Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

vize tarihi uzadı!

Yorum için giriş yap 12 mesaj · 3.410 görüntülenme
Merhaba arkadaşlar. Eşim 12 ekimde hollanda dan başvurdu. Aralığın ortaralarında kesin cevap gelcekti eşim dün aramış 29 aralık demişler en geç ocağın ilk haftası cevap gelir demişler. Eşim 1 ocak için bilet almıştı inşaallah olumlu gelirse son gün dahi gelse eşim hemen Türkiye ye gelebilir mi? Yani beni götürmek için herhangi bir şey yapması gerekir mi? Bir de para yatırılıyo sanırım o ben gitmeden önce mi yatırılcak? Ve bir de bu durum yani bu kadar uzun sürmesi hayra mı yoksa şerre mi alamettir bir fikriniz varsa bana yardımcı olabilirmisiniz?
kardes ana mektup geldimi neye dayanarak araligin ortalarinda kesin cevaplanacak yazdin anlamadim mektup geldiyse uzerinde tarih yaziyor...
İşleme alındı kağıdı 16 ekimde gelmişti. Eşim bir kaç hafta önce aradığında öyle söylemişlerdi.
hatice25 yazdı:
Merhaba arkadaşlar. Eşim 12 ekimde hollanda dan başvurdu. Aralığın ortaralarında kesin cevap gelcekti eşim dün aramış 29 aralık demişler en geç ocağın ilk haftası cevap gelir demişler. Eşim 1 ocak için bilet almıştı inşaallah olumlu gelirse son gün dahi gelse eşim hemen Türkiye ye gelebilir mi? Yani beni götürmek için herhangi bir şey yapması gerekir mi? Bir de para yatırılıyo sanırım o ben gitmeden önce mi yatırılcak? Ve bir de bu durum yani bu kadar uzun sürmesi hayra mı yoksa şerre mi alamettir bir fikriniz varsa bana yardımcı olabilirmisiniz?

bileti uzatsın ocakta cevep gelecek sonra para yatacak sonrada vize tr ye gelecek 15 gün sürer bunlar...allah yardımcınız olsun...
canım hayırlısı olur inşallah.seninle basvuru tarihimiz aynı.bizede ocakta cvp gelecegini söylediler.bakalım hangimizin önce çıkacak :) bilet ertelenebilir bildigim kadarıyla.dert etme bunda da vardır bi hayır.
haklısın zeyna hakkımızdan hayırlısı
O parayı ben hollandaya gittikten sonra yatıramazmıyız?
hatice25 yazdı:
O parayı ben hollandaya gittikten sonra yatıramazmıyız?

yok arkadasım öyle olmuyor malesef ilk vize onaylandıgına dair mektup gelecek sonra sizde parayı yatıracaksınız diyelim bugün geldi hemen para yatırdınız diyelim en gec 3 hafta icinde para ind nin hesabına gecer sonrada mektup gelir size vizenizi gidin konsolosluktan alın diye.önemli olan bu degil insallah positif yanıt gelir...positif gelsinde istersen sen 6 ay sonra gel önemli olan positif cvp bu.Alllah yardımcımız olsun hepimizin...
inşaallah gelirde bizde ayrı kalmak zorunda olmayız. Hayırlısı ben hala umutluyum inşaallah olumlu gelir.
ya 2 haftada vizesi cikanlarinki nasil cikiyor hayret bisi benimki hala cikmadi
cartel yazdı:

bence esi yabancı olanların daha erken cıkıyor...(turk olmayan) forumda baktım esi yabancı olanların erken cıkmıs ben dahil...
2run34 yazdı:

bence esi yabancı olanların daha erken cıkıyor...(turk olmayan) forumda baktım esi yabancı olanların erken cıkmıs ben dahil...

Valla benim esim Turk ama 2 Gunde cikmisti....

Rotterdam indsi bldigim kadariyla yogun oldugu icin oteleme yapmislardir bir aksilik olmaz bence yani hayirlisi olsun hatice gec olsun guc olmasin...olsunda 10 gun sonra olsun...

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol