Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

vize için bilgi

Yorum için giriş yap 4 mesaj · 1.894 görüntülenme
arkaadslar benim kafama takikan bazi sorular var beni aydinlatirsaniz çok sveinirim gelçi birçok konuda sizlerden alalh razi olsun bizi yeterince aydinlatiyosunuz ben 22 nisnada sınava gircem daha girmedim derse çalistim ve halaa çalisiyorum sorularim sunlar

1.sınavi aldim diyelim evraklari içeri vermedne öncemi 850 uro para yatiyo yoksa vize çiktiktan sonrami

2. vize islemlerini tr den yapinca daha mi çabuk vize çikiyo yoksa farketmiyo normalde mi çabuk çikiyo en kısa zamanda cvp verseniz çok emmnun olurum tsk.
sevgli arkadasim,

1- eger vize basvurunu nl den yaparsan vizen ciktiktan sonra parayi yatiriyorsun, eger TR den yaparsan vizen cikmadan yani islemler baslamadan yatiriyorsun.

2- nl den yada tr den hangisi önce cikacagi hic belli olmuyor, cunku sonucda karari veren ind, ve önemli olan hollandadaki esinin verdigi evraklar ve onun durumu, ben nl den yapmistim basvuruyu, 1,5 - 2 ay gibi bir sürede cikti,

şunuda ahtırlatmak isterim, nl den basvurursan itiraz hakkin yok, tr den basvurursan itiraz hakkin var,

ALLAH (C.C.) yardimcin olsun...
SLM arkadaşlar size bi sorum olacak cevap verirseniz sevinirim vize işleriyle uğraşan arkadaşlarım benim işlemlerim baya uzadı bu arada biraz karışıklıklar yaşadık siz hiç ind den arandınızmı yani HOLLANDA`DAN başvuru yapan eşiniz arandımı normalde hep eşim arardı ama dün eksik kağıtlar için eşimi aramışlar ve eksik evrakların ellerine ulaşmadığını belirtmişler bu beni çok şaşırttı ve hemen eşime fakslamasını söylemişler.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda sizide aradılarmı hiç beni aydınlatırsanız çok sevinirim çünkü böyle bişey hiç duymadım.şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.GÜLÜM
gülüm yazdı:
SLM arkadaşlar size bi sorum olacak cevap verirseniz sevinirim vize işleriyle uğraşan arkadaşlarım benim işlemlerim baya uzadı bu arada biraz karışıklıklar yaşadık siz hiç ind den arandınızmı yani HOLLANDA`DAN başvuru yapan eşiniz arandımı normalde hep eşim arardı ama dün eksik kağıtlar için eşimi aramışlar ve eksik evrakların ellerine ulaşmadığını belirtmişler bu beni çok şaşırttı ve hemen eşime fakslamasını söylemişler.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda sizide aradılarmı hiç beni aydınlatırsanız çok sevinirim çünkü böyle bişey hiç duymadım.şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.GÜLÜM

benim basima gelemdi ama aralamalir ve hemen fakslamanizi istemeleri sasirtici bir olay.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol