iyi günler arkadaşlar benim de vize hakkında bir sorum olacaktı. ama turist vizesi hakkında. belki mvv vize ile ilgili açılan bölüm de böyle bir soru sormak doğru değil ve bunun için özür dilerim ama eminim benim sorumu bilen bir arkadaş olduğunu düşünüyorum çünkü gerçekten aradığım sorunun cevabını bulamadım.. sorum şu..
bundan tam 2 ay önce Hollanda ya 1 ay turist vizesi aldım ve Hollanda dan gelili yaklaşık 5 hafta oluyor. tekrar vize başvurusu yapmam için acaba belirli bir sürenin geçmesi gerekiyor mu? gerekiyorsa.. bu süre ne kadar olabiliyor acaba ? ben tekrar haziran ayın da Hollanda ya giriş yapmak istiyorum çünkü.. eğer bu konu hakkında bilgi sahipi olan arkadaşlar varsa ve cevap verirlerse çok minnettar kalacağım. şimdiden teşekkürler
vize hakkında
Hic bir sorun yok arkadasım. istersen geldiginin ikinci gunuyeniden basvur. Fakat butun evrakları yeniden isterler.
Bir de, eger yeniden basvurursan multiple giriş. yani cok girişli vize, surekli ugrasmazsın. once 6 aylık veririler arkadsından bir yıllık.
Bir de, eger yeniden basvurursan multiple giriş. yani cok girişli vize, surekli ugrasmazsın. once 6 aylık veririler arkadsından bir yıllık.
kardes benim bildigim kadar sure yok ama sana tavsiyem tekrar donmen icin iyi bir bahanen olamasi lazim yani konsoloslukta sorduklarinda cevabin hazir olmasi lazim sana yeni gelmisin neden tekrar gitmek istiyorsun dediginde
kardes benim bildigim kadar sure yok ama sana tavsiyem tekrar donmen icin iyi bir bahanen olamasi lazim yani konsoloslukta sorduklarinda cevabin hazir olmasi lazim sana yeni gelmisin neden tekrar gitmek istiyorsun dediginde
evet farkındayım ve şimdiden düşünmeye başladım ama daha zamanım var eminim uygun bir durum bulacağım. teşekkürler
fazla tasalanmana gerek yok ben önceden cok gittim geldim turist olarak ne zaman nede baska birsey etkilemiyor hemen basvuru yapabilirsin ve hollandaya vize alip ve zamaninda girip cıkanlara diger girislerinde fazla zorluk yapmiyorlar meraklanma sen hic , cokta dusunme bana 2. gidisimde sormamislardi bile
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol