Arkadaslar bugun esim indeyi aradi vize durumumuz ne diye onlarda demis tr deki esin konsolosa bas vursun randevu alsin bu nedemek anlamadik yani acaba vizemiz ciktimi onalrada soliyoz ciktimi diye bunu soliyemeyiz diyorlar yaa kafayi yiyecem bide hafta sonu araya girdi konsolosuda ariyamiyom lutfen bilgisi olan yardim etsinn tskler
VİZE LUTFEN YARDİM ACİLLLL :(((
iyide vizeniz çıkmış olsada eşiniz oradan parayı yatırmadan buradaki konsolosluk randevu vermezki ben mi yanlış biliyorum yoksa? ama söylemleri olumlu gibi inşaallahta öyledir.
yine hatıce ark demıs oldugu gıbı esınız ordan parayı yatırmadan burdan randevu alamıyorsunuz yıne sacmalamıslar herzamankı gıbı bu ınd dekılerın bukadar gerızekalı ınsanlar oldugu yenı fark ettım soyledıklerını hersey sacmalık ıns ıyı bır seydır ark
yok yok arkadaslar ben tr den bas vurdum 19 aralikta 830 euroyu coktan yatirdik ordaysaniz bekliyorumm plsss tskler
gecen haftada aramistik islemde fallan dediller bugun ise esiniz ist konsolosundan randevu alsin demisler iyide vizemiz ciktimi diye soruyoz adamlar onu soliyemeyiz diyorlar ama galiba cikttii :)))) yoksa ne diye randevu alsin desinlerki tr de bas vuruarda 830 euro pesin yatiriyorsunuz zatten para yatmadan islem yapmiyorlar sizce ciktimi kalbim kut kut atiyo yaa bide hafta sonu girdi araya cildiracam valla ne yapacagimi sasirdim allahimmmmm insallah cikmistirr
o zaman durum değişir tabii inşaallah çıkmıştır kardeşim. belki cevap postada olabilir
insallah yaaa saollunn cok tsklerr bakalim ne cikacak
abi stres yapma ya herseyin hayirlisi ama bence çıktı vizen..telde msnde heyecanını gerçekten hissetm hee bu arada hakan ben strese gerek yok sal gitsin ben saldim yelkenler fora..bi gün verecekler elleri mahkum alacaz..
saygılarımla...
saygılarımla...
bence vizen cıktı :) simdiden hayirli olsun yoksa kimse demez durduk yere randevu alin diye :) cok sevindim adiniza umarim darisi bekleyenlerin basina
HARBİDEN CIKMIS BUGUN BİZİM HOCA VARDİ ONADA SOLEDİM CIKMIS DEDİ YOKSA İND KİMSEYE DEMEZ ESİNİZ KONSOLOSTAN RANDEVU ALSİN YUPİİİİİİİİ COK SAGOLUN YAA Bİ P.TERSİ OLSUN GENE KONSOLOSU ARARİM BAKALİM VİZEM TR DE GORUNUYORMU DİREK RANDEVU ALACAM CİDDEN HARİKA BİSİ BU DUYKU İNSALLAH HERKESE NASİP OLUR BU SUREC İCERİSİNDE BENLE OLAN HERKESTTEN ALLAH RAZI OLSUN GERCEKTTEN HERKES BURDA COK İYİ SAOLUN
gecen haftada aramistik islemde fallan dediller bugun ise esiniz ist konsolosundan randevu alsin demisler iyide vizemiz ciktimi diye soruyoz adamlar onu soliyemeyiz diyorlar ama galiba cikttii :)))) yoksa ne diye randevu alsin desinlerki tr de bas vuruarda 830 euro pesin yatiriyorsunuz zatten para yatmadan islem yapmiyorlar sizce ciktimi kalbim kut kut atiyo yaa bide hafta sonu girdi araya cildiracam valla ne yapacagimi sasirdim allahimmmmm insallah cikmistirr
Vizen cıkmıs arkadasım hayırlı ugurlu olsun.
HARBİDEN CIKMIS BUGUN BİZİM HOCA VARDİ ONADA SOLEDİM CIKMIS DEDİ YOKSA İND KİMSEYE DEMEZ ESİNİZ KONSOLOSTAN RANDEVU ALSİN YUPİİİİİİİİ COK SAGOLUN YAA Bİ P.TERSİ OLSUN GENE KONSOLOSU ARARİM BAKALİM VİZEM TR DE GORUNUYORMU DİREK RANDEVU ALACAM CİDDEN HARİKA BİSİ BU DUYKU İNSALLAH HERKESE NASİP OLUR BU SUREC İCERİSİNDE BENLE OLAN HERKESTTEN ALLAH RAZI OLSUN GERCEKTTEN HERKES BURDA COK İYİ SAOLUN
:)))) cok sevindim hayirli olsun , umarim diledigin mutlu hayati orada sevdiginle beraber yasarsin , darisi biz bekleyenlerin basina :)
insallah cikmistir arkadasim vizen...
ee simdi p.tersi nasil olcak tamda hafta sonuna denk geldi hayirlisi p.tersi guzel haberlerle donerim size :) insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
insallah döneceksin :)
insallah döneceksin :)
ins kardesim 15 dk sora aricam :)) hadi bismillahhhh
offfffffff offf korktugum basima geldi bole sorun yasiyan oldumu acaba konsolosu aradim vizeniz gorunmuyor diyorlar :S cildiracammm
arkadaslar hepimiz hayal kırklgna ugradik malesef gene ind yapti yapacagini bize resmen yalan soledi randevu alin dedi p.tersi konsolosu aradik ole bisi yok diyo vize v.s. tekrar indeyi aradik baska tabi biri cikti oda dedi halla islemde dosya kim demis randevu alin diye :))) tobee suphanallah sovsen sovulmez bunlar varya resmen dalga geciyo biizmle allah belalarini versinn sizide heyecanlandirdim kusura bakmayin ama ins en kisa zamanda yine haber alirim
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol