arkadaşlar, ben 3 aylık vizeyi aldığımda, ben hollandaya giriş yaptığım zamanmı bu zaman başlıyor, yoksa vizeyi turkiyeden konsolusluktan aldığım zamandan itibarenmi başlıyor, yani benim türkiyede geçirdiğim zaman vizemdenmi gidiyor, mesela ben vizemi aldıktan 2 ay sonra hollandaya gittim, geriye 1 aymı kalmış oluyor, yoksa hollandaya adım attığım tarihten itibarenmi 3 ay sürem başlıyor ???
ALLAH (C.C.) yardimciniz olsun....
vize süresi için acil yardım lütfen
merhaba arkadas sen tatilimi gelicen buraya eyer tatile geleceksen 3 aylik vize alicak burayi kendin berliyorsun formu doldururken gidecegin tarihi kendin yaziyorsunvize eyer 20 nisanda gitmek istersen vizen 20 nisanda baslar bukadar baba allah yardim cin olsun sevgilerle mehmet :geek: :geek: :geek: :geek:
merhaba arkadas sen tatilimi gelicen buraya eyer tatile geleceksen 3 aylik vize alicak burayi kendin berliyorsun formu doldururken gidecegin tarihi kendin yaziyorsunvize eyer 20 nisanda gitmek istersen vizen 20 nisanda baslar bukadar baba allah yardim cin olsun sevgilerle mehmet :geek: :geek: :geek: :geek:
kardeş tatil için değil, mvv için geliyorum, vizem kabul edildi. bilen arkadaşlar varsa cevaplarmısınız
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol