Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

vize geldiiiii

Yorum için giriş yap 6 mesaj · 2.252 görüntülenme
arkadaslar esim carsamba gunu ankaraya vize almaya gitmisdi.pasportunu kargoyla gondercez demisler.bugun oylen kagoyla pasportu gelmis.insallh sali gunu holandada olcak.allahim herkesin isini rast getirsin.herkesi sevdigine en kisa zamanda kavustursun insallah
arkadasım bısey sormak ıstıyorum,,vızenız kac ayda veya günde cıktı??eger bıraz acıklama yaparsan cok sevınırım..

tesekkurler
kayram yazdı:
arkadaslar esim carsamba gunu ankaraya vize almaya gitmisdi.pasportunu kargoyla gondercez demisler.bugun oylen kagoyla pasportu gelmis.insallh sali gunu holandada olcak.allahim herkesin isini rast getirsin.herkesi sevdigine en kisa zamanda kavustursun insallah
cok tbrkler arkdsm cok sevindim ins ins ins sali gunu kavusuyorsunuz esinle,,,allahim mutlulugunuzu daim etsin,,,vizeniz hayirli ugurlu olsun,,,bizlerden dualarinizi esirgemeyin ins ins ins biz bekleyenlerinde vizeleri cok cabuk surede cikar,,,sinava giren girecek olan herkes gecer kolaylikla sinavi ins ins ins,,,saygilar arkdsm,,,
Gözünüz aydın,tebrikler arkadaşım.Bundan sonraki yaşamınızda mutluluklar.. :P :P
Tebrıkler arkadasım cok sevındım ne guzel herkes sevdıgıne kavusuyor.

Insallah en yakın zamanda da tum vıze bekleyenlerın vızesı cıkarda herkes sevdıgıne kavusur.

Sızlere omur boyu mutluluklar dılıyorum,Allah sevenlerı ayırmaz ınsallah..
arkadasım bısey sormak ıstıyorum,,vızenız kac ayda veya günde cıktı??eger bıraz acıklama yaparsan cok sevınırım..

tesekkurler

2 bucuk ay surdu tam

10 ocak mvv basvurusu

19 subat eksik evrak istediler

28 subatta eksik evraklari postaladim

22 martta mvv basvurusu kabul edildi

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol