Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

VİZE YARDIM ( DİPLOMATİK POSTA )

Yorum için giriş yap 11 mesaj · 5.247 görüntülenme
selam arkadaslar bısey sormak ıstıorum bızım vızemıze daha onceden ret gelmıstı sımdı de ıtiraz ettık ve kabul oldu ıtırazımız ama henuz ankaraya gelmemıs vıze yanı dıplomatık postamı ne dıyorlar anlamadım bır turlu oyuzden 4 ve 6 hafta arasında ulaşır dıyorlar dıs ıslerı bakanlıgı gonderıyormus sanırım sızındemı oyle oldu yada kac gunde gelır o posta tahmınen cevaplarsanız sevınırım tsk sımdıden
Evet arkadasım bizimde aynı sey basımıza gelmişti ablamın vizesinde oldu yani..ilk red etmişlerdi...aslında hiç bir problemde yoktu sonradan kendileride hatalarını kabul ettiler ama biz itiraz hakkımızı kullandıktan sonra ve itirazımız kabul edildi ve vizemize pozitif cvp verdiler...ve vizenin türkiyede konsolosluğa gelmesi özel kurye ile geldiği için 3 hafta sürüyor en azından bizim öyle olmuştu tahminimce sizinde 3 hafta sonra gelir konsolosluğa...
ikra çok tşk ederim evet bende öyle duydum yani arkadaşım normal vıze cıkınca hemen gelıyormus ama ıtırazdan sonrakı cıkan vızeler sanırım geç gelıyor ne yapcaz bılmıyorum valla ömrumuzu yedıler :(
valla canım senin vizen çıkmış buna çok ama çokkkkkkk sevindim....sen sırayı atlattın sıra bizlerde bakalım bizlerin durumu ne olacak...o konsolosluktakilerde BETER olsunlar emi.... :) :) süründürüyorlar bizi inşallah zamanı gelincede biz onları süründürürüz... :)
arkadasım bizim basımızdan nerdeyse 4 yıl önce geçti bu olay..hatırladıgım kadarı ile eniştemin maaşıyla alakalı bir sorundu aslında sorunda yoktu yukarda dediğim gibi kendi hatalarıydı...ama sonuçta yasadık bunu bizde sizler gibi...bekleme nikli arkadasım siz itiraz hakkınızı kullanmadınızmı ve sizin red sebebiniz ne idi?
azee yazdı:
selam arkadaslar bısey sormak ıstıorum bızım vızemıze daha onceden ret gelmıstı sımdı de ıtiraz ettık ve kabul oldu ıtırazımız ama henuz ankaraya gelmemıs vıze yanı dıplomatık postamı ne dıyorlar anlamadım bır turlu oyuzden 4 ve 6 hafta arasında ulaşır dıyorlar dıs ıslerı bakanlıgı gonderıyormus sanırım sızındemı oyle oldu yada kac gunde gelır o posta tahmınen cevaplarsanız sevınırım tsk sımdıden

Merhaba aze vize gelmesi dedigin onlara haber gelmesi yani konsolosluga haber gelicek beklemen daha uzun surer bence ankara konsoloslugunu ara sor gelip gelmedigini (bilgisayarda gorundugu zaman)mektup beklemene gerek kalmiyo...ki beklersen once nlara gelicek mektup sonra onlar sana gondericek mektup vs vs vs be konsolosugu arayi ogrenmistim galiba 13:30-14:30 arasi ariyorsun dedigim gbii bilgisayarda gordukleri zaman yeterli olur...
bekleme11 yazdı:
ret sebebleriniz neydi arkadaşlar bende ret aldımda

ret mi aldın cevap ne zaman geldi sebep neymiş :(
tsk arkadaslar evet bende bılıyorum ama bu dıplomatık kargo dedıklerı şey yanı gec gelıyormus bunu sadece dıs ıslerı bakanlıgı gonderıyor vızeyı yanı ret ıcın ıtıraz ettıkya oyuzden kabul olunca dıs ıslerı onaylayınca o kagıt az gec gelıomus ankaraya yoksaa indden vıze ılk seferınde cıkmıs olsaydı o haber hemen gelıor anında onu bılıorum bakalım ıns beklıyorus
konsolosluk calisanlarinin ne sucu var ikra?

onlarda emir kulu. ne denirse onu yapiyorlar. onlarinda colugu cocugu var. beddua etmeyelim.

selamlar

Leonardo
Sevgili arkadaşım esprili ile yapılmış bir şaka idi yazdıklarım..Farkındaysanız zaten gülücük işareti ile sembolize etmiştim...Tabiki kimseye beddua etmiyorum böyle bir hakkıda kendimde görmeyecek kadarda bilinçliyim...Sizi bu kadar rahatsız edeceğini bilseydim yazmazdım...Kusura bakmayın...
evet espiri yaptı ikra arkadasım kendı aramızda kaynatmıs olduk olayı sadece hem intızar verse nolacakki elin kafıri hepımızı sürüm sürüm süründuruyor bıde guzel dıleklerdemı bulunacagız yanı yıllardır hepımızı analarınızı babalarınızı akrabalarınızı tabuta sarıp gonderen muslanmı onu yapanda onlar hıc bır eksıgımız yokken harcadıgımız paralar emeklerımız ugrasılarımız hep bosa cıkıor bu bızım hakkımızda herseyı soylemekte haktır.. ısı dini boyutta dusunup şirk etmeyın felan dıyede yazmassın umarım leanardo:) ilmimizle alakalı olan konusmaları muslumanlara yaparım elin kafirine deıl oyuzden ne demısse arkadasım haktır ıyıde demıs allah belalarını versın emek benım ıs benım ugrası benım kımene :) hepsını görduk doyduk ınsanıyetımdende yoksun kalsınlar bı zahmet

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol