Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

VİZE VİZE VİZE

Yorum için giriş yap 16 mesaj · 4.130 görüntülenme
Arkadaşlar vizem çıktı 28 aralıkta postaya vermiştik 30 aralıkta işleme almışlar bugün 29 ocak yani ortalam 30 günde vizem çıktı. Açık konuşmak gerekirse ben daha 15 gün daha beklerim diye düşünürken vizem çıktı darısı sizlerin başına çok güzel bir duygu Allah azze ve celle hepinizin yar ve yardımcısı olsunn. Rabbime binlerce şükürler olsun her şey onun dilemesi ile oluyorrr
tebrikler gozun aydin olsun darisi bekleyen arkadaslara hayirlisi... basvurunu nerden yaptin tr. den mi yoksa hollanda
gozun aydin ben yazamadim vize geldi diye 2 ayı gecti ne bicim is milletinki 30 gunde cikiyor red gelcek galiba
fano yazdı:
tebrikler gozun aydin olsun darisi bekleyen arkadaslara hayirlisi... basvurunu nerden yaptin tr. den mi yoksa hollanda

Tşkler fano hollanda dan yaptık .Benden bir gün sonra türkiyede başvuru yapan kurs arkadaşım vardı onunki hala çıkmadı ama sanki ordan yapmak daha sağlıklı gibi geldi bize Allah yardımcın olsun
hayirli olsun benimkide 2 bucuk ayda geldi .. eksik evrak gelmisdi onu tamamlamis gelmisdim >... sorun degil hayirlisi tr nin tadini cikarin buralarda is yok ... KRIZDEN dolayi is bulamiyozz yeni geldim is bulma yerlerinden is yok ... sabredin sallayin tadini cikarin gunlerinizin
hayırlı uğurlu olsun inşaallah darısı bizlerin başına. benim vizemde gelsin hayırlısıyla vizem çıktıııııııııııııııııııııııııııııı diye haykırcam forumda :(
seninde gozun aydin arkadasim bugun ortalam olarak daha guzel haberler var insallah herkesinki uzun kisa farketmez ama olumlu cikar.

ALLAH (cc) YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
bende 10 gun icinde red geldi diye yazcam:D
neden olumsuz dusunuyosunki iyi dusun iyi olsun ...
cartel yazdı:
bende 10 gun icinde red geldi diye yazcam:D

Arkadaşım öyle düşünme red olsa çoktan verirlerdi. Dua et bol bol kalblerinde sahibi Allah azze ve celle dir. Rabbim kalplerine merhamet verir inşallah
hayırlı ugurlu olsun arkadasım...
holladadaki hayatinda basarilar....bend e 24 aralikta vermisitim niye gelmedi uffff yaaa sansimiz yokkkk

cartel halen bekliyosun dimi bende korkuyorum red gelir. allahim sen bize en yakin zamanda nasip eyle aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
safakan kardeşim hayırlı uğurlu olur hakkınızda inşallah... allah mutluluğunuzu daim etsin...

darısı bizlerin başına inşallah... birde cartel kardeşim neden bu kadar ümitsizsin bu halin dua yerine geçecek diye korkuyorum, biraz sabırlı ol ve dua et yapacak başka bişey yok, inşallah enkısa sürede vizen çıkar...
nazi 65 gundur bekliyorum bu kadar zamandir cikmadi son 10 gun mektuptaki tarin dolmasina 10 gun kaldi artik red gelir diyorum ben vize olsaydi simdiye verirlerdi herhalde hersey tam basvurmustuk acaba red cevabi ne olacak merak ediyorum................
arkadaslar icime oyle doguyor suana kadar gelmeliydi vize demekki red verildi ve son gune kadar tadini cikariyorlar ve bana haftaya mektubu gonderirler bende buraya yazarim red geldi diye insani cileden cikariyor bu vize ...........
uzulmeyin arkadaslar resmi olarak 90 gun sabirla bekleyin elbet gelir sonuc

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol