Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

vıze hala cıkmadı ıkıncı sınav gunu yaklastı.

Yorum için giriş yap 4 mesaj · 1.722 görüntülenme
arkadaslar vızeden henuz bır haber yok, 5 ay oldu basvuralı ankaradan. ınd yı aradık ıncelemede dedıler. 24 marta kadat cıkmazsa sınav gecerlılık suresı doluyor. benım durumuma olan arkadaslar varmı acaba. sımdıden tesekkurler.
senin durumunda olan çok kişi var. hatta bazıları 2.kez sınava girip çıktı bile. değişen bişey olmamış dediler ve sınavı gene geçtiler. kafana takma. gene de girsen gene geçersin. demekki TR den başvurular daha uzun sürüyor.

selamlar...
bence tr den basvurular uzun suruyo demek:yeni basvurcak arkdslarin kafasini karistirmakdan baska bi ise yaramaz,,,bende 1 nisan da ankaradan basvurdum ve 15 mayisda vizem ankaradaydi,,,o arada bi 6 gunluk tatil oldu,kralicenin dogum gunuydu fln birsuru tatil girdi araya onlari saymassak 1 ay gibi kisa bi zamanda cikti vizem,,,bence o biraz kisinin evrak durumuna ve birazda sansa bagli bisey gibi geliyo bana,,,
umarım vizene olumlu cevap gelir bu stresi bidaha yaşamassın arkadaşım. ama sınavdan korkma benimde süresi doldu ve 2. kez girdim. fazla bi değişiklik yok.. ben aldım yine yüksek bi puanla üstelikde okadar uzun süre hiç hollandaca ile ilgilenmemiştim 2 hafta şöle bi baktım. oda yetti zaten. umarım güzel bi haber alırız senden.. allah yardımcın olsun.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol