Arkadaşlar ben 01.09.2009 uyum sınavını kazandım.Şimdi ise vizeye müracat etmeye hazırlanıyoruz.Ama benim şöyle bir sorum olacak biz şuan turist vizesine başvurmayı düşünüyoruz bütün evraklarımız tam çünkü resmi olarak 6. ayda evlendik ama düğünümüz 3.ayda olacak inşallah.o yüzden şimdi gidip evimi hazırlamak istiyorum eğer d+c vizesine başvuru yaparsak benim o süre zarfında eşimin yanında kalmam gerekiyor ind ile konuştuk bu konuyu fakat biliyosunuz türk örf ve adetlerine göre resmi evli bile olsanız düğününüz olmadan eşinizle beraber o kadar süre kalamıyorsunuz.O yüzden ben C vizesine başvurmayı düşünüyorum 2 aylık bir süre için 2.ayda ise D+C vizsine başvurmayı düşünüyoruz.
Eşim hollanda vatandaşı ve devlet memuru+ kraliyet koruması süresiz kontratı da var işyerinde. maaş seviyemizde 2200 euro ile 3000 euro arasında şahsi kendimize ait evimizde var orada eşim bana gerekli bütün evraklarını yolladı bankadaki hesaplara varana kadar.belediyeden davetiyenin haricinde bana orada bakacağına dair bu 2 ay zarfında garantörlük belgesi de aldı ve konsolosluğa verilmek üzere mektupta yazdı İND ile görüştü eşim bugün yine İND eşime siz C vizesine başvurun demiş sizden istediğim yardım şu sizce vize şansım ne kadardır? bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim eşim %100 geleceksin diyor ama benim içim yinede çok rahat değil bu konuda bilgisi olan arkadaşlarımdan yardım bekliyorum...
Şimdiden çok teşekkür ederim...
Vize ile ilgili sorum var arkadaşlar lütfen yardım..
selam ikra valla seninle ayni durumdayiz suanda ben onumuzdeki hafta sınava girecegim 1 mayısta nikahı yaptık belediyeye bildiri yaptik vs seninde dedgin gibi dugunu bizde yaza yapıcaz ama ben vizeyi aldiktan sonra gidecegim bizimde kendi evimiz var esim dayadi dosedi suresiz kontrati var vs....bence en iyisi dugun olana kadar senin normal girip evini dosemen oturum kartı falan filan halletmedir turistik vize yerine aradan cıkmıs olur hiç değilse....
soruna gelince merak etme esin dogru soylemişş vize alma ihtimalin %1500 abartısızz...
soruna gelince merak etme esin dogru soylemişş vize alma ihtimalin %1500 abartısızz...
Çok teşekkür ederim umuder gerçekten içimi rahatlattın eşim sürekli söylüyor stres yapma olacak kesin geleceksin diye ama biliyosun sende önümüze çıkarmadık engel kalmıyo bu sistemin.Ama D+C bizim için erken o yüzden C ye başvurmak istiyoruz.İnşalllah sorunsuz bir şekilde vizeyi alabilirim.Allah herkesin yardımcısı olsun bu zor ve meşagatli yolda....
Selam ve dua ile kalın...Dua eder dua beklerim...
Selam ve dua ile kalın...Dua eder dua beklerim...
Rabbim hepimiizn yardımcısı olsun sizin için de en hayırlısı en güzeli neyse o olsun inşaallah.
Çok teşekkür ederim umuder gerçekten içimi rahatlattın eşim sürekli söylüyor stres yapma olacak kesin geleceksin diye ama biliyosun sende önümüze çıkarmadık engel kalmıyo bu sistemin.Ama D+C bizim için erken o yüzden C ye başvurmak istiyoruz.İnşalllah sorunsuz bir şekilde vizeyi alabilirim.Allah herkesin yardımcısı olsun bu zor ve meşagatli yolda....
Selam ve dua ile kalın...Dua eder dua beklerim...[/quote
önemli değil ikra bak kendin dusun esinin işi maasi yeterli evlisin bayansin sınava girmiş cıkmıs ve kazanmıssınn yani vize vermemeleri için herhangi bir sebep yok esin dogru soyluyor, valizini hazirlamaya basla:)
ikra benden senden 1 yardım isteycegim sınav hakkında;önümüzdeki hafta bende girecegim sınava bana onerilerin tuyoların yardımların nelerdir sita harici sen istanbuldami girdin ankaradami ben istanbulda girecegim kismetse p.tesi arayıp randevu alıcagğım carsamba yada persembe gunu için .... cok stresliyim ama kendime guveniyorum esimle 5 yıldır birliktyiz ve birkimim vardı zaten yani kısacası sınav hakkında soyleyebilecegin seyleri yazarmisin???
şimdiden tşklerr....sen esine kavusucaksın tez zamanda darisi benim ve benim gibi bekleyenlerin basina...
Selam ve dua ile kalın...Dua eder dua beklerim...[/quote
önemli değil ikra bak kendin dusun esinin işi maasi yeterli evlisin bayansin sınava girmiş cıkmıs ve kazanmıssınn yani vize vermemeleri için herhangi bir sebep yok esin dogru soyluyor, valizini hazirlamaya basla:)
ikra benden senden 1 yardım isteycegim sınav hakkında;önümüzdeki hafta bende girecegim sınava bana onerilerin tuyoların yardımların nelerdir sita harici sen istanbuldami girdin ankaradami ben istanbulda girecegim kismetse p.tesi arayıp randevu alıcagğım carsamba yada persembe gunu için .... cok stresliyim ama kendime guveniyorum esimle 5 yıldır birliktyiz ve birkimim vardı zaten yani kısacası sınav hakkında soyleyebilecegin seyleri yazarmisin???
şimdiden tşklerr....sen esine kavusucaksın tez zamanda darisi benim ve benim gibi bekleyenlerin basina...
umuder şöyle söylim sana ben sınava istanbulda girdim 2 haftalık bir çalışma ile evde hazırlanmama ve hollandaca hakkında hiç bir şey bilmememe rağmen sınavı geçer bir not ile geçtim100-33. senki 5 yıllık tecrübeliymişsin benden çok kolay bir şekilde kazanırsın kendin hollandaca kelimeler hazırla bence hollandaca hakkında ben son gece sınava hollandaca cümleler hazırlattım eşime ve onlara çalıştım hollandayı tanıtan oky ben bu cümleleri hikaye kısmında kullandım çünkü gerçekten hikayeden hiç bir şey anlayamıyosun ve faydasını gördüm o cümlelerde (SINAV SONRASI VE TECRÜBELERİNİZ BÖLÜMÜNDE 01.09.2009 SINAVA GİRDİM DİYE BİR BAŞLIKDA İKRA ) orda yazılı inş faydası olur sınav gerçekten zor değil sadece rahat ol ve heyecan asla yapma sanki misafirliğe gidiyomuş gibi git ben öle yaptım çünkü, gülerek girdim gülerek çıktım sınavdan :) eminimki sende iyi bir notla ile haftaya geçtim diye bağırırsınn burda.....inş inşş inşş....
Arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olabilecek başka kimse yokmu?sakın yanlış anlaşılmasın lütfen kimsenin fikrini horgördüğümden değil sadece başka fikirlerdende yardım almak istiyorum.başından böyle bir durum geçmiş arkadaşlar varsa lütfen bana bu konumda yardımcı olsunlar.. :? forumda baya bi incelediğim fakat hiç bir konuda göremedim yada gözümden kaçtı varsa bilginiz sizlerden cevap bekliyorum..hayırlı akşamlar dua ile kalın....
bende fikrimi soyleyeyim madem cok israr ettin. ama duyacaklarin hosuna gitmeyebilir.
vizeni %1500 alacaksin diyen arkadasi gercekten ayipladim. insallah alacaksin da ama %1500 dedi diye de kendini sartlandirma. burda sinav icin kurs reklami yapan ve %100 garanti ediyoruz diyen kisileri de ayipliyorum. hayatta hic bir sey garanti degildir. hatta hayatin kendisi bile garanti degildir. ben vizeni alacagina gonulden inaniyorum ama allahtan hayirlisini dile. olur ya alamadin hayal kirikligina da ugrama. kesin, garanti, %100, %1500 vs diyerekte kendini sartlandirma.
nacizane gorusum bu. ama katilirsin ama katilmazsin.
sana kalmis.
selamlar...
vizeni %1500 alacaksin diyen arkadasi gercekten ayipladim. insallah alacaksin da ama %1500 dedi diye de kendini sartlandirma. burda sinav icin kurs reklami yapan ve %100 garanti ediyoruz diyen kisileri de ayipliyorum. hayatta hic bir sey garanti degildir. hatta hayatin kendisi bile garanti degildir. ben vizeni alacagina gonulden inaniyorum ama allahtan hayirlisini dile. olur ya alamadin hayal kirikligina da ugrama. kesin, garanti, %100, %1500 vs diyerekte kendini sartlandirma.
sana kalmis.
selamlar...
bende fikrimi soyleyeyim madem cok israr ettin. ama duyacaklarin hosuna gitmeyebilir.
sana kalmis.
selamlar...
Bu adam leonardo... :mrgreen:
İnsallah ben ve tüm arkadaslar alır bu vizeyi bu ne lanet bir şey ya insanları kemiriyor bu sıkıntı.Herkese iyi ramazanlar.
Sanada sevgiler leonardo
leonardo 06 çok teşekkür ederim faydalı bilgileriniz için tabiki önce Allahtan hayırlısını diliyorum dediğiniz gibi hiçbirşeyin garantisi yok hayatımızda yaradan herşeyin en iyisini ve en güzelini bilir inşallah benim bu sıkıntılı günlerimde rabbim yardımcım olacaktır olur veya olmaz hayırlısı olsun hepimiz için...dua ile kalın..
leonardo 06 çok teşekkür ederim faydalı bilgileriniz için tabiki önce Allahtan hayırlısını diliyorum dediğiniz gibi hiçbirşeyin garantisi yok hayatımızda yaradan herşeyin en iyisini ve en güzelini bilir inşallah benim bu sıkıntılı günlerimde rabbim yardımcım olacaktır olur veya olmaz hayırlısı olsun hepimiz için...dua ile kalın..
amin kardesim.allah hepimizin yardımcısı olsun
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol