Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

vize süresi için acil yardım lütfen

Yorum için giriş yap 3 mesaj · 2.082 görüntülenme
arkadaşlar, ben 3 aylık vizeyi aldığımda, ben hollandaya giriş yaptığım zamanmı bu zaman başlıyor, yoksa vizeyi turkiyeden konsolusluktan aldığım zamandan itibarenmi başlıyor, yani benim türkiyede geçirdiğim zaman vizemdenmi gidiyor, mesela ben vizemi aldıktan 2 ay sonra hollandaya gittim, geriye 1 aymı kalmış oluyor, yoksa hollandaya adım attığım tarihten itibarenmi 3 ay sürem başlıyor ???

ALLAH (C.C.) yardimciniz olsun....
merhaba arkadas sen tatilimi gelicen buraya eyer tatile geleceksen 3 aylik vize alicak burayi kendin berliyorsun formu doldururken gidecegin tarihi kendin yaziyorsunvize eyer 20 nisanda gitmek istersen vizen 20 nisanda baslar bukadar baba allah yardim cin olsun sevgilerle mehmet :geek: :geek: :geek: :geek:
mehmet1978 yazdı:
merhaba arkadas sen tatilimi gelicen buraya eyer tatile geleceksen 3 aylik vize alicak burayi kendin berliyorsun formu doldururken gidecegin tarihi kendin yaziyorsunvize eyer 20 nisanda gitmek istersen vizen 20 nisanda baslar bukadar baba allah yardim cin olsun sevgilerle mehmet :geek: :geek: :geek: :geek:

kardeş tatil için değil, mvv için geliyorum, vizem kabul edildi. bilen arkadaşlar varsa cevaplarmısınız

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol