Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

VİZE-EVRAKLAR-ACİL

Yorum için giriş yap 8 mesaj · 1.808 görüntülenme
selam arkadaşlar!bu apostil olacak belgeler birarada olup mu apostillenecek yoksa herbiri ayrı ayrı mı apostillenecek?yapan arkadaşlardan detaylı bilgi alırsam çok sevinirim tşk ederim şimdiden.Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun
IND mvv Islemlerin deki evraklar(yurddisina cikanlar)icin dahi.............

hepisini birlikde(TEK TEK) recent(yeni tarihli olmasi)gun-ay-yil-gerekir!!!

tercumeli noter tastikli Apostil islemleri uygulanir

Tercume servisleri yonlendirir

www.iks.com

bilgi danisma hattiniz eksik evraklarin onune gecebilmeniz icin
arkadaşım onu sen apostil etmiceksinki götür nufüs müdürlüğüne apostilde olucak dersin onlar sana söylerler forum a ve b olucak hepsi ayrı ayrı yapılıyor
tşk ederim arkadaşlar ilginizden dolayı
pasakurt yazdı:
arkadaşım onu sen apostil etmiceksinki götür nufüs müdürlüğüne apostilde olucak dersin onlar sana söylerler forum a ve b olucak hepsi ayrı ayrı yapılıyor

bence verilecek en guzel cevaplardan biri ... aynisini bende yapdim .. aynen boyle .. hatta dedim ki apostil mi ne bisey diyorlar dedim hollanda konsoloslugu icin kullanacagim dedim direk ne gerekiyorsa fazlasiyla verdiler ... forum a forum b oraya gitmisken herihtimale karsi yeni evlilik icin kendi nufus kayit orneginiz , ailenin ve kayinbabangilin ailesinin nufus kayit ornegini al kafan rahat olsun ... ha bu arada nufus muduru yerinde yokdu nufus mudur yardimcisi imzayi atmisdi ... kimin attigi onemli degil o kadar oke kafani kimse karistirmasin ...

kolay gelsin baska varsa yanitlariz gece avrupa saati 04.53 gosteriyor :)) biz burdayiz yaninizdayiz ...
tşk ederim darısıbaşıma kardeşim!bi sorum olacak sana müsadenle.bütün belgeleri birleştirip bi apostil mi yaptılar yoksa her bir belgeyi ayrı ayrı mı apostil yaptılar
guzel kardesim,

pasakurt yazmis iste. butun belgeler dedigin ne? apostil olacak olanlar yalnizca formul A ve B.

bu ikisi ayri ayri belgeler. biri A, biri de B. o halde ayri apostillenecek degil mi? normal olan bu.

anladin mi?

selamlar

Leonardo.
toplu olarak veriyorlar sonra suraya gotur diyorlar sen oraya goturuyorsun ( genelde ayni odada oluyorlar ) o hallediyor .. sen sadece ne icin geldigini ve nufus cuzdadanini veriyorsun gerisi sadece kagitlari alip gitmek ... kolay gelsin

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol