selmalar arkadaşlar bayadır gıremıyodum sıteye mvv çıktı çok mutluyum herkese selamlar mvv başvurudan hemen hemen 1 ayda geldi şimdi hangi işlemler var sırada bilmiyorum siteden araştırıcam
vize çıktı şükürler olsun
Masallahhh ne güzel haberler, gözünaydın arkadasım darısı bize inşallahhh :geek: :geek: :geek:
Tebrikler arkadasım, insallah geriside güzelolur.
tebrikler arkadasim,, zor yolu gectin :) omur boyu mutluluklar :)
tebrikler arkdsm gozunuzaydin cok sevindim,,,rabbim sagsalim esinize evinize kavusmanizida nasip etsin ins ins ins,,,
gözünüz aydın kardeşim hayırlı uğurlu olsun darıısı bizlerin başına inşaallah.
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım önemli kısmını hallettin gerisi gelir artık...
gozun aydin arkadasim bundan sonra birsey yok vizeni almaya gidiceksin ucak biletini al seyahat sigortani yaptir uc aylik havalimanindada pasaporta bir tane pul yapistiricaklar sonra hollandadasin
:ugeek: :ugeek: :ugeek: hayırlı ugurlu olsun arkadasım.kısa zamnda cıkmıs.yenı yasamında rabbım huzur mutluluk versın.bol sanslar
gozun aydin arkadasim,, hayirli ugurlu olsun,, yeni yasaminda mutluluklar,, allah yardimcin olsun...
hayirli olsun arkadasim
öncelikle herkese gösterdiğiniz özveri ve dostanı yazılarınızdan dolayı tesekurler ve hepimiz için en hayırlısı olsun gercekten gösterdiğiniz ilgiden dolayı okadar mutluyumkı çok teşekürler ALLAH hepinizden razı olsun arkadaslar vizesini bekleyen ve alanlar için tüm kalbimle hayırlısı olsun herkese canı gönülden selamlar ve saygılarımı sunuyorum sizlere kalbimdeki sonsuz sevgilerimi sunuyorum benim kader arkadaşlarım
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol