak vize için başvuruda bulunabliyorsun.yine forum a b isteniyor evlilik cüzdanı fotokopisi ve pasaport fotokopileri ikinizinde bunlar istenir

ALLAH (cc) YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
Arkadasım sen yanına al ben almıstım yanıma ama bakmadılar bile sen yanına al garanti olsun ordaki görevlinin ruh hali önemli...
yani bencede arkdsm sen al garanti olsun bendende istemislerdi ben ank dan basvurdum telefonda soylediler ama goturdugum de bakmamislardi sanirim yanlis hatirlamiyosam,,,ama sen her ihtimale karsi yaninda bulundur...
pasakurt yazdı:
şimdi vie ile isteği bazen karıştırılıyor yada ben anlamıyorum.istek eşlerden birinin yurtdışından yada türkiyeden istek yaparak eşini yanına yada eşinin yanına gitmek için yapılıyor.istek çıktıktan sonra da konsolosluktan vize işlemleri yapılıp yurtdışına gidiliyor.ondan istek ile vizeyi karıştırmayalım.

eğer istek ise forum a forum b apostil olucak şekilde nufüsta sor söylerleryalnız forum a her ikinizde ayrı ayrı var ikisinide al.evlilik cüzdanı fotokopisi, pasaport fotokopileri bütün sayfalarının ikinizinde, bir yıllık iş kontratı ,maaş kağıdının örneği 1500 den az olmasın ayrıca işe başlamdan önce başvuruda bulun.hatırladıklarım bunlar eksiğim varsa arkadaşlar tamamlayın.

eğer istek çıktı vize için gidiceksen bundada çoğu kişiye göre değişiyor zaten telefon açtığında randevu almak için neler getirmen gerektiğini söylüyorlar.fakat hollandadan 830 euro yatması gerekiyor ve yattığına dair mektup geldikten sonra ancak vize için başvuruda bulunabliyorsun.yine forum a b isteniyor evlilik cüzdanı fotokopisi ve pasaport fotokopileri ikinizinde bunlar istenir

ALLAH (cc) YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

hangi durumdan bahsettigini anlayamadim arkdsm su sozunde ''fakat hollandadan 830 euro yatmasi gerekiyor ve yattigina dair mektup geldikden sonra ancak vize icin basvuruda bulunabiliyorsun'' bu sozunde biseyler eksik yada kelimeler yanlis gibi geldi bana...ben ank dan basvurdum vizeye ve esimin 830 euro yatiricagina dair kagit imzaladim ve vize basvurumu yaptim...hollandadan basvuru yapacak olanlar ise vizeleri ciktikdan sonra hollandadaki es 830 euroyu yatiriyo...ama ben senin demek istedigini soyle anladim eger yanlissa duzeltirsen sevinirim,,,sen demek istiyosunki eger vize cikmissa ve para yatmamissa vizenin geldigini soylemezler ve sende vizeyi almaya gitmek icin basvuru yapamassin once esin parayi yatiricak tr konsoloslugunda vizen gozukecek ondan sonra vizeni almaya gitmek icin basvuruda bulunabilirsin demek istiyosun gibi geldi bana eger yanlis anlamissam duzelt lutfen arkdsm...

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol