Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

vize sürem ne zaman başlar ?

Yorum için giriş yap 6 mesaj · 3.036 görüntülenme
arkadaşlar, ben mvv hollandadan başvurdum ve vizem çıktı, 10 nisan 2008 rendevum vardı, pasaportumu verdim,

sorum, ben 4 temmuzda hollandaya gitmeyi düşünüyorum, 4 temuzda hollandaya gittiğim zaman vizemin 3 aylık süresi 4 temmuzdan itibarenmi başlar, yoksa pasaportumu verdiğim gün 10 nisandan itibarenmi başlar,

yani pasaportumu verdiğim günden itibaren türkiyede geçirdiğim günler vizemdenmi gidiyor,

hollandaya gittiğim zaman vizem dolduysa ve oturum kartımı alamadıysam vizemi uzatmak için herhangi bir zorluk çıkartıyolarmıi vizeyi uzatmak için istedikleri şartlar nelerdir, yardımcı olurmusnuz lütfen

ALLAH (C.C.) hepimizin yardımcısı olsun...
arkadaşım.

konsolosluk vizeyi pasaportunuza yapıştırdığı tarihten itibaren vizeniz başlamış oluyor !
Efeler Diyarı yazdı:
arkadaşım.

konsolosluk vizeyi pasaportunuza yapıştırdığı tarihten itibaren vizeniz başlamış oluyor !

teşekkür ederim, peki benim 4 temmuzda hollandaya gitmem bana ne tür zararlar getirir? çünkü vizemin bitmesine 6 gün kalmış oluyor, oturum kartımı almamı engeleyecek zararlar olurmu? oturum kartını ne kadar sürede veriyorlar ?

ALLAH (C.C.) yardımcımız olsun...
arkadaşlar yarın bilet almam gerekiyor, cevap verebilecek yokmu, benim için çok önemli

ALLAH (C.C.) hepimizin yardimcisi olsun...
arkadaşım son 6 gün gibi süre kalıncaya kadar bekleme.

benim düşüncem problem yaşıyabilirsin.

onun için zamanında git ve huzurlu ol.

artık vizeyi aldıktan sonra Türkiye' yi düşünmüyeceksiniz !

siz bu yola neden baş koydunuz?

sevdiğinizle artık yeni bir hayat kurum başka bir ülkede yaşamaya karar vemiş bulunmaktasınız.

onun içinde o ülkenin kural ve yasalarına riayet etmek zorundasnız

onun için zamanında yerinizde olunuz bu benden bir öneridir.

Allah yolunu açık etsin.

Uçak biletide soruyor isen.

buyur bu hava yolu şirketinin biletleri ucuz oluyor

http://www.corendon.com/turkish/
eyvallah kardeş, saolasın,

bilet adresi için teşekkür ederim, 59 euroya istanbuldan var, ben adanadan gidicem,

bu arada bilet arayanlara pegasusda kampanya var, amsterdama sıfır euroya biletler daha bitmedi, ileride almak isteyen varsa cumartesi pazar sadece satılıyor,

ALLAH (C.C.) hepimizin yardimcisi olsun....

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol