selam arkadaşlar!çok şükür herşeyi hallettim sıra geldi son işleme daha sonra sınavdan hollandaya kadar herşeyi ayrıntılarıyla yazacam inş. şimdi sizden bikaç soruma cevap bekliyorum lütfen
1 )seyehat ve sağlık sigortasını hollandaya ayak bastığım günden başlayarak mı yoksa daha öncesinden başlayarak da alabilir miyim?
2 )Ankara adli sicil müdürlüğünden yabancı dilde temiz kağıdı istemediler.bunu almalı mıyım(hollanda için )_(bazı arkadaşlar aldıklarını söylemişler yazılarında)
3 )hollanda'da yapılacak işlemler ilk 3 günde mi tamamlanması gerekiyo yoksa ilk 3 günde işlemlere başlamak mı gerekiyo?(uçak biletini ona göre hafta içine alacam eğer ilk 3 günde tamamlanması gerekiyosa.çünkü tecrübelerini yazan arkadaşlar ilk 3 günde yapılması gereken işlemler diye yazmışlar.
cevplarınız için şimdiden çok tşk ederim.dediğim gibi tüm işlemleri hallettikten sonra sınavdan hollandaya tüm tecrübelerimi tek sayfada yazmak istiyorum ki dağınık olmasın tüm bilgiler tek sayfada olsun yenilere ışık tutsun inş
vize işlemleri hakkında bilgi lütfen
arkadaşım seyahat sigortası doksan günlük ve gideceğin günle aynı tarihte olacak.ilk üç gün içinde belediyeye gitmen gerekiyor.burdanda her hangi bir kağıt getirmene gerek yok fakat eğer ind eşine şunu getirsin gibisinden dediyse başka onun dışında hiç birşeye geek yok.
ALLAH (cc) YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
ALLAH (cc) YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
tşk ederim kardeşim Allah yar ve yardımcın olsun gönlüne göre versin inş
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol