Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

vize başvurusu yardım edinnn !!!

Yorum için giriş yap 6 mesaj · 3.280 görüntülenme
selam arkadaşlar 2 ay önce vize için gerekli ewrakları konsolsluğa ilettim..we hala hollandadaki adresime hiç bir şey gelmemiş eşimle görüştüm ordaki gerekli merciilerle görüştükten sonra benden ind numaramı istedi.bana konsolosluktan weya ind den wermiş olmaları gerekiyormuş ama bana hiç bir numara weya ewrak wermediler..we bu ind ne oluyo arkadaşlar _? lütfen yardımcı olun bana şimdiden tşk ederim
merhaba kardeş siz Türkiyeden mi başvurdunuz?

Kardeşim indin açılımı nedir bilmiyorum ama Hollanda dan vize başvurularını yaptığımız yer vizemizi onlar değerlendiriyo ve kafalarına uyarsa keyifleri yerindeyse vizemizi veren kurum. Sizden istedikleri numara da dosya numaranız. hollandadan başvuru yapılınca 1 hafta 10 içinde ewe mektup geliyo dosyanız işleme alınmıştır diye ve orada da dosya numarası var o numarayla indi arayarak vize işlemlerimizi takip edebiliyoruz.
ewt ben türkiyeden başvurdum..mektup için hollandadaki ewin adresini werdim..tşk ederim kardeşim yardımcı olduğun için şimdi anladm.. ind numaram 2 aydır gelmemiş olan mektubumda yani kim bilir ne zaman gelecek oda :cry:
grandee yazdı:
ewt ben türkiyeden başvurdum..mektup için hollandadaki ewin adresini werdim..tşk ederim kardeşim yardımcı olduğun için şimdi anladm.. ind numaram 2 aydır gelmemiş olan mektubumda yani kim bilir ne zaman gelecek oda :cry:

Selam, vize parasinin(830.- euro) yatirilmasi icin herhangi bir mektup geldimi evine?
a.s kardş hayır işte o mektup gelmedi daha 2 ay olduu
siz evraklarınızı teslim ettiğiniz konsolosluğu arayı sorsanız belki posta gönderilmiştir ama size ulaşmamıştır.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol