Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Vize icin yapilmasi gerekenler neler?

Yorum için giriş yap 19 mesaj · 8.507 görüntülenme
Esime olumlu sonuc geldi ve 830 euro yatirmasi gerekiyormus. Benim simdi yapmam gerekenler neler?

Sirasiyla aciklayabilirseniz sevinirim.Pin codu'ndan felan bahsediliyor bazi aciklamalarda, randevu almam gerektigini biliyorum ama once pin codumu almaliyim?
siz eşiniz parayı yatırdıktan sonra bankadan pin kodu alıp iks den (http://www.iks.com.tr) den telefonla randevu alacaksınız arkadaşım ilgili sitede herşey yazmakta bende size vizeye ne zaman başvurdunuzu sorsam acaba kaç gün sürdü
26 eylulde evraklari tamamlayip gondermisti, sonuc dun(05.11.2007) geldi..
sağol arkadaşım Allah yolunu açık etsin sayende bizde kaç gün bekleriz onu hesap ediyorum yeni bir veri eklendi tekrar sağol
tebrikler çok sevindim ya böyle vizesi çıkanları gördükçe daha mutlu oluyoruz biz bekleyenler....
Ahanda bi mezun daha:)))

tebrikler
ufoss yazdı:
Ahanda bi mezun daha:)))

tebrikler

E bizde mezun olduk ama 8-) diploma alirkenmi renk degisicek acep :lol:
hadi gözünüz aydın :)
Yaw arkadaslar gozum aydinda.. Kafamda karma karisik oldu .. Daha once kimse tr'den randevu almadimi?

Benim vize kabul oldu, parayida yatirdi esim.. Ama gel gelelim simdi ne yapacaz bilmiyorum. Iks de sagolsun bise anlattigi yok.. Nasil ozel bi sirketse anlamadim.
bebitosu yazdı:
Yaw arkadaslar gozum aydinda.. Kafamda karma karisik oldu .. Daha once kimse tr'den randevu almadimi?

Benim vize kabul oldu, parayida yatirdi esim.. Ama gel gelelim simdi ne yapacaz bilmiyorum. Iks de sagolsun bise anlattigi yok.. Nasil ozel bi sirketse anlamadim.

kardeş giderken yanında formul A ve B nufus kayıt örnegi (bunlar apositli olacak bu 3'ü) sınav sonuc belgenin aslı ve fotokopisi senin ve esinin pasaportlarınızın fotokopileri. evlilik cüzdanınızın aslı ve fotokopisi

baskada yok

ayrıca konsolosluğu aradınızda onlar detaylı bilgi verirler.

kolay gelsin tekrar hayırlı olsun kardeşim
Bendeki gelismeleri yazayim arkadaslar esim vize icin haftaya carsamba randevu almis bugun.. artik iki hafta sonra yanimda :mrgreen: darisi bekleyenlere olsun..
allah bidaha ayırmasın inşallah .hadi gözün aydın gucci darısı bizim başımıza..
hadi gözünüz aydın arkadaşım darısı herkesin başına ;)
Saolun arkadaslar cok tesekkurler dediginiz gibi darisi butun bekleyenlerin basina en kisa zamanda kavusursunuz insallah ...
allah yolunu acık etsin gucci
fyesil yazdı:
allah yolunu acık etsin gucci

Tesekkurler arkadasim sizlerinde yolu acik olsun Allah herseyi gonlunuze gore versin ..
oooo hadi bakalım.. :lol: darısı başımıza kardeş..allah bir ömür boyu mutlu mesut etsin inş...ve biz bekleyenlerde sabır versinn ;)
Insallah elif insallah umarim hersey istedigimiz gibi gonlumuzce olur hayirlisi olur..saolun
Apositli nasil oluyor?

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol